Osim Amera Bekica, u zadnje 3, 4 sezone nismo imali pravog napadaca. Prvo smo muku mucili sa golmanima Vuklis, Cokorilo, a sada mucimo sa napadacima, probalo se sa Vidovicem, Dzenisom, veoma zahvalni igraci, ali nisu golgeteri, vrijeme je da dobijemo i pravog napadaca konacno.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Joj Vidovic, kako je taj momak igrao srcano za Slobodu ko da su mu djed iz Mosnika a nena iz Crvenih njivabhpremijerliga12 je napisao/la: ↑08 jun 2021, 01:43Osim Amera Bekica, u zadnje 3, 4 sezone nismo imali pravog napadaca. Prvo smo muku mucili sa golmanima Vuklis, Cokorilo, a sada mucimo sa napadacima, probalo se sa Vidovicem, Dzenisom, veoma zahvalni igraci, ali nisu golgeteri, vrijeme je da dobijemo i pravog napadaca konacno.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Potrebno je zadrzati kostur ekipe a to je : Ilic, Osmic, Kurtalic, Predragovic, Balic, Husejinovic. Bilo bi dobro prodati Beganovica a na njegovo mjesto isforsirati Osmica. Na lijevog beka dovesti Civica ili jos jednog dobrog igraca (da mozes imati Civica slobodnog za rotaciju na ostalim pozicijama). Na stoperu bi volio vidjeti vise par Devedzic Ilic a Jusic da bude u rotaciji u zavisnosti od kartona/povreda. U napadu nam fale 3 igraca jer mislim da se ovu sezonu ne moze racunati na Husejinovica kao standardnog igraca on bi mogao biti dzoker s klupe ili ono da igra po 60 min , Mujagic i Maksimovic su solidni igrac koji ne donosi neku prevagu u napadu i valjali bi sa klupe i za rotacije. U sredini ako se zadrzi ovaj trio Kurtalic Predragovic Balic to ce biti dobar posao , mozda tu dodati jos jednog klasnog igraca (tipa Rustemovica) i imas dobru sredinu. Na golu koga god da dovedes od njega ce Deda za 2 mjeseca napraviti Nojera ali kako je krenulo sve izvjesnije je da ce doci Muminovic.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
- Kontakt:
Neće Muminović sada mu nedaju da ide odozgo.Slobodas je napisao/la: ↑08 jun 2021, 09:39Potrebno je zadrzati kostur ekipe a to je : Ilic, Osmic, Kurtalic, Predragovic, Balic, Husejinovic. Bilo bi dobro prodati Beganovica a na njegovo mjesto isforsirati Osmica. Na lijevog beka dovesti Civica ili jos jednog dobrog igraca (da mozes imati Civica slobodnog za rotaciju na ostalim pozicijama). Na stoperu bi volio vidjeti vise par Devedzic Ilic a Jusic da bude u rotaciji u zavisnosti od kartona/povreda. U napadu nam fale 3 igraca jer mislim da se ovu sezonu ne moze racunati na Husejinovica kao standardnog igraca on bi mogao biti dzoker s klupe ili ono da igra po 60 min , Mujagic i Maksimovic su solidni igrac koji ne donosi neku prevagu u napadu i valjali bi sa klupe i za rotacije. U sredini ako se zadrzi ovaj trio Kurtalic Predragovic Balic to ce biti dobar posao , mozda tu dodati jos jednog klasnog igraca (tipa Rustemovica) i imas dobru sredinu. Na golu koga god da dovedes od njega ce Deda za 2 mjeseca napraviti Nojera ali kako je krenulo sve izvjesnije je da ce doci Muminovic.
Sloboda je moja nacija
- Beduin
- Kontakt:
Osmic jucer odigrao cijeki mec za U21, a neki dan je odigrao mislim 45min, u obje utakmice starter. Mislim da je on sigurica u U21. Tako da je vrijeme za prodaju Amara.
Za U19 protiv Hrvatske je odigralo nekoliko nasih igraca, sto je pohvalno.
Kamo srece da se vezuju duzim ugovorima uz pristojne i redovne plate, ima se materijala za transfere u narednim godinama.
Za U19 protiv Hrvatske je odigralo nekoliko nasih igraca, sto je pohvalno.
Kamo srece da se vezuju duzim ugovorima uz pristojne i redovne plate, ima se materijala za transfere u narednim godinama.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Probisvjet
- Kontakt:
Jel' slobodan Smajic da ga vratimo?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Mislim ako je ikako moguce jer potraznja je velika. Zeljescar cuo sam od prijatelja iz Sa da ga zeli.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- RollingPaper
- Kontakt:
Idemo na titulu 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa vidi ako ti kazem da ga Zizovic cijeni, i da ga je htio u Radniku. Opcija je i to. Smatra ga x puta kvalitetnijim igracem od Motike recimo.Probisvjet je napisao/la: ↑08 jun 2021, 11:46Mislim ako je ikako moguce jer potraznja je velika. Zeljescar cuo sam od prijatelja iz Sa da ga zeli.
a iskreno sta je radio nasem veznom redu na onoj prijateljskoj u Doboju, ko je bio vidio je. Sad svu zajebacnciju na stranu Iskreno draze mi je da se on i Sasa rotiraju jer bar znam da ce poginut da zatvore Saida, ko sto i jesu trcali na sve strane, nego da dodje neko i hoda. A zbirno bi kostao vise nego njih 2.
opet ozbiljno Civic je pojacanje, Smajic po tim uslovima isto moze pomoci, bolje nasa djeca za te pare nego neki levati, Muminovic ako bude dzaba sto da ne- **** ti sav animozitet, nema se para treba sastavljat ekipu kako znas. Ali je tacno ovo sto Sunderland pise, opet mu ne daju iz SSH, ne znaju ni oni sta bi sa sebe haha zato sam i pitao da provjeri ko moze status ugovora, ja sam cuo nije to raskinuto jos
to su sve igraci koji se uklapaju u budzetska ogranicenja Slobode, pa onda loviti par pravih igraca.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Beduin
- Kontakt:
Ja ne znam sta se desilo s Edisom u Federalnoj pa je vise sjedio na klupi ili bio van tima, nego sto je igrac. Ne znam je li bilo povreda ili se nije uklopio u tim. Ali je momak toliko pao, sj3bao ga je sav taj pritisak i negativna prica oko amidze, Fulhama, visine plate (u ozbiljnim ligama, a to nasa nije, talentovanog igraca odmah vezes unosnijim ugovorom), pritisak na drustvenim mrezama i na stadionu, onda mu se sve manje davalo sanse na terenu (prije dolaska Grade je bio u nemilosti trenera i politike Uprave)... previse za tako mladog momka, i sve to je krenulo nizbrdo nakon one sezone kad nam je ponajvise pomogao u opstanku i bio medju najboljim strijelcima tad, u mladjim kategorijama reprezentacije dao dosta golova.
Momak je dosta obecavao, mislim da Mujkanovic nije bio na celu Slobode tad i momak da je rasterecenije igrao, uz pravu poziciju na terenu da mu je trener znao naci, daleko vise bi uspio i dao Slobodi. 0vako svi znamo kako je zavrsilo. Ali jos je mlad, nije kasno da se dokaze vrijedi li kao igrac, nebitno u kojem klubu.
Momak je dosta obecavao, mislim da Mujkanovic nije bio na celu Slobode tad i momak da je rasterecenije igrao, uz pravu poziciju na terenu da mu je trener znao naci, daleko vise bi uspio i dao Slobodi. 0vako svi znamo kako je zavrsilo. Ali jos je mlad, nije kasno da se dokaze vrijedi li kao igrac, nebitno u kojem klubu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nebitno u kojem klubu samo da nije kod nas. 

Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma bice toga opet kod nas kad se publika vrati na stadion, samo cemo vidjeti koga ce da uzmu na zub. Cesto to bude i po direktivama
a kod Bau Bau je izgleda raspad bio totalni. Oni su pokazali sve sta ne treba jedan tim da radi i kako ne treba, ali to je skola koju svi novi ljudi u bh fudbalu moraju proci , prvo gazdu su presvukli kako se dugo nije vidjelo, drugo i on je kriv jer je na ekipu iz vrha tabele koja se borila za ulaza, umjesto da malo pojaca doveo 10 novih igraca najmanje.
al ta prica je da se u sportske udzbenike stavi kako su igraci i treneri prodavali klub, pa od titule dodje da jedva ostade u ligi. I naravno kad ne ide suspenduj i klupiraj, i opet dok nije skontao covjek ko ga klepa po usima, pod uticejem unutar kluba suspenduj , mijenjaj i klupiraj one sto su igrali dok si prvi bio (medju njima i Smajic, pa Kovac, Berbic nas mali, onaj bek iz Olimpika ode odmah itf) , a ostadose ovi sto zamal ne izbacise klub iz lige. Stvarno nevjerovatna prica koja po ko zna koji put pokazuje dzaba ti pare i ne moze se klub preko noci praviti.
a kod Bau Bau je izgleda raspad bio totalni. Oni su pokazali sve sta ne treba jedan tim da radi i kako ne treba, ali to je skola koju svi novi ljudi u bh fudbalu moraju proci , prvo gazdu su presvukli kako se dugo nije vidjelo, drugo i on je kriv jer je na ekipu iz vrha tabele koja se borila za ulaza, umjesto da malo pojaca doveo 10 novih igraca najmanje.
al ta prica je da se u sportske udzbenike stavi kako su igraci i treneri prodavali klub, pa od titule dodje da jedva ostade u ligi. I naravno kad ne ide suspenduj i klupiraj, i opet dok nije skontao covjek ko ga klepa po usima, pod uticejem unutar kluba suspenduj , mijenjaj i klupiraj one sto su igrali dok si prvi bio (medju njima i Smajic, pa Kovac, Berbic nas mali, onaj bek iz Olimpika ode odmah itf) , a ostadose ovi sto zamal ne izbacise klub iz lige. Stvarno nevjerovatna prica koja po ko zna koji put pokazuje dzaba ti pare i ne moze se klub preko noci praviti.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Govedarica i Zec po krilima ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- Probisvjet
- Kontakt:
On ako dodje prestajem uopste gledati fudbal kao sport. Okrecem se karlingu.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑08 jun 2021, 12:44pa vidi ako ti kazem da ga Zizovic cijeni, i da ga je htio u Radniku. Opcija je i to. Smatra ga x puta kvalitetnijim igracem od Motike recimo.Probisvjet je napisao/la: ↑08 jun 2021, 11:46Mislim ako je ikako moguce jer potraznja je velika. Zeljescar cuo sam od prijatelja iz Sa da ga zeli.
a iskreno sta je radio nasem veznom redu na onoj prijateljskoj u Doboju, ko je bio vidio je. Sad svu zajebacnciju na stranu Iskreno draze mi je da se on i Sasa rotiraju jer bar znam da ce poginut da zatvore Saida, ko sto i jesu trcali na sve strane, nego da dodje neko i hoda. A zbirno bi kostao vise nego njih 2.
opet ozbiljno Civic je pojacanje, Smajic po tim uslovima isto moze pomoci, bolje nasa djeca za te pare nego neki levati, Muminovic ako bude dzaba sto da ne- **** ti sav animozitet, nema se para treba sastavljat ekipu kako znas. Ali je tacno ovo sto Sunderland pise, opet mu ne daju iz SSH, ne znaju ni oni sta bi sa sebe haha zato sam i pitao da provjeri ko moze status ugovora, ja sam cuo nije to raskinuto jos
to su sve igraci koji se uklapaju u budzetska ogranicenja Slobode, pa onda loviti par pravih igraca.
Ultra okani se više Mačka i sestrića mu.
Mora da su neki poslovni interesi u pitanju.
Malo đubre iz Fulhama nek odj.ebe od kluba jednom za sva vremena

Mora da su neki poslovni interesi u pitanju.

Malo đubre iz Fulhama nek odj.ebe od kluba jednom za sva vremena

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Koliko je samo Smajic kenjao kad je napustio klub covjek bi pomislio Mbape a lik dao u 2 sezone 4 gola mislim. Nije se sa loptom sastavio u Federalnoj.
samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja mislim da je Smajicev problem sto
Muminovic neka se vrati. U startu sam mu psovao na utakmicama, kontam djubre je i to da se sveti nesto. Nije, on je samo glup. On to ne konta, vratite momka u Slobodu i dajte mu crijevo neka pusi.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 08 jun 2021, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
Malac, ma ku.rac malac

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem da se ovdje prica o Smajicu kao nekom fudbaleru koji treba da de vrati.
Kao sto rece Probisvjet ako ga vrate odmah odo karling pratiti.
Sloboda je moja nacija
Sad će on kod daidže u 2. ligu sjever. 2 rođaka u napadu.Sunderland je napisao/la: ↑08 jun 2021, 17:52Ja ne mogu da vjerujem da se ovdje prica o Smajicu kao nekom fudbaleru koji treba da de vrati.

To mu je mjera.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.