Safet Sušić - Pape
-
RacitilanA
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
"Pripreme su protekle u najboljem redu. U ekipi vlada veliko drugarstvo i nadam se da će moji izabranici to prenijeti na teren. Jedva čekam utakmicu jer su svi motivisani i željni pobjede", rekao je Branko Kockica, pardon Safet Sušić
Evo najveceg obozavaoca lika i djela Safeta Susica.Cartman je napisao/la:To ce im mozda dat motiv, ali Susiceva faca ce to brzo ubit. Pa lik izgleda kao da je umro prije godinu dana.Principatus je napisao/la:Pape je izjavio, da ce izjave Mutua (kako smo mi slabi etc.) iz novina zakucati na zid u svlacionici.
Predlazem da te sportsport.ba nagradi na kraju 2011. za mrguda godine,pa kad izadjes za govornicu onda mozes reci mrzim Safeta,mrzim strumpfove...
Jesam se ismijao, sada pogledao današnju press konferenciju i ono na početku kada Pape kaže doveo sam novog kapitena, a Medo mrtav hladan samo pogleda. 
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Ostao zatecen_d1n0_ je napisao/la:Jesam se ismijao, sada pogledao današnju press konferenciju i ono na početku kada Pape kaže doveo sam novog kapitena, a Medo mrtav hladan samo pogleda.
Gledao tekmu Turska-Finska.Turci fasovali na svom terenu od Laponaca
Selektor Turske ''leteci Holandzanin''kako mediji rekose ima ugovor i platu godisnju oko 5 miliona.
Sto je za pa skoro 100 puta veca plata od Papetove.
Da nam je dovesti tog Holandeza,a Susica konacno otjerati.
Makar ce savez ustediti koji euro,ako nista.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sta je ovo stavio Harisa za novog kapitena ?
Da se nije posvadjao sa Emirom ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- molotovljev
Ma sala je to bila a i da nije gdje ce Medunjanin biti ispred recimo Misimovica ili HasagicaElegant je napisao/la:Sta je ovo stavio Harisa za novog kapitena ?
Safet izmedju ostalog kaze: "ubjedjen sam da ce momci sve odsebe da daju, da dobijemo utakmicu... ja ne obecavam da cemo dobiti!"
...dalje on navodi: "sastav, vidjeli ste i sami, da ne ponavljam... znate i sami... ako ne dodje do nekih promjena..., ja nemam razloga nista da mjenjam!" Liku je mrsko da dan uoci utakmice izdiktira sastav i da objasni zasto se odlucio za neke igrace... znaci, profesionalizam NULA... trajanje presice 3 min... strasno!
Opasna baja, kao i obicno!
...dalje on navodi: "sastav, vidjeli ste i sami, da ne ponavljam... znate i sami... ako ne dodje do nekih promjena..., ja nemam razloga nista da mjenjam!" Liku je mrsko da dan uoci utakmice izdiktira sastav i da objasni zasto se odlucio za neke igrace... znaci, profesionalizam NULA... trajanje presice 3 min... strasno!
Opasna baja, kao i obicno!
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 25 mar 2011, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
Snimak traje tri minute a ne citava pressica ako si je gledao morao si primjetiti da medunjanin nije nikako pricao. Uvijek ce biti ovih genijalaca da nas nasmijavaju svojim malogradjanskim postovima. I nauci se pisati ne kaze se ubjecen nego ubjeđen
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
- molotovljev
Nama Bosancima treba vise puta ponavljati,pa cak i crtati..
PISAC
PISAC
F.K.SARAJEVO
Hvala, izvrsicu korekciju, za tvoj ceif.VELA je napisao/la:Snimak traje tri minute a ne citava pressica ako si je gledao morao si primjetiti da medunjanin nije nikako pricao. Uvijek ce biti ovih genijalaca da nas nasmijavaju svojim malogradjanskim postovima. I nauci se pisati ne kaze se ubjecen nego ubjeđen
Inace, likovi kao ti ce Safeta kao trenera pokopati... vrlo brzo!
- molotovljev
Safet Susic-PAPE,rođen 13.04.1955g.u Zavidovicima.Jedan od najboljih fudbalera Evrope i Svijeta u svojoj
generaciji.Karijeru je zapoceo u Krivaji iz Zavidovica,gdje je vec sa 16g.poceo igrati u prvom timu.
Sezonu 1972-73 poceo je kao igrac FK SARAJEVO,prvo kao junior da bi 03.08.'73 debitovao u prvoj postavi.
Nastupaju nezaboravni dani kako za Safeta tako i za navijace FKS.Naime u sljedecih desetak godina i 350
odigranih utakmica,Susic je za tim sa Koseva postigao oko 250 golova,asistirao za najmanje jos toliko.
Za reprezentaciju SFRJ Susic je debitovao 05.10.77 u Budimpesti protiv Mađarske i postigao 2 gola.
Na sljedecoj utakmici protiv RUMUNIJE u Bukurestu,postize prvi hattrick.Slijedi jos jedan protiv Italije u Zagrebu
pa jos jedan protiv Argentine.Takav debi u reprezentaciji jos nije zabiljezen!Ukupno PAPE je odigrao 51 utakmicu
i postigao 21 pogodak.Godine 1979 Susic je izabran za najboljeg sportistu BiH i za najboljeg fudbalera YU.
1981 dobija Sestoaprilsku nagradu grada Sarajeva.1982 Safet prelazi u PSG,gdje ostaje 9g.I u timu PSG ostavlja
veliki trag.Mnogi navijaci PSG tvrde da je najbolji strani igrac svih vremena.Nosilac laskave titule najveceg
umjetnika sa loptom u istoriji PSG-a
Po njegovim rijecima,jedina neispunjena zelja u karijeri je bila da igra za BOSNU i HERCEGOVINU
TITULA NAJBOLJEG
generaciji.Karijeru je zapoceo u Krivaji iz Zavidovica,gdje je vec sa 16g.poceo igrati u prvom timu.
Sezonu 1972-73 poceo je kao igrac FK SARAJEVO,prvo kao junior da bi 03.08.'73 debitovao u prvoj postavi.
Nastupaju nezaboravni dani kako za Safeta tako i za navijace FKS.Naime u sljedecih desetak godina i 350
odigranih utakmica,Susic je za tim sa Koseva postigao oko 250 golova,asistirao za najmanje jos toliko.
Za reprezentaciju SFRJ Susic je debitovao 05.10.77 u Budimpesti protiv Mađarske i postigao 2 gola.
Na sljedecoj utakmici protiv RUMUNIJE u Bukurestu,postize prvi hattrick.Slijedi jos jedan protiv Italije u Zagrebu
pa jos jedan protiv Argentine.Takav debi u reprezentaciji jos nije zabiljezen!Ukupno PAPE je odigrao 51 utakmicu
i postigao 21 pogodak.Godine 1979 Susic je izabran za najboljeg sportistu BiH i za najboljeg fudbalera YU.
1981 dobija Sestoaprilsku nagradu grada Sarajeva.1982 Safet prelazi u PSG,gdje ostaje 9g.I u timu PSG ostavlja
veliki trag.Mnogi navijaci PSG tvrde da je najbolji strani igrac svih vremena.Nosilac laskave titule najveceg
umjetnika sa loptom u istoriji PSG-a
Po njegovim rijecima,jedina neispunjena zelja u karijeri je bila da igra za BOSNU i HERCEGOVINU
TITULA NAJBOLJEG
F.K.SARAJEVO
To je covjek sto uci Dzeku i ostale kako treba sa sutrasnjim protivnicima se igrati...Luís Nazário de Lima je napisao/la:Ko je ovaj Safet Susic ??? Sta on igra ?
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Sretno Pape
legendo, ali protiv sudija=UEFE sutra tesko dase moze 
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
Odmah mi tražio vadionu ako izgubimo!!! Više stvarno iz tekme u tekmu!!!Los_Blanos2 je napisao/la:Sretno Papelegendo, ali protiv sudija=UEFE sutra tesko dase moze
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Joj Safete pobjedimo li veceras, halalim ti sve 
I ja isto care...Buddy je napisao/la:Joj Safete pobjedimo li veceras, halalim ti sve
Sretno Sajo, sretno lavovi/zmajevi/ljiljani...
Ovi komentari iznad tipicno Bosanski, mjesecima ga javnost ubija u pojam i sada kada radi guza onda kao neka podrska ..

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.