Ima i u BiH na nekim kablovskim operaterima,nazalost na ovoj mojoj jos nemaSamo F.K.S !! je napisao/la:Arena sport 1,2,3,4 mada je mi nemamo samo u srbiji je prikazuju ja mislim

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ima i u BiH na nekim kablovskim operaterima,nazalost na ovoj mojoj jos nemaSamo F.K.S !! je napisao/la:Arena sport 1,2,3,4 mada je mi nemamo samo u srbiji je prikazuju ja mislim
Odlična stvar, ako mene pitate. Trifunović je odglumio za 10. Todorović sjajan također. Jbt, s djevojkom sam gledao taj film, ne moram ni naglašavati da je ona odgledala svega 10 minuta i otišla u drugu sobu(da, tada sam ostao sam sa svojim bolesnim umom). Ima scena koje nisu za osobe sa slabim srcem i za one sa slabijim želucem, al' meni ono ništa nije smetalo(daleko od toga da me palilo, da se razumijemo).Mont0 je napisao/la:Kao neka nova dimenzija strave i uzasa, ne znam na sta se tacno ciljalonevjernik je napisao/la:ja sad pregledah ovaj "Srpski film", al bolje da ga nisam ni gledo![]()
jes da je gluma odlicna i visokobudzetni je film, al ima gadosti i brutalnosti za nepovjerovat za nase filmoveFilm je previse sick, upravo te scene ga takvim cine.
[youtube][/youtube]QUARESMA 18<<< je napisao/la:o kakvom filmu pricate ?
ako je horor, ja horore gledam po danu, i rahat kad krenem spavat
Film ima scena bas da ih premotas, horor, triler, drama ma neznam ni vise sta je... U filmu se pokazuje obicnom covjeku sta se to ustvari desava u nasem drustvu, svakodnevno, a od cega mi okrecemo glavu ili smo se "navikli". Meni licno najludja zadnja scena kad se poubijaju, a dosli novi da snimaju.nevjernik je napisao/la:ono sa novorodjencetom je meni najodvratnije![]()
to fakat nisam mogo gledat, al najjace je kad na kraju onom celavom qrcem izbije oko
Pa da, napokon mu se ispunjava ono sta zeli cijeli zivotMonolog je napisao/la: Nenadje*ivo mi je kada on siluje sopstveno dijete, a Trifunović skida masku onom čovjeku pored njeg, kad ono Todorovićev brat siluje njegovu ženu. Epic win, što jest jest.
Doduše, žena je zvono, što jes' jes'.Mont0 je napisao/la: Pa da, napokon mu se ispunjava ono sta zeli cijeli zivot
Monolog je napisao/la:Doduše, žena je zvono, što jes' jes'.Mont0 je napisao/la: Pa da, napokon mu se ispunjava ono sta zeli cijeli zivot![]()
@Sofrudony
Šta se to dešava u našem društvu od čega mi okrećemo glavu(odnosi se na već spomenuti film, da se razumijemo)? Jbt, ono je tipični "zadivi publiku nekim eksplicitnim scenama" film, nema neke pouke(osim možda za one koji su se napalili gledajući neke scene). Da je američki, ne bih ga pogledao, vjeruj mi. Ovako sam ga pogledao jer je sa našeg podneblja. Nisam se pokajao, ali ne bih ono baš nazvao filmom koji se bavi problematikom u našem društvu. Baš naprotiv.
Sranje od filma. Previse gadnih scena, a film po meni nema neku razvijenu radnju. Glupost.Monolog je napisao/la:Doduše, žena je zvono, što jes' jes'.Mont0 je napisao/la: Pa da, napokon mu se ispunjava ono sta zeli cijeli zivot![]()
@Sofrudony
Šta se to dešava u našem društvu od čega mi okrećemo glavu(odnosi se na već spomenuti film, da se razumijemo)? Jbt, ono je tipični "zadivi publiku nekim eksplicitnim scenama" film, nema neke pouke(osim možda za one koji su se napalili gledajući neke scene). Da je američki, ne bih ga pogledao, vjeruj mi. Ovako sam ga pogledao jer je sa našeg podneblja. Nisam se pokajao, ali ne bih ono baš nazvao filmom koji se bavi problematikom u našem društvu. Baš naprotiv.
Monolog je napisao/la:@Nevjernik
Moram priznati da ne znam o kojem filmu je riječ. Btw, jel "sisanje" ili "šišanje"? HAHAHAH
Film "Šišanje" donosi priču o beogradskom srednjoškolcu Novici (Nikola Rakočević), šampionu u znanju matematike. Novica je uvučen u svet skinheda, opčinjen njihovim harizmatičnim vođom Reljom (Viktor Savić). Pridruživanje bandi skinheda za Novicu pre svega znači uklapanje u školsko društvo, budući da ga većina drugara smatra knjiškim moljcem i štreberom. Uskoro će biti zatrovan rasističkim stavovima te grupe i nasiljem. Budući da je dobar u gotovo svakom poslu koga se prihvati, Novica ubrzo počinje da se penje na lestvici važnosti među skinhedima. Postaje jedan od najvatrenijih navijača Fudbalskog kluba "Radnik". Šolakova i Kojo igraju policijske inspektore koji pokušavaju da obuzdaju tu grupu neonacista.
Nemoj sada izvlakuse , nisi ti smioEmir_ZENICA je napisao/la:Nisam bio u Banja Luci radi kise i hladnog vremena..Vjerovatno je to takmicenje i odgodjeno![]()
Sutra mi je dubrava u posjeti...kafa ovo ono
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.