Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
H smeta onima koji zele veliHkane natrag u premier ligi
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Politika kluba je takva kakva je i svak je treba postovat, cak je i svim klubovima u BiH bolje sto je tako jer smo vam manje konkurentni zbog suzenog prostora u transferima. Ja osobno nemam ništa protiv toga da igraju i Srbi i Muslimani i Zidovi, al opet kad ti nesto napravis sa ovim, odnosno ovakvom politikom kluba za mene vrijedi duplo i osjeti se ponos neki i prkos takoder. Ove godine skoro svaku utakmicu od prvih 11 je najmanje 6-7 igraca iz nase skole nogometa + 3-4 "stranca". Uglavnom Siroki Brijeg nije onakav kakvim nas predstavljaju sarajevski mediji, ne muslimanski, vec sarajevski. I to znaju svi koji dodu kod nas s normalnim namjerama, gostoprimstvo izostat nece! PozdravChinaglia je napisao/la:zbog cega u Sirokom Brijegu mogu igrat samo katolici i kakav je inace stav navijaca vaseg kluba, dal biste podrzali da za njega igraju muslimani, pravoslavci itd... da ne bude zabune, meni ne smeta, samo bih volio saznati stav vasih navijaca u vezi togaLoveSB96 je napisao/la:Kako vas boli jedno slovo hehe
Jos kad vidite novitet u nasem klubu bolit ce vas jos vise pacenici!
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Ma ja najbolje je tako nabijes dugove i proglasis bankrot. I onda opet hajmo se malo igrati managera, a drzavu i ostecene ko .ebe.spursman je napisao/la:Ljudi proglasili bankrot i krenuli od nule s novim imenom. Ono što je dosta klubova odavno u državi trebalo napraviti.FrancescoTotti je napisao/la:Koja bolestMemara je napisao/la:2000 - NK Posušje
2003 - HNK Posušje
Danas - HŠK Posušje
![]()
Ma sarajevski mediji su za skoro sve krivi, a hercegovački su vjerovatno super.LoveSB96 je napisao/la:Politika kluba je takva kakva je i svak je treba postovat, cak je i svim klubovima u BiH bolje sto je tako jer smo vam manje konkurentni zbog suzenog prostora u transferima. Ja osobno nemam ništa protiv toga da igraju i Srbi i Muslimani i Zidovi, al opet kad ti nesto napravis sa ovim, odnosno ovakvom politikom kluba za mene vrijedi duplo i osjeti se ponos neki i prkos takoder. Ove godine skoro svaku utakmicu od prvih 11 je najmanje 6-7 igraca iz nase skole nogometa + 3-4 "stranca". Uglavnom Siroki Brijeg nije onakav kakvim nas predstavljaju sarajevski mediji, ne muslimanski, vec sarajevski. I to znaju svi koji dodu kod nas s normalnim namjerama, gostoprimstvo izostat nece! PozdravChinaglia je napisao/la:zbog cega u Sirokom Brijegu mogu igrat samo katolici i kakav je inace stav navijaca vaseg kluba, dal biste podrzali da za njega igraju muslimani, pravoslavci itd... da ne bude zabune, meni ne smeta, samo bih volio saznati stav vasih navijaca u vezi togaLoveSB96 je napisao/la:Kako vas boli jedno slovo hehe
Jos kad vidite novitet u nasem klubu bolit ce vas jos vise pacenici!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Jel to neko furanje na Athletic Bilbao, tj. interesuje me odkad ta politika kluba se provodi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije ni iz bliza isto.semcho je napisao/la:Jel to neko furanje na Athletic Bilbao, tj. interesuje me odkad ta politika kluba se provodi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma sarajevski mediji su za skoro sve krivi, a hercegovački su vjerovatno super.[/quote][/quote]Mancini je napisao/la:
Politika kluba je takva kakva je i svak je treba postovat, cak je i svim klubovima u BiH bolje sto je tako jer smo vam manje konkurentni zbog suzenog prostora u transferima. Ja osobno nemam ništa protiv toga da igraju i Srbi i Muslimani i Zidovi, al opet kad ti nesto napravis sa ovim, odnosno ovakvom politikom kluba za mene vrijedi duplo i osjeti se ponos neki i prkos takoder. Ove godine skoro svaku utakmicu od prvih 11 je najmanje 6-7 igraca iz nase skole nogometa + 3-4 "stranca". Uglavnom Siroki Brijeg nije onakav kakvim nas predstavljaju sarajevski mediji, ne muslimanski, vec sarajevski. I to znaju svi koji dodu kod nas s normalnim namjerama, gostoprimstvo izostat nece! Pozdrav
Sto navijac Olimpika radi na temi premijer lige? Pa vas niko u ovoj drzavi ne voli, nacionalnost nije bitna, od Tuzle, Zenica do Banja Luke, Bihaca i Mostara i Širokog.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Sta kaze Mujkanovic neka ponude 70 k € pa mozemo pricati o Mujkanovicu a ne 20 k
Ne zna se ko je gori ovi sto su ponudili 20 k ili ovaj sto trazi 70 k €..
Eto koliko vrijedi golman a tuzlaci lupaju 500k € Azir a ovaj Mujkanovic javno trazi 70k €
Eto koliko vrijedi golman a tuzlaci lupaju 500k € Azir a ovaj Mujkanovic javno trazi 70k €
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- prisonbreak
- Kontakt:
A kazu za Darka mogu 400.000€, a on otvoreno kaze 250.000€, znaci moze i na 200.000€.avenija je napisao/la:Sta kaze Mujkanovic neka ponude 70 k € pa mozemo pricati o Mujkanovicu a ne 20 k
Malo za Darka realno.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- Marsal
- Kontakt:
Vala što jest jestLoveSB96 je napisao/la: gostoprimstvo izostat nece! Pozdrav

Jednom išao sa jaranom, iš'o frajer srednju završit

Dušu skoro ispovrać'o kod onog Begića i Begovića mosta.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a dobro 150.000 KM i 50% od narednog transfera , nabere se to.
a Senad prica o parama koje udju u klub. Dobro je on to objasnio, taj transfer ce na kraju sigurno izaci i vise od 400k , ali posrednik, menadzer, ovaj onaj.
On prica o minimalnoj cifri koja je prihvatljiva za klub. Jbg Said je bio milion, pa koliko je uslo u klub? Cimirot je pod istragom i jos neki itd
a Senad prica o parama koje udju u klub. Dobro je on to objasnio, taj transfer ce na kraju sigurno izaci i vise od 400k , ali posrednik, menadzer, ovaj onaj.
On prica o minimalnoj cifri koja je prihvatljiva za klub. Jbg Said je bio milion, pa koliko je uslo u klub? Cimirot je pod istragom i jos neki itd
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Eto vidis,a kad bi u Travniku diplomu kupovo,dali bi ti papir i mrs kuci. Mi smo gospodaMarsal je napisao/la:Vala što jest jestLoveSB96 je napisao/la: gostoprimstvo izostat nece! Pozdrav![]()
Jednom išao sa jaranom, iš'o frajer srednju završitizgotivili nas ljudi pravo, kako ko dolazi tako obrće ture, jaran se skoro usro od silnih cockta jer je vozio, a ja se napio i najeo drama, 4 dana mahmuro sve vam jbm
![]()
SAMO ŠIROKI!
since1948 je napisao/la:Eto vidis,a kad bi u Travniku diplomu kupovo,dali bi ti papir i mrs kuci. Mi smo gospodaMarsal je napisao/la:Vala što jest jestLoveSB96 je napisao/la: gostoprimstvo izostat nece! Pozdrav![]()
Jednom išao sa jaranom, iš'o frajer srednju završitizgotivili nas ljudi pravo, kako ko dolazi tako obrće ture, jaran se skoro usro od silnih cockta jer je vozio, a ja se napio i najeo drama, 4 dana mahmuro sve vam jbm
![]()

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Lično iskustvo iz 1978 ?
Skino sljepilo s očiju 2017/18 i pronašao Slogu uma i očiju u 50 . i nekoj godini .
Svaka čast
Skino sljepilo s očiju 2017/18 i pronašao Slogu uma i očiju u 50 . i nekoj godini .
Svaka čast
[/quote]LoveSB96 je napisao/la:Ma sarajevski mediji su za skoro sve krivi, a hercegovački su vjerovatno super.Mancini je napisao/la:
Politika kluba je takva kakva je i svak je treba postovat, cak je i svim klubovima u BiH bolje sto je tako jer smo vam manje konkurentni zbog suzenog prostora u transferima. Ja osobno nemam ništa protiv toga da igraju i Srbi i Muslimani i Zidovi, al opet kad ti nesto napravis sa ovim, odnosno ovakvom politikom kluba za mene vrijedi duplo i osjeti se ponos neki i prkos takoder. Ove godine skoro svaku utakmicu od prvih 11 je najmanje 6-7 igraca iz nase skole nogometa + 3-4 "stranca". Uglavnom Siroki Brijeg nije onakav kakvim nas predstavljaju sarajevski mediji, ne muslimanski, vec sarajevski. I to znaju svi koji dodu kod nas s normalnim namjerama, gostoprimstvo izostat nece! Pozdrav
Sto navijac Olimpika radi na temi premijer lige? Pa vas niko u ovoj drzavi ne voli, nacionalnost nije bitna, od Tuzle, Zenica do Banja Luke, Bihaca i Mostara i Širokog.[/quote]
Šta misliš šta radim na ovoj temi? Nacionalnost je vama itekako bitna.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ipak izgleda 4 stranca

Inače, mnogo dilema je i oko odluke o broju stranaca. Izvršni odbor N/FSBiH je prošle sezone odlučio da se broj stranaca sa šest smanji na četiri, ali je tada na zahtjev klubova (žalili se da nisu spremni) ona prolongirana za sezonu koja starta 21. jula.
Iz Saveza je za **** potvrđeno da je sada odluka na snazi i da će klubovi od nastupajuće sezone u zapisniku od 18 igrača moći imati samo četvericu koji ne posjeduju bh. pasoš. To će se, po svemu sudeći, odraziti i ljetnu “pijacu”, jer će naši klubovi imati manji broj fudbalera za kupovinu. Silom prilika, morat će forsirati mlade igrača iz vlastitih omladinskih pogona, što će u konačnici doprinijeti afirmaciji domaćih fudbalera.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne vjeruj sve što pročitaš, pogotovo od ovih portala čije tzv novinare kupi neki menadžerčič za stoju dvije...miky_hz je napisao/la:Ipak izgleda 4 stranca![]()
Inače, mnogo dilema je i oko odluke o broju stranaca. Izvršni odbor N/FSBiH je prošle sezone odlučio da se broj stranaca sa šest smanji na četiri, ali je tada na zahtjev klubova (žalili se da nisu spremni) ona prolongirana za sezonu koja starta 21. jula.
Iz Saveza je za **** potvrđeno da je sada odluka na snazi i da će klubovi od nastupajuće sezone u zapisniku od 18 igrača moći imati samo četvericu koji ne posjeduju bh. pasoš. To će se, po svemu sudeći, odraziti i ljetnu “pijacu”, jer će naši klubovi imati manji broj fudbalera za kupovinu. Silom prilika, morat će forsirati mlade igrača iz vlastitih omladinskih pogona, što će u konačnici doprinijeti afirmaciji domaćih fudbalera.
Ipak je ova odluka o broju stranaca pogodovala samo menagerima, i nikome više...Svi su klubovi protiv odluke
Daj mi furadana!
najbolje bi bilo kada stranci uopste ne bi mogli igrati u Premijer Ligi, jer bi to bila najbolja moguca stvar za nas fudbal
to je jedini nacin na koji mozes natjerat klubove da proizvode vlastite igrace...
to je jedini nacin na koji mozes natjerat klubove da proizvode vlastite igrace...
Da hoce Azmira malo porezna posjetii obziom da daje šakom i kapom igracima, ili ipak porezna vazi samo za sarajevske klubove, Slobodu, Celik.
- Zeljeznicar -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.