Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ma da, treba da se ocekuje puno od deckica koji je dosao za 2 miliona?
Mozda ce u buducnosti biti OK ali Arsenalu sada treba igrac. Treba za dva-tri dana da istrci na Etihad!
Mozda ce u buducnosti biti OK ali Arsenalu sada treba igrac. Treba za dva-tri dana da istrci na Etihad!
Dakle Poljak stiže. Očekujem od njega velike stvari. Ne dovode se svaki dan djeca iz Poljske tek tako.
Wenger rekao da će doći 1 ili 2 pojačanja, e sad da li je tu malca računao ko zna
. No evidentno je da nam je potreban DM i CB. ne zna se koji je potrebniji realno.
A moram reći da mi je ovog Debušija pravo žao
. Čovjek je u svakoj izjavi govorio kako je oduševljen činjenicom što igra za nas i kad god je igrao bio je dobar, dobro se uklapao u odbranu, a zbog gluposti propusti gotovo čitavu sezonu. Šteta fakat za momka prava, ali ovo znači da bi Bellerin mogao upasti u ozbiljnu rotaciju, a on mi miriše na igračinu. Momak ima fudbalsku inteligenciju u svakom smislu. U ovih par utakmica što je igrao ne zna se gdje je bio bolji naprijed ili nazad, fakat igrač od kojeg svi mnogo očekujemo
Chambersa razvijati kao štopera i to je to. On može igrati bez daljnjeg na beku jer je dovoljno pametan i disciplinovan za takvo nešto al nema brzine i nema agilnosti ni blizu kao Bellerin koji se lakše nosi sa tehnički potkovanijim i bržim krilima, koji su ruku na srce gotovo svi takvi. Dok na štoperu bi mogao biti baš pravi igrač jer ima fizičke predispozicije za te pozicije, a i ono što je igrao vremena na toj poziciji sa početka sezone bio je pravo dobar (Mislim da je bio i par puta MOTM). Nadam se i da će ga Wenger smiriti na jednoj poziciji, a ne seljakat ga na sve strane. Pa ako već forsira Merta neka Chambers i ne igra, al kad igra neka igra na toj centralnoj poziciji u odbrani.
Jbga ja kad pišem ja pišem što više optimistično kad vi svi pljujete uhljupi
.
@SamoZeljo ko će ti Bogati to istrčati u nedjelju na utkmicu, a da potpiše u sutra ili u subotu
. Bez ijednog treninga ubacit nekog da igra derbi, ma hajde 
Wenger rekao da će doći 1 ili 2 pojačanja, e sad da li je tu malca računao ko zna

A moram reći da mi je ovog Debušija pravo žao

Chambersa razvijati kao štopera i to je to. On može igrati bez daljnjeg na beku jer je dovoljno pametan i disciplinovan za takvo nešto al nema brzine i nema agilnosti ni blizu kao Bellerin koji se lakše nosi sa tehnički potkovanijim i bržim krilima, koji su ruku na srce gotovo svi takvi. Dok na štoperu bi mogao biti baš pravi igrač jer ima fizičke predispozicije za te pozicije, a i ono što je igrao vremena na toj poziciji sa početka sezone bio je pravo dobar (Mislim da je bio i par puta MOTM). Nadam se i da će ga Wenger smiriti na jednoj poziciji, a ne seljakat ga na sve strane. Pa ako već forsira Merta neka Chambers i ne igra, al kad igra neka igra na toj centralnoj poziciji u odbrani.
Jbga ja kad pišem ja pišem što više optimistično kad vi svi pljujete uhljupi

@SamoZeljo ko će ti Bogati to istrčati u nedjelju na utkmicu, a da potpiše u sutra ili u subotu

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Moraš prestat da čitaš pojedine komentare. Budi gospoda,navijaš za Arsenal!QUARTERBACK je napisao/la:e hocete pojesti svoja **** kad mali bude razvaljivao.. ovo je samo kod nas ovako da se po igracu sere a nije ni dosao uopste.. jesmo prokleti

Momčina je sve ono što @seamen trubi ovde već godinu dana. I sad kad je doveden igrač sa tim predispozicijama,@seamen krene da pljuje. Razočarao me je i ko čovjek i ko komunista!
Već sam rekao da ovo ne treba propustit. Ako i ne bude ništa od njega,barem se probalo.
Hoćel on biti u rotaciji,ja to ne znam,ali njegove izjave mi daju nadu. Fajterski i hrabro. Pa il' bos,il' hadžija. . .
A.F.C. Bournemouth!
Ne mogu da vjerujem da se ovo dijete napada... Pa pustite momka neka se razvija, kao sto sam prije rekao dovodi se kao talenat. Ne mogu da vjerujrm koliko ovde ljudi ima koji su ograniceni ko balkon, i toliko su zatupljeni da to nije normalno. Boze, smiluj se!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
sjajne vijesti ovo prvo, ovo drugo je veoma zabrinjavajuce...ovaj Debuchy je uspio za par mjeseci u Arsenalu vec da ima 2 fatalne povrede sto vjerovatno u karijeri citavoj nije imao, i neka neko kaze sve losa sreca i slucajnost, isto ko sa Ozilom cim dodju u Arsenal svi postanu injury prone. Ovde bi propao i Drogba iz dana kad je bio najjaci i najspremniji..topnik1 je napisao/la:Arteta završio sezonu, operisao članak, najmanje 3 mjeseca out![]()
Debuši isto, 3 mjeseca, dakle sezona ćao
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
- Kontakt:
Kakve nama sada ima koristi u ovom trenutku i da bude novi Patrick Vieira kad ce to biti tek za 5-6 godina i to najmanje. 17. godina ima nemam nista protiv moze ovo biti jos jedan fail vrlo lako ali neka je doveden ali pricati o njemu kao o nekom pojacanju je smijesno. Nama treba klasa koja ce odma da igra na top nivou...rambo16 je napisao/la:Moraš prestat da čitaš pojedine komentare. Budi gospoda,navijaš za Arsenal!QUARTERBACK je napisao/la:e hocete pojesti svoja **** kad mali bude razvaljivao.. ovo je samo kod nas ovako da se po igracu sere a nije ni dosao uopste.. jesmo prokleti![]()
Momčina je sve ono što @seamen trubi ovde već godinu dana. I sad kad je doveden igrač sa tim predispozicijama,@seamen krene da pljuje. Razočarao me je i ko čovjek i ko komunista!
Već sam rekao da ovo ne treba propustit. Ako i ne bude ništa od njega,barem se probalo.
Hoćel on biti u rotaciji,ja to ne znam,ali njegove izjave mi daju nadu. Fajterski i hrabro. Pa il' bos,il' hadžija. . .
Nema vjerovatno ni Seamen nista protiv ovog malog ali ljudi su isfrustrirani kad nam na toj poziciji trebaju vrhunski igraci koji ce odma da naprave razliku i igraju u prvih 11 a voajer nam dovede 17. godisnjeg balu..
Debuchy je imao 2 bizarne povrede, jednom ružno stao drugi put iščašio rame
. Nije 15 utakmica odigrao 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Svi u Arsenalu imaju bizarne povrede i sve vezano za povrede u Arsenalu je bizarno, naime samo ovde ima da jedan igrac bude povrijedjen pa na par sedmica pa ga onda nema citavu godinu bez da iko rijeci kaze. U ovom klubu je od treninga do doktora i menadzera i taktike sve trulo, ako neko vjeruje da je ovo sve ove godine slucajno zalim ga stvarno...
Hoćeš reć da Debušijeva povreda ramena nije čist baksuzluk ? 

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Meni je najgore sto bezveze prokockamo sezonu. Da su se dovela jos 2 pojacanja na vrijeme, mogli smo biti konkurentni. Ako nista drugo bili bi uigraniji za narednu sezonu. Ali problem je jasan, necu se ponavljat. Svi znamo sto se stalno vracamo na pocetak.
-
- Kontakt:
Naravno da nije, samo Arsenalovi igraci se ovako bizarno povrijedjuju ovo ti kazem. Kad gledas usko i vidis povredu naravno da izgleda kao nesreca ali kad malo sire pogledas i vidis da se ovo stalno Arsenalu i njegovim igracima dogadja onda shvatis da to ne moze biti baksuzluk ili slucajnost. Pa pogledaj svaki mjesec u ovom klubu imas primjer toga nije da nesto zalim za Artetom to svi znaju ali povrijedio se, vratio se pa ponovo povrijedio i onda pauzirao i sad su na pauzi skontali da treba na operaciju i eto ga 3 mjeseca out. I sad skontaj koliko smo puta vidjeli ovako nesto u Arsenalu? Mali milion puta, Arsenalovi treninzi i medicinski tim su najlosiji na svijetu i to se svake godine dokazuje. Sta reci za Diabya? Sta reci za Walnuta, pogledaj godina dana je prosla on i dalje nije na 100%, Falcao se od iste povrede koju ej dobio poslije njega uveliko oporavio i odigrao jos pripremnu turneju ljetos, malo bio kratak za svjetsko, Walnut umjesto 5. mjeseci pauzirao 10...Ganbry se ozlijedio u Martu, nidje ga ni na mapi nema niti ga ko spominje eto to su samo primjeri u zadnjih godinu dana. Arsenal je vodjen na diletantstki nacin od strane jedne spodobe koja je sebe okurzila drugim spodobama koje nas unistise...
Ozil i Debuchy vjerovatno u karijeri nisu imali ovakve 2 povrede nikad koje su u Arsenalu skupili za samo godinu dana...pa samo ovaj primjer je dovoljan da objasni neke stvari.
Ozil i Debuchy vjerovatno u karijeri nisu imali ovakve 2 povrede nikad koje su u Arsenalu skupili za samo godinu dana...pa samo ovaj primjer je dovoljan da objasni neke stvari.
Neka dodje super, jbo ekipu bez talentovanih klinaca. Taman neka uigrava tandem sa Crowleyem i Zelalemom da imamo opaku vezu za koju godinu. Ali on ne smije da se smatra pojacanjem. Jednostavno on to nije.
Kod Debuchya su povrede bile kriminalne pogotovo ova druga. Mada kod nas ima igraca koji sami sebe povrede. Koliko je puta Gibbs zezno sebe prilikom kretanja? Wilshere? Ova njegova zadnja povreda dosla zbog bezveznog starta i ako se vidjelo da ne moze stici.
@Desole i meni je to najvise zametalo. Koss igra svoje najbolje partije sada a to nam nista ne znaci jer klub ne zeli da mu dovede dostojnog partnera. Koliko smo ove godine tamo pocetkom sezone izgubili bodova zbog lose odbrane tj, stopera i zadnjeg veznog mogli smo ladno da se borimo za titulu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kod Debuchya su povrede bile kriminalne pogotovo ova druga. Mada kod nas ima igraca koji sami sebe povrede. Koliko je puta Gibbs zezno sebe prilikom kretanja? Wilshere? Ova njegova zadnja povreda dosla zbog bezveznog starta i ako se vidjelo da ne moze stici.
@Desole i meni je to najvise zametalo. Koss igra svoje najbolje partije sada a to nam nista ne znaci jer klub ne zeli da mu dovede dostojnog partnera. Koliko smo ove godine tamo pocetkom sezone izgubili bodova zbog lose odbrane tj, stopera i zadnjeg veznog mogli smo ladno da se borimo za titulu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Pa meni to smeta vec godinama. Od dana registracije na ovom forumu do danas govorim to isto jer primjecujem da Arsenalu uvijek fale dva igraca, dva klasna igraca i mozda jos dva dobra koji ne moraju biti neka velika klasa... ali ne dovode se i onda od najbolje sezone koju igra Koss ili Alexis ili RvP ili bilo ko drugi nemas skoro nista, osim tog famoznog mjesta u top4, pretezno trece ili cetvrto.
Mislim da je sada i onima najzadrtijim jasno da Arsenal nema ambicije za vise od top4. Naravno da bi ciganija u klubu volila da im se posreci pa osvoje vise od planiranog, npr. titulu ali to nije cilj Arsenala, vec godinama.
Mislim da je sada i onima najzadrtijim jasno da Arsenal nema ambicije za vise od top4. Naravno da bi ciganija u klubu volila da im se posreci pa osvoje vise od planiranog, npr. titulu ali to nije cilj Arsenala, vec godinama.
Simene šta hoće da nam uvale Brozovića majku im
. Reaguj tamo ne budi beskoristan 

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
topnik1 je napisao/la:Simene šta hoće da nam uvale Brozovića majku im. Reaguj tamo ne budi beskoristan
ništa od toga,to mamić šalje sam sebi ponudu kako bi privukao pozornost nekog kluba,već viđeno

u vezi poljačića
krenulo svršavanje na klinca,umjesto da se postave pitanja šta se čeka s dovođenjem dmf-a i stopera koji bi odmah uskočili u prvih 11

rambo
je,samo nama treba takav profil odmah,a ne za 5 godina

Zadnja izmjena: Seaman, dana/u 15 jan 2015, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
To je istina kad igrac igra na ovom niovu na kojem igra Alexis (i onu sezonu RVP)obicno se i bezvezna ekipa bori za titulu (primjer Liverpool prosle godine i Suarez) samo mi se borimo za 4. mjesto...SamoZeljo je napisao/la:Pa meni to smeta vec godinama. Od dana registracije na ovom forumu do danas govorim to isto jer primjecujem da Arsenalu uvijek fale dva igraca, dva klasna igraca i mozda jos dva dobra koji ne moraju biti neka velika klasa... ali ne dovode se i onda od najbolje sezone koju igra Koss ili Alexis ili RvP ili bilo ko drugi nemas skoro nista, osim tog famoznog mjesta u top4, pretezno trece ili cetvrto.
A jeste vi ovako primijetili koliko mi bolje igramo kod kuće ?
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- BluesForever
- Kontakt:
Jesmo....topnik1 je napisao/la:A jeste vi ovako primijetili koliko mi bolje igramo kod kuće ?

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
FALIS. CLL.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.