Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ovaj Aguero uvijek bude spreman za Arsenal. Bilo bi dobro da Dzeko igra. Jedan od rijetkih koje Drvo u odbrani moze cuvati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Zadnjih 16 utakmica vez pobjede. Sad idemo pokvariti tradiciju.SamoZeljo je napisao/la:Oni su malo uzdrmani... Ko zna.
Ipak, ako cemo gledati statisticki, Arsenal vec par godina nije u EPL uspio pobijediti tim iz top3.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
-
- Kontakt:
Pustite te priče o top3. Tim se podacima manipuliše, i uvijek se nekako izvuče da Arsenal nije pobijedio tim iz TOP3.
Treba reć konkretno, naš problem su Čelzi i United. Sa sitijem još uvijek znamo igrat
Treba reć konkretno, naš problem su Čelzi i United. Sa sitijem još uvijek znamo igrat
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
kad smo ih dobili zadnji puttopnik1 je napisao/la:Pustite te priče o top3. Tim se podacima manipuliše, i uvijek se nekako izvuče da Arsenal nije pobijedio tim iz TOP3.
kad je traktor dao golčinu onu
ja imam neki osjećaj da ćemo dobro odigrat al da će nas odbrana sjebat ko milion puta ove sezone
mi smo nesigurna ekipa, nemamo muda za više od četvrtog mjesta i to je čista istina
[youtube][/youtube]
nisam siguran dal na ovom videu ima izjava Sola Campbella, čovjek šta kaže to nama danas fali, u vrijeme nepobjedivih svako je znao " šta " da radi na terenu, svako je dominirao svojom pozicijom, iz svlačionice bi izlazili sa samo jednim motivom " pobjeda ili ništa " i tako se na svaki meč išlo, nema daj da prodjemo s podjelom bodova, da nas ne natrpaju, gdje se to izgubilo???
gdje je nestao pobjednicki mentalitet o kojem voajer mlati evo ima dugi niz godina?
nasi igraci nemaju nista pobjednicko osim alexisa, ovo ostalo je mlitavo i dok god je tako necemo nista bitnije osvojiti
Community shield 3:0 za nasAA23 je napisao/la:kad smo ih dobili zadnji puttopnik1 je napisao/la:Pustite te priče o top3. Tim se podacima manipuliše, i uvijek se nekako izvuče da Arsenal nije pobijedio tim iz TOP3.
kad je traktor dao golčinu onu
ja imam neki osjećaj da ćemo dobro odigrat al da će nas odbrana sjebat ko milion puta ove sezone
mi smo nesigurna ekipa, nemamo muda za više od četvrtog mjesta i to je čista istina
[youtube][/youtube]
nisam siguran dal na ovom videu ima izjava Sola Campbella, čovjek šta kaže to nama danas fali, u vrijeme nepobjedivih svako je znao " šta " da radi na terenu, svako je dominirao svojom pozicijom, iz svlačionice bi izlazili sa samo jednim motivom " pobjeda ili ništa " i tako se na svaki meč išlo, nema daj da prodjemo s podjelom bodova, da nas ne natrpaju, gdje se to izgubilo???
gdje je nestao pobjednicki mentalitet o kojem voajer mlati evo ima dugi niz godina?
nasi igraci nemaju nista pobjednicko osim alexisa, ovo ostalo je mlitavo i dok god je tako necemo nista bitnije osvojiti
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Wenger: “Yes, he will go into the first-team squad. He’s a defensive midfielder, 6ft 2, he has a good energy level and technical level. It’s a gamble but, on what we saw, it’s worth to take the gamble."

hejteri na aparatima

hejteri na aparatima

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
To nije isto takmicenje. FA kup je isto tako razlicito takmicenje.anell je napisao/la:Community shield 3:0 za nas
Naravno da ove statistike prave i traze najgoru mogucu kombinaciju za prikazati ali su istinite.
Bilo kako bilo, oni jesu jaci i igraju kod kuce ali ako ih je mogao Stoke uzeti, West Ham, zasto ne i Arsenal?
(ja ne kazem da ce se to desiti i ne mislim ali je svakako moguce)
Bitno je samo da se Wenger ne prepadne ali i ne ostavi previse prostora jer Cityju se vracaju napadaci.
Wenger: "Last year, we did not win the championship because we did not perform in the top games away from home. I believe we have the potential now to be much more stable and to show that we can do it."
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Bielik majstore zacepi usta dusmanima.
Vozdra dusmani.

Vozdra dusmani.

topnik1 je napisao/la:Wenger: “Yes, he will go into the first-team squad. He’s a defensive midfielder, 6ft 2, he has a good energy level and technical level. It’s a gamble but, on what we saw, it’s worth to take the gamble."
hejteri na aparatima
ovo samo govori kolko je arsenal ozbiljan klub,toliko ozbiljan da slavi 4,mjesta

Nakon dobrih reakcija na izmjene koje smo radili unutar foruma Premijer liga BiH, krećemo i sa unaprjeđenjem dijela foruma posvećenog stranim klubovima.
Kreiran je i podforum za vaš klub.
Pravila će biti jednaka kao za klubove iz Premijer lige BiH. Znači, dosadašnja tema ostaje rezervisane za navijače kluba, može se otvoriti još jedna za opšte diskusije na kojoj će svi moći diskutovati o navedenom klubu, te niz drugih tema za koje smatrate da su potrebne, a na kojima svi mogu ravnopravno diskutovati.
Želite li diskutovati o ovim promjenama, učinite to ovdje: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 3#p3983573" onclick="window.open(this.href);return false;
Kreiran je i podforum za vaš klub.
Pravila će biti jednaka kao za klubove iz Premijer lige BiH. Znači, dosadašnja tema ostaje rezervisane za navijače kluba, može se otvoriti još jedna za opšte diskusije na kojoj će svi moći diskutovati o navedenom klubu, te niz drugih tema za koje smatrate da su potrebne, a na kojima svi mogu ravnopravno diskutovati.
Želite li diskutovati o ovim promjenama, učinite to ovdje: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 3#p3983573" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakav furiozan start prelaznog roka 

Jeste huligani, nijedne teme niste otvorili 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Neka, racionalno cemo po potrebama 

Tema wenger uskoro dostiže ovu glavnuDesole je napisao/la:Neka, racionalno cemo po potrebama

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
ja ocam mislio mi zapostavljeni nesto, vidim terek, djavoli i skauzeri vise tema imaju
Wenger, Arteta i Giroud... Tri najjače teme na forumutopnik1 je napisao/la:Tema wenger uskoro dostiže ovu glavnuDesole je napisao/la:Neka, racionalno cemo po potrebama

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.