prvi dobar postMajstor10 je napisao/la:
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- brzitesanj
- Kontakt:
http://****/bh-internacion ... e-bih.html
SPORTSKI VREMEPLOV:
MIRSAD HIBIĆ- strijelac prvog zvaničnog gola BiH

SPORTSKI VREMEPLOV:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Imal negdje video?brzitesanj je napisao/la:http://****/bh-internacion ... e-bih.html
SPORTSKI VREMEPLOV:
Srasna istina!TMovac je napisao/la:Dabogda sceri da te hadzija uzme,a cigani hodaju okolo kuce.Nasi nece da se pobrinu ni za one igrace koji imaju sve papire,a kamoli jos za one koji nemaju.evo gledam jagodicev spisak,opet nema Bahrudina Atajica na spisku.Iako momak ima sve paipre,ima volju da igra za nas.Danas sutra kada mu dopizdi cekat i zagra za Svede nasi ce mu hebavat materDufresne je napisao/la:Nisam kontrirao nikome, ali kazem ti nadam se da postoje ljudi koji se bave time, ali cisto s ciljem da privole te igrace da igraju za nas, bez ikakve petljavine sa nekim svojim licnim interesima, talovima, menadzerima i ostalim glupostima... Nego da se stavi dobrobit reprezentacije na #1!Rikardo je napisao/la:Mozda se i vode razgovori ali mi ne znamo za to, koliko znam on je sa Jagodicem imao razgovor i potvrdio dolazak, također je nesto bilo i nakon utakmice Galata-Shalke.
Uglavnom ne treba odmah kontrirat prema Susica, Savezu, jer mi ne znam da li se radi na tome ili ne.
Trenutno najvise gori pod nogama po pitanju Seferovica, i najiskrenije se nadam se radi nesto oko toga...
Mislio sam prije da Vlado Jagodic radi da naprai razultat sa mladom i ujedno napravi sebi duzu i bolju karijeru!
Ali kad sam vidjeo da je jedan igrac kojeg nemoram i nezelim spominjati ime (njegova drzava je Srbija) dobije poziv prije Atajica koji konkurise za mjesto sa Samarasom, koji ujedno je glavna zvjezda A-reprezentacije Grcke! Onda jednostavno "dodjemi da vrisnem"! Atajic je u konkurenci ekipe koja je dobila Barcelonu a nema mjesta u ekipi gdje igraju igraci iz kiki riki liga.
Mozeli mi neko objasnuti, dali moze nesto drugo biti!?
Nije u pitanju A repka vec nasa u21 reprezentaci!
I krv svoju za Bosnu moju!
Tu ekipu bi i Gosk nabusio.Bosniacum Lilium je napisao/la:prvi dobar postMajstor10 je napisao/la:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nema Zahirovica pa sve pada u vodu, znam, znam ... Zenicu cijeli svijet mrzi i svi vam zavide 
Ova bi ekipa gore mogla svakome dati gol,ali bez sumnje od svakoga bi mogla i da primi najmanje 2. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
eto nek su bolji Vranjes i Zukanovic od Bicakcica i Kolasinca
A Lulicu i Stevanovicu nije strano da igraju povucenije... 
Odbrana nisu samo dva stopera i golman.Odbrana krece u slucaju BiH reprezentacije od Dzeka pa sve do Begovica izmedju stativa.Odbrana ne moze da funkcionise ako na terenu nemas jednog klasicnog zadnjeg veznog.Odbrana ne moze da funkcionise ako u ekipi imas 4 izuzetno ofanzivno nastrojena veznjaka,ma koliko god oni imali odbrambrenih zadataka.Bosniacum Lilium je napisao/la:eto nek su bolji Vranjes i Zukanovic od Bicakcica i KolasincaA Lulicu i Stevanovicu nije strano da igraju povucenije...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
znam ja dobro sta je odbrana zato sam i napisao da Lulic i Stevanovic znaju igrati pozadi... ne znam da li si posljednjih sezona pratio Hoffenheim i ulogu Salihovica u 80% tekmi... Sasvim solidno igra na poziciji zadnjeg/centralnog veznog
Ima i toga.Bosniacum Lilium je napisao/la:nema Zahirovica pa sve pada u vodu, znam, znam ... Zenicu cijeli svijet mrzi i svi vam zavide
De ti meni samo jednu ekipu navedi da igra bez zadnjeg veznog ! Ovdje jedino Salihovic donekle moze igrati centralnog veznog, a danas ozbiljnije ekipe igraju sa najmanje tri igraca na sredini CM/DM.
To isto da Barca igra bez Biskvita a Xavi sam da bude u sredini a ispred njega Fabregas, Pedro, Sanches i Messi.
Pa **** majqu nije ovo pes, cak i intelektualac poput Papeta vidi da ne moze bez zadnjeg veznog.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Salihovic moze igrati zadnjeg veznog, ali Zahirovic ce najvjerovatnije izgubiti mjesto dolaskom Hadzica...
Fudbal nije moguc bez zadnjeg veznog, znam to dobro, to je bila moja pozicija u nekim ljepsim vremenima
I ako je neko bitan kao pojedinac na terenu onda je to zadnji vezni koji mora non stop trcati, otvarati se krilima, stoperima i napadu 
Fudbal nije moguc bez zadnjeg veznog, znam to dobro, to je bila moja pozicija u nekim ljepsim vremenima
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ma cim hadzic dodje ako Bog da, zahirovic je klupa...to je cinjenica...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Salihovic moze igrati centralnog veznog, nije toliki radijus kretanja i gusile bi mu se napadacke sposobnosti, tj pas i sut. Zadnji vezni nema prevelike slobode i kod njega se najmanje zadrzava lopta zato je Zahirovic osporavan na forumu.Bosniacum Lilium je napisao/la:Salihovic moze igrati zadnjeg veznog, ali Zahirovic ce najvjerovatnije izgubiti mjesto dolaskom Hadzica...
Fudbal nije moguc bez zadnjeg veznog, znam to dobro, to je bila moja pozicija u nekim ljepsim vremenimaI ako je neko bitan kao pojedinac na terenu onda je to zadnji vezni koji mora non stop trcati, otvarati se krilima, stoperima i napadu
Protiv vecine timova ova gore formacija bi pala u vodu, ne bi lopta vidjela napada.
Ma Zahirovic je svaku tekmu za repku u najmanju ruku korektno odigrao.
Desi se koja greska, Boze moj. Ali isto tako je imao i par super partija.
Samo brine cinjenica da sto nije igrao kad je bio u Spartaku zadnju sezonu, odnosno veoma malo igrao.
A ni sada u Minsku nije jos debitovao.
Desi se koja greska, Boze moj. Ali isto tako je imao i par super partija.
Samo brine cinjenica da sto nije igrao kad je bio u Spartaku zadnju sezonu, odnosno veoma malo igrao.
A ni sada u Minsku nije jos debitovao.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Da li neko poznaje ili da li je cuo za momka koji igra u Austriji za istoimeni klub Austria Vienna. Radi se o Emiru DIlaveru igra zadnjeg desnog ... Trenutno njegov tim ubjedljivo vodi u Austrijskoj ligi. Vidim da je rodjem u BiH tacnije u Tomislavgradu ima 21 god.
Iskreno, nikad cuo za njega.Lucryler je napisao/la:Da li neko poznaje ili da li je cuo za momka koji igra u Austriji za istoimeni klub Austria Vienna. Radi se o Emiru DIlaveru igra zadnjeg desnog ... Trenutno njegov tim ubjedljivo vodi u Austrijskoj ligi. Vidim da je rodjem u BiH tacnije u Tomislavgradu ima 21 god.
Vidim da je desni bek i prilicno standardan ove sezone, 17 utakmnica.
Igrao za sve mlade selekcije Austrije.
http://www.transfermarkt.de/de/emir-dil ... 80161.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
cuo sam ja, neko je i postavljao ovdje njegovu sliku s nekim dresom, salom... tako nesto 
Da, igra desnog beka, i slikao se sa šalom BiH, sada koliko to znači, možemo samo nagađati.
Čuli smo mi davno ( relativno rečeno ) za njega ...
Čuli smo mi davno ( relativno rečeno ) za njega ...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ja sam postavio njegu sliku sa nasim salomBosniacum Lilium je napisao/la:cuo sam ja, neko je i postavljao ovdje njegovu sliku s nekim dresom, salom... tako nesto
Emir nije los uopce igrac.Igra u stabilnom klubu i ne vidim razlog zasto ga ne bi nasi pozvali u repku.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.