ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- legenda reala
- Kontakt:
Re: ATP Tour
kakve gluposti valja ovaj Edin, a mislio sam da je stručnjak

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ufati se njivelegenda reala je napisao/la:kakve gluposti valja ovaj Edin, a mislio sam da je stručnjak![]()
samosarajvo misli ko ti brani
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Budi realanEdin TM87 je napisao/la:Ufati se njivelegenda reala je napisao/la:kakve gluposti valja ovaj Edin, a mislio sam da je stručnjak![]()
samosarajvo misli ko ti brani
Eh sad sto ce Nadal tesko vise naci svoju najbolju igru na travi jer ce se sve više trošiti i umarati na šljaci je druga stvar....
Pa za tebe i Federera je bolje da je u Hali Haas, nego Karlović 2.0Edin TM87 je napisao/la:Forma za Wimbledon je tempirana, trava se osjeca vec u Hali, gdje idemo po drugu ove sezone (nema Haasa, nema konkurencije), a onda po 8.
Vratiti brejk Nadalu sa 9. RG-om
[youtube][/youtube]
Kakve ti gluposti pišeš Bože (Ivo) dragisamosarajvo je napisao/la:Nadalova zadnja 2 meča tj ispadanja na WB-u su bila spoj mnogih faktora.
Oba puta ga je zapao dobro raspolozen protivnik kojem odgovara igra na travi tj server kojem je svaki udarac ulazio, vineri su prštali sa svih strana
Hocu da kazem da treba ocekivati njegov dobar nastup na WB-u ove godine.Kolko dobar ne znam ali bolji nego prethodne 2 godine.
Rosol i Darcis nisu serveri, mogu tek biti udarači. Rosol prije nego Darcis koji je u 10 godina karijere odservirao nekih 600 aseva, odnosi svaki treći servis gem bi imao jedan as. Na prvi servis je osvojio čak 70% posto poena, a u karijeri je na travi dobio deset mečeva. I da, u 30 godina života je narastao 178 centimetara (u tenama).
Sad kad si poprskan statistikom, ajmo prokomentarisati tu drugu tvrdnju. Znači očekuješ bolji nastup nego prethodne dvije godine. Vauuu, baš si optimističan. Pa dijete, razumiješ li da gore od prethodne dvije godine ne može. NE MOŽE. N E M O Ž E.
Samo da pozdravim povratak ultimativnog trolla u liku Begonje na ovaj forum.
Tvoje opservacije su nam falile kao mir Bliskom Istoku.
Tvoje opservacije su nam falile kao mir Bliskom Istoku.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Darcis i nije server slazem se, ali mu je u teren ušlo sve zivo.Pogodio je 54 winera a napravio samo 24 greske.(3 seta).Servis ga je slusao odlicno, ubacio je 60% a osvojio 75% na prvi i 57% na drugi te odservirao 13 aseva u 3 seta.I previše dobro i dovoljno, za igrača koji kako si sam rekao ima 10 pobjeda u karijeri na travi, da se pobjedi dvostruki osvajač WB-a i peterostruki finalista.AHa je napisao/la:Kakve ti gluposti pišeš Bože (Ivo) dragisamosarajvo je napisao/la:Nadalova zadnja 2 meča tj ispadanja na WB-u su bila spoj mnogih faktora.
Oba puta ga je zapao dobro raspolozen protivnik kojem odgovara igra na travi tj server kojem je svaki udarac ulazio, vineri su prštali sa svih strana
Hocu da kazem da treba ocekivati njegov dobar nastup na WB-u ove godine.Kolko dobar ne znam ali bolji nego prethodne 2 godine.![]()
Rosol i Darcis nisu serveri, mogu tek biti udarači. Rosol prije nego Darcis koji je u 10 godina karijere odservirao nekih 600 aseva, odnosi svaki treći servis gem bi imao jedan as. Na prvi servis je osvojio čak 70% posto poena, a u karijeri je na travi dobio deset mečeva. I da, u 30 godina života je narastao 178 centimetara (u tenama).
Sad kad si poprskan statistikom, ajmo prokomentarisati tu drugu tvrdnju. Znači očekuješ bolji nastup nego prethodne dvije godine. Vauuu, baš si optimističan. Pa dijete, razumiješ li da gore od prethodne dvije godine ne može. NE MOŽE. N E M O Ž E.
S druge strane Rosol nije server kao Isner mozda ali je 196 cm visok i igra mu se prvenstveno bazira na dobrom servisu.Rosol je u tom meču odservirao 22 asa, ubacio 70% servisa a osvojio 80% poena na prvi te strašnih 58% na drugi.Treba li reci da je pogodio i 65 vinera uz samo 29 grešaka.Doduše taj meč je i Nadal odigrao nesto bolje pa je rezultat bio tjesniji.
A moze gore itekako, covjek sutra moze karijeru zavrsiti tako da se nikad ne zna.uvijek ima gore od goreg.
Dodje ti klasicni zemljas i osoba koja je u citavoj svojoj karijeri odigrala svega 7 meceva na travi i rutinski ti mlatne prvi set.. Roger ne brukaj se nego idi u penziju, vrijeme je
Ti si klasicni neznalica i osoba koja je u citavom zivotu napisala 1572 posta na forumu i idalje rutinski mlati gluposti.. Guarin ne brukaj se nego idi s foruma, vrijeme jeGuarin14 je napisao/la:Dodje ti klasicni zemljas i osoba koja je u citavoj svojoj karijeri odigrala svega 7 meceva na travi i rutinski ti mlatne prvi set.. Roger ne brukaj se nego idi u penziju, vrijeme je
Edin TM87 je napisao/la:Ti si klasicni neznalica i osoba koja je u citavom zivotu napisala 1572 posta na forumu i idalje rutinski mlati gluposti.. Guarin ne brukaj se nego idi s foruma, vrijeme jeGuarin14 je napisao/la:Dodje ti klasicni zemljas i osoba koja je u citavoj svojoj karijeri odigrala svega 7 meceva na travi i rutinski ti mlatne prvi set.. Roger ne brukaj se nego idi u penziju, vrijeme je
Boli istina, aaa ?Edin TM87 je napisao/la:Ti si klasicni neznalica i osoba koja je u citavom zivotu napisala 1572 posta na forumu i idalje rutinski mlati gluposti.. Guarin ne brukaj se nego idi s foruma, vrijeme jeGuarin14 je napisao/la:Dodje ti klasicni zemljas i osoba koja je u citavoj svojoj karijeri odigrala svega 7 meceva na travi i rutinski ti mlatne prvi set.. Roger ne brukaj se nego idi u penziju, vrijeme je
Ipak si ti u pravu, sasvim je normalno i logicno da te na travi preslusava frajer koji je klasicni zemljas
Kako ne preslusava, samo sto nije ni jednom dosao do 40:40 na Rogerov servis, a kamoli BP da dobije...
Tek sada ti vidim potpis
svaka rasprava se zavrsava

Tačno Edine toliko gluposti valjaš a s time ismijavaš i sebe i RF.
Kontamo da navijaš za njega ali da toliko prepotentno pišeš je niđe veze.
RF nema šanse da uzme Wimbledon, toliko ima u ovom trenutku igrača koji ga mogu pobjediti na travi da ne znam kako uopšte može dogurati i do finala, a kamoli trofej dignuti.
RF nema šanse da uzme Wimbledon, toliko ima u ovom trenutku igrača koji ga mogu pobjediti na travi da ne znam kako uopšte može dogurati i do finala, a kamoli trofej dignuti.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Uzima Federer 2. sete u inat hejterima
U 1. setu su obojica vrlo dobro servirali, dobro igra i Sousa a TB čista lutrija, kao penali u fudbalu.
U 1. setu su obojica vrlo dobro servirali, dobro igra i Sousa a TB čista lutrija, kao penali u fudbalu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma nabroj mi ih molim tebodi123 je napisao/la:Tačno Edine toliko gluposti valjaš a s time ismijavaš i sebe i RF.
Roger lagano prosao dalje bez izgubljenog servira i ceka Lua ili Karlovica, lagano idemo na novu titulu u Halleu, napokon docekana trava
Sreca pa zrijeb nije sacinjen od drvosjeca poput Rodika,Safina i Philipousisa.Da jeste, mislio bih da Roger ima sanse za GS.
U ovoj konkurenciji on nema sta traziti vec godinama u nazad.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Subject: Andy Murray
Status: Failed to convert 8 (eight) set points.

Status: Failed to convert 8 (eight) set points.

Pa zadnjih godina i ispada od drvosjeca na ovim GS-ovima.Tsonga,Berdych,Stakhovsky itd itd.Johny je napisao/la:Sreca pa zrijeb nije sacinjen od drvosjeca poput Rodika,Safina i Philipousisa.Da jeste, mislio bih da Roger ima sanse za GS.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.