Zeljkane zeljkane.zatvorice nam kokuruz ligu zbog vas..
Dobro stid vas nije..al jel vam se igra liga bar
Sace pr masina sa kontraargumentima.
Pito 1 na 1 odgovorno tvrdim nepobediv sam
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Vidio bi ti kad bi ti pos'o bio upitan, valja djecu hraniti jaraneSariel je napisao/la:Auuu jos jedan? Ovo je ko pi.cji grip.
Dobro stid vas nije..al jel vam se igra liga bar![]()
Pito 1 na 1 odgovorno tvrdim nepobediv sam![]()
![]()
Fazon je sto nikad niko nije bio ovoliko pod lupom! Mali milion gresaka na drugim utakmicama koje direktno uticu na rezultat ali se greske koje su isle u nasu korist guraju u prvi plan iako je na toj utakmici bilo podjednako gresaka na obje strane.MortemHz je napisao/la:A dobro sad je Željezničar pod lupom, kazem ti, onaj sudija sto je ''oteo'' nasu pobjedu sa Koševa nije suspendovan.cala je napisao/la:Bitno je da se suspenduju samo sudije koje Zelji sude, a na ostale propuste u ligi se zazmiri i kaze "haj samo mi bjezi s ociju".
Datum ove izjave?wobly92 je napisao/la:@Evander, na stranu njegova namještanja, ali to drugo njegovo ti ne stoji.
![]()
Obraz je najbitniji.MortemHz je napisao/la:Vidio bi ti kad bi ti pos'o bio upitan, valja djecu hraniti jaraneSariel je napisao/la:Auuu jos jedan? Ovo je ko pi.cji grip.
Dobro stid vas nije..al jel vam se igra liga bar![]()
Pito 1 na 1 odgovorno tvrdim nepobediv sam![]()
![]()
Pa i u tom slucaju bi Zeljeznicar imao postenije sudjenje nego su to u ovoj ligi za prvaka imali njihovi protivnici.pitic je napisao/la:Ako ne bude imao ko da im sudi Željezničaru poslati im ovu 6-orku.
Glavni sudija: @Sariel, prvi pomoćnik @Joker90, drugi pomoćnik @TobeYarabi, treći pomoćnik @samir, četvrti pomoćnik @Evander, @ peti pomoćnik @Zukanovic
TobeYarabi je napisao/la:vaso miskin se okrece u grobu kad vidi ko je htio nositi njegovo ime
ili nk sebija izetbegovictuzlak1987 je napisao/la:Mozda sada budu trazili da se zovu Amir Zukic kako bi se vise umilili sistemu?
TobeYarabi je napisao/la:vaso miskin se okrece u grobu kad vidi ko je htio nositi njegovo ime
Amir Zukić vs FK Sarajevotuzlak1987 je napisao/la:Mozda sada budu trazili da se zovu Amir Zukic kako bi se vise umilili sistemu?
Sto ne bi.fks74 je napisao/la:Kakve su naivcine ove nase sudije, zasto jednostavno ne kazu da nece suditi zeljescaru.Ljudi izgidose, kralj te j.bo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.