AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Bogami igraretro je napisao/la:Opet Antonini igra.![]()
nije nešto ali radi
http://p2ptvhd.umforum.net/h69-seriea-3" onclick="window.open(this.href);return false;
ima i ova ko da je bolji stream
http://www8.livetv.ru/webplayer2.php?t= ... ci=11&si=1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rojadirecta.me/goto/depdep.royal-games.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://p2ptvhd.umforum.net/h69-seriea-3" onclick="window.open(this.href);return false;
ima i ova ko da je bolji stream
http://www8.livetv.ru/webplayer2.php?t= ... ci=11&si=1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rojadirecta.me/goto/depdep.royal-games.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
-
AC_Milan4ever
- Kontakt:
tek sam se ukljucio u 20 min jesam li sta propustio ?
game over?

nisi ništa propustio, milan ima par šansi ali to sve greške zadnje linije palerma, slabo igraju evo sad silva se povrijedio a ušao moćni boner tako da u zadnjoj liniji igraju antonini i bonera. i bod je ovdje velik.
nisi ništa propustio, milan ima par šansi ali to sve greške zadnje linije palerma, slabo igraju evo sad silva se povrijedio a ušao moćni boner tako da u zadnjoj liniji igraju antonini i bonera. i bod je ovdje velik.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Robinjo nastavlja tamo gdje je stao, ne moze taj gola dati bez da prije toga ne promasi jedno 3-4 prilike...
masala Nocerino 1-0
masala Nocerino 1-0
noceriiiiiiiino evo ti ga zamparini mamu ti J***!!!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
zasad prolazna ocjena, sreca pa igra robinho inace ne bi gola dali nikad. aquilani hadalj lik ne zna sta ce s loptom kasni 2 sekunde, ibra samo hoda šepuri se i ništa ne radi. eh kad seedorf ode u penziju nema od milana ništa.
ona silvina povreda liči mi na slomljeno rebro, ako je tako nema ga 2 mjeseca...
ona silvina povreda liči mi na slomljeno rebro, ako je tako nema ga 2 mjeseca...
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Milan standardan mozda su malo bolji nego u prethodnim utakmicama ali opet je to lose, jedini kojeg bi izdvojio je kung fu majstor, Palermo se brani sa 8-9 igraca i idu na kontre samo sto im to ne prolazi za sad, i naravno kakva bi to utakmica bila gdje igra Milan a da se neko ne povrijedi, pa gdje bas Silva od svih 
- senad_flamin
- Kontakt:
jbg buraz ti ja gledamo haman 2 razlicite utakmicebaresi#6 je napisao/la:zasad prolazna ocjena, sreca pa igra robinho inace ne bi gola dali nikad. aquilani hadalj lik ne zna sta ce s loptom kasni 2 sekunde, ibra samo hoda šepuri se i ništa ne radi. eh kad seedorf ode u penziju nema od milana ništa.
pa ibra nesto i pokusava, akvilanija istina nema nigdje (kao i vecine ekipe) ali je zato asistirao kod gola, a robinjo je prica za sebe kao sto sam vec napisao prvo mora da promasi 3-4 100% prilike ne bi li postigao gol i osim ona 2 promasaja nije nista uradio...
ma joj ibra standardno se vuče, čeka se taj potez... aquilani ko da je gattuso igra u defanzivi dobro ali nije on zato doveden, nema tih lopti naprijed pa se ibra vraća na centar po loptu.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
ROOOOOOOBI ROBIIIIIIIIIINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Evo ga demantovao me ipak je promasio samo 2 prilike prije nego sto je zabio 
-
AC_Milan4ever
- Kontakt:
kako govorite ibra samo stoji pa sta ce drugo da radi vidite da on asistira i stima nam golove nema ko drugi 
baresi#6 je napisao/la:ROOOOOOOBI ROBIIIIIIIIIINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Antonio Cassano

Pa gdje su ti "rossoneri".
Niko ne slavi sem mene

Niko ne slavi sem mene
gleda se nema se kad pisati 
parma vodi
parma vodi
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- sarajlija89
- Kontakt:
Milan odlican veceras. Odavno nisam gledao ovako dobar Milan, iako je protvnik bio veoma los, ruku na srce.
Kako rekoh za ovaj Palermo, imaju fin napad, ali odbrana je katastrofa i svaka ozbiljnija ekpa ce to lako rijesiti sa pametnom igrom i postavkom. I ono malo mogucnosti sto su imali, zajebala je trenerova postavka. On sa ovakvom ekipom,koja je samo jaka prema naprijed, dosao da se brani...
Nisu centra presli...
Ibra je genije...kakva dva pasa..prvo Aquillaniju kod prvog gola, a onda i Robinhu asistencija za drugi gol.
Milan, zaista, vrlo dobar veceras, ovo je igra koja obecava za nastavak sezone.
I nadam se da povreda Silve nije toliko ozbiljna. Mislim da nije, nego je dobio od Ilicica udarac u onoj situaciji, ali bice to ok...valjda nije rebro...
Kako rekoh za ovaj Palermo, imaju fin napad, ali odbrana je katastrofa i svaka ozbiljnija ekpa ce to lako rijesiti sa pametnom igrom i postavkom. I ono malo mogucnosti sto su imali, zajebala je trenerova postavka. On sa ovakvom ekipom,koja je samo jaka prema naprijed, dosao da se brani...
Ibra je genije...kakva dva pasa..prvo Aquillaniju kod prvog gola, a onda i Robinhu asistencija za drugi gol.
Milan, zaista, vrlo dobar veceras, ovo je igra koja obecava za nastavak sezone.
I nadam se da povreda Silve nije toliko ozbiljna. Mislim da nije, nego je dobio od Ilicica udarac u onoj situaciji, ali bice to ok...valjda nije rebro...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 3 gosta.