dvije Bosanske legende

Khaj phice!!!Esii TM87 je napisao/la:Po trenerskom znanju Tula i Safet su tu negdje.
harishp je napisao/la:Khaj phice!!!Esii TM87 je napisao/la:Po trenerskom znanju Tula i Safet su tu negdje.
ma brate treba mu dati otkaz na poluvremenuRacitilanA je napisao/la:Mislim da Safetu treba biti urucen momentalno otkaz ukoliko ne bi dobili Rumune, odmah po zavrsetku utakmice tako da sa Bilinog Polja moze da hvata avion za Pariz....
Iritiras da bi bio iritiran.Jel na to mislis.Vrati se na svoje postove koje si napisao,ne da covjeka iritira vec se na to i povraca.A znas biti ''drveni advokat''.Razlika je u biti protiv i biti bezobrazan.avenija je napisao/la:harise jel ti stvarno mislis da si zanimljiv i da si faca ako provaljujes ..
stasno je koliko iritiras ..
volis papeta dobro uredu ali nas 582 nesto napise protiv i ti svakom moras odgovoriti ..
pa sta je djecace jesi dobro ?
Pa bas najvise kod ove trojice se uoci nedostatak kondicije i slifa.Pogotovo u klubovima.A taj teret su opet bas oni vukli u Cirino vrijeme.Pogotovo Dzeko i Miske.Ostali su se ''slepali''.AulleTa je napisao/la:Nemaju igrači kondicije i šlifa na terenu, kao u Ćirino vrijeme. Teret je spao samo na bravure Džeke, Pjanića i Misketa eventualno. Ja ne brinem toliko o golmanima koliko o mogućem jalovom napadu.
Kada sam govorio o kondiciji, govorio sam za SVE (mogao si pročitatiharishp je napisao/la:Pa bas se anjvise kod ove trojice se uoci nedostatak kondicije i slifa.A taj teret su opet bas oni vukli u Cirino vrijeme.Pogotovo Dzeko i Miske.AulleTa je napisao/la:Nemaju igrači kondicije i šlifa na terenu, kao u Ćirino vrijeme. Teret je spao samo na bravure Džeke, Pjanića i Misketa eventualno. Ja ne brinem toliko o golmanima koliko o mogućem jalovom napadu.
Kontraverzno ti je to.Ne znas ni jesili pos'o ili si dos'o.
To ce im mozda dat motiv, ali Susiceva faca ce to brzo ubit. Pa lik izgleda kao da je umro prije godinu dana.Principatus je napisao/la:Pape je izjavio, da ce izjave Mutua (kako smo mi slabi etc.) iz novina zakucati na zid u svlacionici.
Kakva fantastična šizofrenija. Znači, nazivaš me kugom i tvrdiš da ja uličarski vriješam sve što mi se ne sviđa. Moliću te da nađeš tri moje uličarske rečenice od postanka ovog foruma. Bar u rangu te kuge.kimbo je napisao/la:Gore kuge od vas par Zeljovaca ovdje nema. Sto ne da kritikuju nego bas ono ulicarski vrijedjaju sve sto im se ne svidja.
zare je napisao/la:svi vi, koji ste nezadovoljni Sušićevim radom možete i trebate to ovdje napisati, ali koristeći argumente, ili činjenice.
jok nagađanja, jok postove tipa Sušiću ODLAZI, SUŠIĆU PITARU i ta ostala sranja, a administracija bi to trebala brže rješavati, i banovati te takve forumaše po kratkom postupku, jer to nije iznošenje vlastitog mišljenja)
(a ne banovati mene kad **** majku Sirr Mattu za vrijeđanje Džeke, ili kad uradim to isto samo što Sirr Matta zamjenim Željovcem kad usere i šefa i stanicu pričama o Kerli ili Cocaliću, ili Sušiću naravno)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.