Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Znaci odredjeno je da Posusje i Leotar ostanu, hajde blizu su nam ako nista. 

#musvdg
-
- Kontakt:
Vi ni sami ne znate kako ste došli u tu borbu za Evropu. Imate jednu prosječnu ekipu za neku sredin tabele, ako se izuzmu Amoah i Clarismario, koji zaista jesu jaki igrači, barem za našu liguVirtu4l je napisao/la: ↑24 maj 2023, 16:31To ti je poenta svega, životna poenta. Mi znamo gdje nam je mjesto - borba za Evropu, i ove i nekoliko narednih sezona.
Sa druge strane, moraš priznati da je za sprdanciju kad uložiš tolike milione i šampion ti ode na 30 bodova.Još ti direktorica slavi plasman u Evropu kao da je obezbijedila Istanbul 10. juna.
![]()
![]()

- kolezeljovac
- Kontakt:
I Semir Štilić koji je učestvovao u 10tak golova ove sezone što kroz golove, što kroz asistencije....montolivo18 je napisao/la: ↑24 maj 2023, 16:34Vi ni sami ne znate kako ste došli u tu borbu za Evropu. Imate jednu prosječnu ekipu za neku sredin tabele, ako se izuzmu Amoah i Clarismario, koji zaista jesu jaki igrači, barem za našu liguVirtu4l je napisao/la: ↑24 maj 2023, 16:31To ti je poenta svega, životna poenta. Mi znamo gdje nam je mjesto - borba za Evropu, i ove i nekoliko narednih sezona.
Sa druge strane, moraš priznati da je za sprdanciju kad uložiš tolike milione i šampion ti ode na 30 bodova.Još ti direktorica slavi plasman u Evropu kao da je obezbijedila Istanbul 10. juna.
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: kolezeljovac, dana/u 24 maj 2023, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
poraz SSH otvara vrata Leotaru ukoliko Krupa odustane. gotovo je izvjesno kao 11. bi igrali baraz sa Zvijezdom i tu bi Leotar sigurno prosao. tako da fakticki i Slobodi i Leotaru je bitno da Zrinjski pobijedi (uz njihove pobjede).
Da znaš gdje ti je mjesto ne bi se smijao onome ko je pet godina ispred tebe.Virtu4l je napisao/la: ↑24 maj 2023, 16:31To ti je poenta svega, životna poenta. Mi znamo gdje nam je mjesto - borba za Evropu, i ove i nekoliko narednih sezona.
![]()
![]()

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Još su nekoliko kola uzimali bodove, kao i Borac što uzima.montolivo18 je napisao/la: ↑24 maj 2023, 16:34Vi ni sami ne znate kako ste došli u tu borbu za Evropu. Imate jednu prosječnu ekipu za neku sredin tabele, ako se izuzmu Amoah i Clarismario, koji zaista jesu jaki igrači, barem za našu liguVirtu4l je napisao/la: ↑24 maj 2023, 16:31To ti je poenta svega, životna poenta. Mi znamo gdje nam je mjesto - borba za Evropu, i ove i nekoliko narednih sezona.
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Štilić je, svakako, klasa od igrača, ali pitanje je koliko on može pomoći Želji u sledećoj sezonikolezeljovac je napisao/la: ↑24 maj 2023, 16:36I Semir Štilić koji je učestvovao u 20tak golova ove sezone što kroz golove, što kroz asistencije....montolivo18 je napisao/la: ↑24 maj 2023, 16:34Vi ni sami ne znate kako ste došli u tu borbu za Evropu. Imate jednu prosječnu ekipu za neku sredin tabele, ako se izuzmu Amoah i Clarismario, koji zaista jesu jaki igrači, barem za našu liguVirtu4l je napisao/la: ↑24 maj 2023, 16:31
To ti je poenta svega, životna poenta. Mi znamo gdje nam je mjesto - borba za Evropu, i ove i nekoliko narednih sezona.
![]()
![]()
![]()
montolivo18 je napisao/la: ↑24 maj 2023, 16:34Vi ni sami ne znate kako ste došli u tu borbu za Evropu. Imate jednu prosječnu ekipu za neku sredin tabele, ako se izuzmu Amoah i Clarismario, koji zaista jesu jaki igrači, barem za našu ligu![]()

Ono sta je Zeljo kao klub prosao zadnje 3 godine, kakve turbulencije - to ne bi pozelio ni najvecem dusmanu, vecina klubova bi se ugasila u takvim okolnostima.
Nije ni sad bajno, al je bolje u odnosu na onaj period korone i poslije nje kad nije bilo feninga na raspolaganju

Ovojili smo 50 bodova eto kako smo dosli
Igrali smo polufinale kupa
Kako ste vi dosli do europe samo 2 boda vise imate
Tuzla vam 5 komada zabila haha
Nama najveci poraz od igmana 3-1 niko nas s vecom razlikom nije dobio
Zrinjski vam je 4 bio zabio
Sloboda 2-0 vas uzela
Igman 2-0 vas uzeo
Leotara vas 2-0 uzeo
Treceligas vas izbacio iz kupa
Pa cak i sloga doboj vam je uzela 4 boda a mi njima svih 9
U zadnjih 6 godina trenutno se nalazimo u najboljoj situaciji
Dugovi se vracaju
Minus pada ide se u plus
Mi cemo samo jaci i jaci biti aBd
Igrali smo polufinale kupa
Kako ste vi dosli do europe samo 2 boda vise imate
Tuzla vam 5 komada zabila haha
Nama najveci poraz od igmana 3-1 niko nas s vecom razlikom nije dobio
Zrinjski vam je 4 bio zabio
Sloboda 2-0 vas uzela
Igman 2-0 vas uzeo
Leotara vas 2-0 uzeo
Treceligas vas izbacio iz kupa
Pa cak i sloga doboj vam je uzela 4 boda a mi njima svih 9
U zadnjih 6 godina trenutno se nalazimo u najboljoj situaciji
Dugovi se vracaju
Minus pada ide se u plus
Mi cemo samo jaci i jaci biti aBd
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
E sad zamisli ove što samo na obeštećenja spucaju milion maraka i slave Evropu po kafanama, to idu selfiji, pucaju storije, kao da su se u grupe plasirali.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Koje su kombinacije da i Igman i Sloboda ostanu? Da znam za sta cu navijat 

Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- ElCartel11
- Kontakt:
Ayla sigurno i konta, da smo otisli u grupe yebem je u dupe
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nemoj tako, dva boda su ispred nas. Golemo

Kad je ono rahmetli Džubur preselio od korone ? jel 2020 ? ima 3 godine.
E tad je bilo bas kriticno, nakon njegove smrti je usljedio kolaps, kad je svako bjezao iz Zelje, kad je svako tuzio, ukljucujuci i Amara. Mnogo gadan period. Pa se i to nekako predeveralo.
A ne, ne, nova priča im je kako su mnogo zaostajali pa se raduju jer su stigli zaostatak.

Ja sam priželjkivao ovaj scenario, da budu dobri u finišu i da Varešanović ostane, tjeraće ga do desetog kola.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bez sekiracije, ne brinite se vi za FKS
Uostalom, prvi Oliveira je plaćen 170.000€, sutra ga možemo za 600-700.000€ prodati. Tako da, daleko od toga da će ti silni milioni propasti. A da se mogu bolje iskoristiti potencijali igrača, svakako.
A ko je priželjkivao Sarajevo u Europi će se predomisliti kad krenu dolaziti pojačanja

Uostalom, prvi Oliveira je plaćen 170.000€, sutra ga možemo za 600-700.000€ prodati. Tako da, daleko od toga da će ti silni milioni propasti. A da se mogu bolje iskoristiti potencijali igrača, svakako.
A ko je priželjkivao Sarajevo u Europi će se predomisliti kad krenu dolaziti pojačanja

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Bice zanimljivo ko ce uci Laktasi, Zvijezda 09 il ce ostati Leotar il Sloga ako ispadnu
Posto prema mojim info Krupa ni sljedece sezone nema namjeru da igra premijer ligu iako su prvi u prvoj ligi rs
Posto prema mojim info Krupa ni sljedece sezone nema namjeru da igra premijer ligu iako su prvi u prvoj ligi rs
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Isto kao što ste vi zaostajali na ova dva derbija, pa u zadnjoj minuti dali golove za remi i slavili kao da je pobjeda, sasvim razumljivo.
E pa tako i mi, kasnili bruku, bili šesti i u finišu utrke stigli do trećeg mjesta i kolo prije kraja obezbijedili evropsko takmičenje. Šta nije jasno paša?
Naravno da treće mjesto nije neki uspjeh, što zbog veličine kluba, što zbog ulaganja, ali kad pogledaš kako je bilo moramo biti zadovoljni rezultatima jer ćemo ovo ljeto skakati na nekim stadionima van najdraže nam države.

Tjeraćemo Varešanovića i Ajlu taman da Barcelonu dovedu na Koševo i svi znamo zbog čega, a to nisu rezultati.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ponovo dovodite Luka Tonija?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2023, 17:27A ko je priželjkivao Sarajevo u Europi će se predomisliti kad krenu dolaziti pojačanja![]()

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑24 maj 2023, 17:38Ponovo dovodite Luka Tonija?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2023, 17:27A ko je priželjkivao Sarajevo u Europi će se predomisliti kad krenu dolaziti pojačanja![]()
![]()
![]()

Jaki igrači su u opticaju, i znalo se još na zimu da ako Europu izborimo da Mirvić neće štediti. Mislim ybg, bez po muke će se moći dovesti Duraković i Delač. A vidjet ćemo onda dalje. Najbitnije je da Vrančić ostane, a ostalo otom potom. Ako već mora Zrinjski ući prvi u grupnu fazu od svih BiH klubova, onda nek to bude ove godine. Borcu i nama bi otvorilo vrata ka tituli. Mi jaki u igračkom segmentu, a oni u igrankama..

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sumnjam ja da će Zrinjski ove sezone u grupe, veoma loše igraju, ni sjena one prošlogodišnje ekipe, jedino da ih žrijeb baš pogleda.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2023, 17:43Ako već mora Zrinjski ući prvi u grupnu fazu od svih BiH klubova, onda nek to bude ove godine. Borcu i nama bi otvorilo vrata ka tituli. Mi jaki u igračkom segmentu, a oni u igrankama..![]()
A vi... nikad kod vas nisu bili problem igrači.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 23 gosta.