2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Lillard je ovom partijom valjda htio poručiti: I ja sam se morao naći na All-Star utakmici. Fantastičan je bio, izuzetno motiviran i spreman, u napadu izluđivao Stepha, imao sva sjajna steala kada je Steph bacao visoke pasove, pogađao kad se lomilo. Bio je u 'Stephovom ritmu 'večeras. Btw, previše je da GSW dopuste 137 poena, jednostavno previše.
Wake up and live !
Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.
Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.
Protivnicki plejevi ponovo pišaju po MVP-u 
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
A jbt primit 137 koševa 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: 2015/2016 NBA Sezona
Čovjek se piša po ligi već dvije godine i ti imaš obraza napisati takvu glupost :skokuz je napisao/la:Protivnicki plejevi ponovo pišaju po MVP-u
Anfernee "Penny" Hardaway #1
pa jesam ja to njemu gdje osporio? koliko god on bio dominantan scorer, svako malo ga neko siluje ali bukvalno u tom smislu.. pisao sam o tome već koliko puta su plejevi išli preko 30, pa 40 evo sad čak i 50 poena!!! užas za jednog MVP-aTracy3McGrady je napisao/la: Čovjek se piša po ligi već dvije godine i ti imaš obraza napisati takvu glupost :s
- Donnie Darko
- Kontakt:
Spoiler alert: Astronomska cifra o kojoj govori kokuz je 5.kokuz je napisao/la:pa jesam ja to njemu gdje osporio? koliko god on bio dominantan scorer, svako malo ga neko siluje ali bukvalno u tom smislu.. pisao sam o tome već koliko puta su plejevi išli preko 30, pa 40 evo sad čak i 50 poena!!! užas za jednog MVP-aTracy3McGrady je napisao/la: Čovjek se piša po ligi već dvije godine i ti imaš obraza napisati takvu glupost :s
30+ 1X (Chris Paul)
40+ 3X (Kyle Lowry, John Wall, Damian Lillard)
50+ 1X (Damian Lillard)
Samo protiv Lillarda nije dao više, i samo protiv njega je i izgubio.
Usporedbe radi, Chris Paul je također 5 puta primao više od 30, s tim da pri tome ni jednom nije zabio jednako ili više od protivnika.
holiday iz pelicansa mi lako mogao biti najbolji 6. igrac,15 poena,3 skoka,5.5 asista prosjecno za 26 minuta
- akisarajevo92
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:holiday iz pelicansa mi lako mogao biti najbolji 6. igrac,15 poena,3 skoka,5.5 asista prosjecno za 26 minuta

Don't believe the hype.
akisarajevo92 je napisao/la:filip13 je napisao/la:holiday iz pelicansa mi lako mogao biti najbolji 6. igrac,15 poena,3 skoka,5.5 asista prosjecno za 26 minuta
nije on nista bolji od holidaya
Slažem se.filip13 je napisao/la:akisarajevo92 je napisao/la:filip13 je napisao/la:holiday iz pelicansa mi lako mogao biti najbolji 6. igrac,15 poena,3 skoka,5.5 asista prosjecno za 26 minuta
nije on nista bolji od holidaya
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Pa ne zovem ih bezveze basketasima.topnik1 je napisao/la:A jbt primit 137 koševa
Lmvp-a puni ko pozeli.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Jest dobar onaj IwobiGreivis je napisao/la:Pa ne zovem ih bezveze basketasima.topnik1 je napisao/la:A jbt primit 137 koševa
Lmvp-a puni ko pozeli.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Treba u startnu umjesto najboljeg cenera familije.topnik1 je napisao/la:Jest dobar onaj IwobiGreivis je napisao/la:Pa ne zovem ih bezveze basketasima.topnik1 je napisao/la:A jbt primit 137 koševa
Lmvp-a puni ko pozeli.
Pazi Donnielea. Cuj samo pet puta. Inace svako malo igraci postizu 40+ poena.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Imam osjecaj da ova AS pauza uopste nece prjiati Warriorsima. Naravno, u smislu '9 poraza'.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zamolio bih te da mi ne stavljaš riječi u usta. Hvala.Greivis je napisao/la: Treba u startnu umjesto najboljeg cenera familije.![]()
Pazi Donnielea. Cuj samo pet puta. Inace svako malo igraci postizu 40+ poena.
Usput bih te zamolio da me ne spominješ ili da me citiraš, ne želim da me ljudi asociraju sa tobom.
- IlCapitano
- Kontakt:
Najbolje što se može desiti Warriorsima ove sezone jeste da izgube par utakmica u sljedece 2 sedmice i malo zaborave na taj rekord.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Samo 5? Evo ne pikam tu od Paula, samo ove 40+, onda samo 4? Ako misliš da je to normalno, ok, onda neću više ništa pisati. Ti misliš tako, ja imam drugačije mišljenje i kraj. Ja samo hoću da kažem da svaki iole bolji plej redovno zatrpa Currya, a to mi je previše za MVP-a.Donnie Darko je napisao/la: Spoiler alert: Astronomska cifra o kojoj govori kokuz je 5.
30+ 1X (Chris Paul)
40+ 3X (Kyle Lowry, John Wall, Damian Lillard)
50+ 1X (Damian Lillard)
Samo protiv Lillarda nije dao više, i samo protiv njega je i izgubio.
Usporedbe radi, Chris Paul je također 5 puta primao više od 30, s tim da pri tome ni jednom nije zabio jednako ili više od protivnika.
Broj utakmica u kojim su imenovani igrači primili 40+ od kolege sa druge strane na poziciji pleja:
Westbrook 1 (Lou Williams
Steph Curry 4
Ali kako se Curry i njegova odbrana ne ismijava kao sto se radi sa Hardenom. Upravu je brat Alem sa pricom oko hypa.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne znam kad je zadnji put najbolji 6. covjek dosao iz ekipe sa negativnim rekirdom,pa sumnjam da ce se i sada to desiti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.