Zenzo ponasaj se.Zenzo je napisao/la:Sariel se prodao ?cadillac je napisao/la:Sa foruma su se dosad dvojica okrenula, taksista i ona matora budala
Misli na polubrata slobodu72
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zenzo ponasaj se.Zenzo je napisao/la:Sariel se prodao ?cadillac je napisao/la:Sa foruma su se dosad dvojica okrenula, taksista i ona matora budala
odma nek im invalidskih kolica naveliko kupibraco je napisao/la:Ako budu fakat igrali u veznom redu Jamak, Stojčev i Husejinović onda je to valjda najnepokretnija veza ikad.wobly92 je napisao/la:Ko će se ba okrenuti onome gore. Mogu simpatisati, kao što većina to i radi, to i mogu razumjeti, ali kad Sloboda igra to će vam svi reći eto neka provedu anketu neku, za koga će navijati u tom derbiju za taj klub, to je onda sasvim druga stvar.
A Azmir je dovodio zvijezde i zvjezdice kod njih pa se samo šetkaju po terenu, mislite da će Stojčev i ostali koji dođu truditi se i igrati onako kako najbolje znaju, pa nisu ludi, tu su da pokupe pare, dok se ovaj igra managera.
Takav je slučaj bio i u ovoj sezoni kod nas kad su nam došli Fatić, Karić, Đido mova, ljudi se vukli po terenu, samo su tu bili da budu onako jer su pod ugovorom, i to masnim.
Slogi su se sklanjali svi, nije to nikakva tajna, onaj ko se nije sklonio je i odnjeo bod(ove), i to na njihovom stadionu.
Zna Azmir šta radi,tako je i Slobodu vratio u PL.wobly92 je napisao/la: Slogi su se sklanjali svi, nije to nikakva tajna, onaj ko se nije sklonio je i odnjeo bod(ove), i to na njihovom stadionu.
Cekaj dok skontaju da se turci ne racunaju kao domaciFaustinoAsprilla je napisao/la:jeste za vas cije ambicije zavrsavaju na dimnjaku zeljezare .
BiH nema dovoljno kvalitetnih mladih igraca da bi klubovi bili konkurentni ne europskim , nego klubovima iz regije koje pokusavamo (uglavnom neuspjesno ) proci u silnim pretkolima
Ne znam jel ima Tuzla City svoj fan shop da se kupi to joštuzlak1987 je napisao/la: Ja prvo sto radim sada je kupovina novog dresa, sala i sezonske. Pravac Tusanj. Pa makar nas bilo 500.
To ako nema ima odmah da se napravi, zna se da je Azem kralj marketinga, ima sve da budu u shopu kopije sablonskih iz Turske.wobly92 je napisao/la:Ne znam jel ima Tuzla City svoj fan shop da se kupi to joštuzlak1987 je napisao/la: Ja prvo sto radim sada je kupovina novog dresa, sala i sezonske. Pravac Tusanj. Pa makar nas bilo 500.
My name is Miske, and this is JackassSabinho je napisao/la:Ne moze se reci ko vise srlja, mi ili komsije...
Rigolleto, ovu temu oslobodi svojih gluposti ili cu je ja osloboditi tebe.Rigoletto je napisao/la:vi kao turci ili kao bosnjaci?chily-rz je napisao/la:Sve je dobro dok još hrvate cijenimo za domaće.Rigoletto je napisao/la: Cekaj dok skontaju da se turci ne racunaju kao domaci
načuo sam da vam stiže jagodićBosanacGorstak je napisao/la:Realno koliko je bilo realno da izvali milionce da dovede Ciru Blazevica u Federalnu ligu na krompiriste
Ibricic je odlican igrac bez sumnje,halalio bi mu i da ga ne dovede al da dovede Crnkica
I mislim da bi prvenstveno trebao da istrese sepet love na dobrog trenera.
Daj Amara ili Husrefa.Nadam se da ce pitari ustrajati u borbi sa upravom i otjerati Husa,fino imponuje i ova zategnutost u odnosima izmedju Zelje i Amara.
Dzaba sve ako ne ubode sa dobrim trenerom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.