Kako vas boli jedno slovo heheMemara je napisao/la:2000 - NK Posušje
2003 - HNK Posušje
Danas - HŠK Posušje
![]()
Jos kad vidite novitet u nasem klubu bolit ce vas jos vise pacenici!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kako vas boli jedno slovo heheMemara je napisao/la:2000 - NK Posušje
2003 - HNK Posušje
Danas - HŠK Posušje
![]()
Željezničar je najhrvatskiji klub.hskzmostar je napisao/la:ZrinjskiHigh je napisao/la:Dajte listu tih nazovihrvatskih klubova.
Siroki
Gosk
Zeljeznicar
zbog cega u Sirokom Brijegu mogu igrat samo katolici i kakav je inace stav navijaca vaseg kluba, dal biste podrzali da za njega igraju muslimani, pravoslavci itd... da ne bude zabune, meni ne smeta, samo bih volio saznati stav vasih navijaca u vezi togaLoveSB96 je napisao/la:Kako vas boli jedno slovo hehe
Wagner legenda lige i NKSB nije katolik! Takva je politika kluba a mozda se sve vro brzo okrene. Sto se tice navijaca vecina je sigurno za al ova tema je toliko puta prozvakana ovom politikom navjise mozda sebi stetimo jer nam je izbor igraca suzen al ok tko daje pare ima oravo i da odlucuje o svemu pa tako i o ovom pitanju.Chinaglia je napisao/la:zbog cega u Sirokom Brijegu mogu igrat samo katolici i kakav je inace stav navijaca vaseg kluba, dal biste podrzali da za njega igraju muslimani, pravoslavci itd... da ne bude zabune, meni ne smeta, samo bih volio saznati stav vasih navijaca u vezi togaLoveSB96 je napisao/la:Kako vas boli jedno slovo hehe
Nije Sarajevo nego vlast, i Široki je imao petokraku jos kad su bili Mladost Lištica.GoskGabela je napisao/la:Mislim da su uvijek bili NK Posušje, pa poslije bankrota uzeli HŠK Posušje.Memara je napisao/la:2000 - NK Posušje
2003 - HNK Posušje
Danas - HŠK Posušje
![]()
Ne znam šta ti je čudno, možda smeta H?
Dok recimo FK Sarajevo nabilo petokraku na grb ,pa poslije petokrake brže bolje ljiljan, pa onda ukloni i ljiljan![]()
izasao i ti iz rupe nakon derbijaMemara je napisao/la:ŠK Željezničar
SD Željezničar
(Vaso Miskin Crni)
FK Željezničar
NK Željezničar
FK Željezničar
Klasični režimski klub
A Brotnjo i Troglav?FoSte95 je napisao/la:Posušje i Premijer liga haha to me na djetinstvo podsjeća
Otkad je Zrinjski hrvatskihskzmostar je napisao/la:ZrinjskiHigh je napisao/la:Dajte listu tih nazovihrvatskih klubova.
Siroki
Gosk
Zeljeznicar
Nisam.Studirao sam u Tz,upoznao sam dosta raje kako iz Simin Hana tako i iz Tz,spletom okolnosti sam i upoznao Azmira i mislim da je ono sto je on naumio sa ovim klubom jedna velika dobit za cijeli TK.U svakom slucaju sredina iz koje dolazi ovaj mali klub ce uvijek biti dobar argument za pljuvanje kluba ali i navijaca istog ako je suditi po dosadasnjem iskustvu.Ovaj klub podrzaje dobar dio Tuzlaka,dobar dio ljudi koji poznaju Azmira i stvari koje on cini za cijelu zajednicu,dobar dio Istocne Bosne ali i dosta ljudi sa kantona.Mnogo puta je covjek pomagao i malim i lokalnim klubovima sirom kantona od Slavena kojem je davno kako sam cuo donirao stolice,Svatovcu opremu,nekom lopte i slicno.Cak pomaze i jedan zenski rukometni klub iz Tz.Duga je lista ljudi koje je Azmir zaduzio nekim svojim nesebicnim djelima a ja iako nisam jedan od tih podrzavam Slogu iz srca.MortemHz je napisao/la:A jesi ti iz SH ili?BosanacGorstak je napisao/la:Uhvatite se ljudi fudbala,manite corava posla.
Koga zapravo briga sta bi vama bilo po volji i kako bi vi voljeli,kako bi trebalo biti i sta je trebalo uraditi.
Svi ce imati priliku da na terenu natamburaju selence i dobro vam je doslo da popravljate gol razliku
Malo sahara malo petokraka, sve po potrebi mladostasi mladi sa mujom na celu.since1948 je napisao/la:Otkad je Zrinjski hrvatskihskzmostar je napisao/la:ZrinjskiHigh je napisao/la:Dajte listu tih nazovihrvatskih klubova.
Siroki
Gosk
Zeljeznicar
tuzlak1987 je napisao/la:Pomaze rukometni klub ali malo sutra, rekao da ce pomoci i nikad nije nista dao. Izvisili ljudi, eno sada mogli bi se ugasiti cak jer nemaju novca. A sto je izlevatio, vjerovatno jer je Karadzin predsjednik, druga stranka jbg pa neda.
Njega sira zajednica ne zanima, on je predsjednik igraca, njih obasipa parama, a ostalo sve zapostavi.
Azmir Husić donirao 20.000 dolara za Udruženje boraca “Crni labudovi”
"Bivši predsjednik FK Sloboda Tuzla, i prvi čovjek (sportski direktor) FK Sloga Simin Han gospodin Azmir Husić, donirao je našem nogometnom klubu nekoliko fudbalski lopti po saznanju da su nepoznate osobe otuđile 30-ak istih. Husić je samo jedan od primjera običnog građanina, koji je na ovaj način pokazao sportskoj javnosti da Svatovac ima, i imat će sportske prijatelje širom Tuzlanskog kantona", istaknuto je na zvaničnoj facebook stranici NK Svatovac Poljice.
Ovim putem NK "Čelik" želi da se zahvali Azmiru Husiću na nesebičnoj pomoći Omladinskom pogonu našeg Kluba.
SJAJNA GESTA: Azmir Husić obezbijedio večeru za sve učesnike Marša mira
Ruksake je uručio Azmir Husić, potpredsjednik Udruženja građana Srednje Podrinje.
Hajd sad zdravo na fudbalske teme.Čovjek koji se rame uz rame, zajedno sa nama trudio da se vratimo jači i spremniji za rad i uspjehe. Dok smo mislili da smo sami i da nećemo uspjeti, naš kako smo ga nazvali spasioc nam je vratio vjeru i nadu. Zahvalni smo gospodinu Azmiru Husiću što nas je pronašao baš onda kada nam je pomoć bila potrebna, i što nam je pružio ruku pomoći jer bez takvih ljudi teško da bi uspjeli.
Mi smo multi-kulturu furali dok ste vi za Vehlez navijali. Zaostajete 45 godina za normalnim svijetomhskzmostar je napisao/la:
Malo sahara malo petokraka, sve po potrebi mladostasi mladi sa mujom na celu.
Dosadan sisince1948 je napisao/la:Mi smo multi-kulturu furali dok ste vi za Vehlez navijali. Zaostajete 45 godina za normalnim svijetomhskzmostar je napisao/la:
Malo sahara malo petokraka, sve po potrebi mladostasi mladi sa mujom na celu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.