Moji roditelji placaju pretplatu otkad znam za sebe, niko iz komsiluka ne placa. Kad je prije dolazio inkasator, uredno naplati, u koje god dvoriste okolo da udje istjeraju ga. Ti ljudi nikad nikakvu tuzbu nisu dobili nit bilo sta, na kraju inkasator prestao i dolazit tu. Kakav je to sistem? Gdje je tu pravda?
Sad kad ide uz racun za struju, babo placa u posti, ko god placa racune u to vrijeme kaze "struju bez RTV takse", barem 90% naroda.
Ja licno placam taksu cisto iz razloga sto me stid "krast" tih 7.5 maraka kad svakako silne pare mjesecno dajem na telemach, eronet, HBO itd. Al realno sami su krivi, ne mozes ovakvim sistemom naplate nista ocekivat. Bukvalno je placanje na dobrovoljnoj bazi, ja i ostali kmetovi poput mene sergijom odrzavamo ovo u zivotu.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- napoleon72
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Na BHTu jednom Armiju BiH nazvali "takozvanom"kraljttbvb je napisao/la: ↑28 nov 2025, 22:28Ne kenjaj, jedino na TV SA mozes pogledati dokumentarac o Armij RBiH. Ove ostale televizije sve nesto mekano, ne smiju spomenuti agresiju na BiH...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 35 gostiju.