Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

tevezito
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la tevezito » 04 mar 2013, 21:49

Bilo je dosta sansi.Po meni zasluzeno vodstvo Cityja.Gol u najboljem mogucem momentu.Sjajno oduzeta lopta Dzeke dodavanje a Tevez majstorski pogodio.Lakse se dise pred drugo poluvrijeme.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

mancity
Kontakt:

Post Postao/la mancity » 04 mar 2013, 21:54

Dobrih zadnjih 15 min. ,Villa bila bolja prvih pola sata, al svakako rezultat je realan jer strahota je kako su losi nazad, vadio ih je samo Guzan da ne bude vise od 1:0.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 04 mar 2013, 22:03

Villa bila bolja sve do Edinovog ulaska.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 04 mar 2013, 22:05

Yaya Toure ubjedljivo najbolji igrac City-a :shock:

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 04 mar 2013, 22:14

Koji idiot je ovaj Tevez pa to je da ne povjerujes,Silva sam ko duh samo da mu doda loptu i da sad na semaforu pise 0:2 on iskomplikova i promasi.

mancity
Kontakt:

Post Postao/la mancity » 04 mar 2013, 22:20

Dzoni je napisao/la:Koji idiot je ovaj Tevez pa to je da ne povjerujes,Silva sam ko duh samo da mu doda loptu i da sad na semaforu pise 0:2 on iskomplikova i promasi.
Endem, nijedan igrac me ne moze iznervirat kao on :evil:, Silva jos u boljoj siuaciji bio nego on kod gola
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 04 mar 2013, 22:26

mancity je napisao/la:
Dzoni je napisao/la:Koji idiot je ovaj Tevez pa to je da ne povjerujes,Silva sam ko duh samo da mu doda loptu i da sad na semaforu pise 0:2 on iskomplikova i promasi.
Endem, nijedan igrac me ne moze iznervirat kao on :evil:, Silva jos u boljoj siuaciji bio nego on kod gola
I meni vazda on zivce poj3be,nisam navijac al se cesto potrefi da ih gledam kad igraju subotom u 4 negdje uz kafu i uvijek ista prica. :evil:
Maloprije kod onog slobodnjaka mislim da niko u zivom zidu nijednog momenta se nije pitao ko ce da suta. :lol:
Ovaj Benteke kod Ville razvali u skoku.

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 04 mar 2013, 22:28

autogol je napisao/la:Yaya Toure ubjedljivo najbolji igrac City-a :shock:
qarna

mancity
Kontakt:

Post Postao/la mancity » 04 mar 2013, 22:34

Dzoni je napisao/la:
mancity je napisao/la:
I meni vazda on zivce poj3be,nisam navijac al se cesto potrefi da ih gledam kad igraju subotom u 4 negdje uz kafu i uvijek ista prica. :evil:
Maloprije kod onog slobodnjaka mislim da niko u zivom zidu nijednog momenta se nije pitao ko ce da suta. :lol:
Ovaj Benteke kod Ville razvali u skoku.
Benteke je mrcina, veci i jaci od Dzeke, kako je samo nosio pred sobom Kolo Tourea.
Evo jedan Endem izlazi ulazi drugi. :evil: :twisted:

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 04 mar 2013, 22:54

Cestitke za pobjedu.
Igra nije bila Bog zna sta al tako je uvijek protiv davljenika,Tevez je mogao zavrsiti utakmicu ranije al eto nije.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 04 mar 2013, 22:57

mančester siti - svojevrsni cirkus modernog fudbala. ne zna se ko pije, ali se zato itekako dobro zna ko sve to plaća, samo mi nije jasno dokle više.

nastasić važi za veliki potencijal, a čovjek igra odbranu rukama više nego nikola karabatić. plus, napravio je čist penal. silva se vuče po terenu. tevez ko muha bez glave, ne zna ni on šta želi. milner samo stoji na mjestu, neko mu treba reć da ima više šanse da dođe do lopte ako i on potrči prema njoj, a ne da je samo čeka. zabaletu prolaze ko da ga nema. braća toure (pogotovo kolo) i džeko prolazni, ostali su svi očajni.

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 04 mar 2013, 23:00

azTer je napisao/la:mančester siti - svojevrsni cirkus modernog fudbala. ne zna se ko pije, ali se zato itekako dobro zna ko sve to plaća, samo mi nije jasno dokle više.

nastasić važi za veliki potencijal, a čovjek igra odbranu rukama više nego nikola karabatić. plus, napravio je čist penal. silva se vuče po terenu. tevez ko muha bez glave, ne zna ni on šta želi. milner samo stoji na mjestu, neko mu treba reć da ima više šanse da dođe do lopte ako i on potrči prema njoj, a ne da je samo čeka. zabaletu prolaze ko da ga nema. braća toure (pogotovo kolo) i džeko prolazni, ostali su svi očajni.
kakav penal ???
"You'll Never Walk Alone"

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 04 mar 2013, 23:01

čist penal na bentekeu nije sviran.

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 04 mar 2013, 23:03

azTer je napisao/la:čist penal na bentekeu nije sviran.
Ne znam jel mislimo na istu situaciju,sjecam se nesto sad pred kraj no ne znam je li to bio benteke,ako je ta situacija nije mi licilo na penal.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 04 mar 2013, 23:06

ako bude neki snimak na jutjubu, postavit ću. meni je stvarno čist penal, otišla lopta ispred, nastasić udara bentekea đonom negdje u predjelu "cjevanice". komentator je također rekao da sudac ne bi pogriješio da je pokazao na bijelu tačku.

mancity
Kontakt:

Post Postao/la mancity » 04 mar 2013, 23:07

Onih 15 min. pred kraj prvog poluvremena bilo je dovoljno za pobjedu. Penal je bio, ali je isto tako Dzeki ponisten gol. Dzeko bio u pasivnom ofside i lopta se od Stativu i Guzana odbila do njega.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 mar 2013, 23:16

azTer je napisao/la:mančester siti - svojevrsni cirkus modernog fudbala. ne zna se ko pije, ali se zato itekako dobro zna ko sve to plaća, samo mi nije jasno dokle više.

Nastašić je promašaj kao i nekad Savić.Tevez igra onako preko k*** čeka samo da se sezona završi pa da klizne u Argentinu.Milner je uvijek bio panj tako da nema tu iznenađenja.Silva ove sezone očajan ne može se sastaviti sa loptom jedan od najlošijih u cijeloj ekipi.Dok za Zabaletu tvrde da je najbolji bek lige. :mrgreen:

Yaya Toure jedini koji igra na nivou i nema mu se šta prigovoriti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

UK_Gee
Kontakt:

Post Postao/la UK_Gee » 05 mar 2013, 09:15

Eh, čovječe. Džeko odmah što je ušao, asistencija. Mancini, Bože sačuvaj. slika
City sinoć i ne baš blistavom predstavom dolazi do punog plijena protiv Ville. Nastasić je još jednom pokazao svoju klasu, te je on tipični dokaz modernog braniča. Polahko izrasta u stub odbrane Cityja.
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.

IN DELUSION WE TRUST.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 mar 2013, 11:00

A i Kolo Toure je koliko toliko povratio svoju formu.
Dobar je on igrac, moze jos posluziti.
Zabaleta i Milner me prijatno iznenadjuju svojom trkom, borbom i zalaganjem.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 05 mar 2013, 11:14

M4kaveli je napisao/la:A i Kolo Toure je koliko toliko povratio svoju formu.
Dobar je on igrac, moze jos posluziti.
Zabaleta i Milner me prijatno iznenadjuju svojom trkom, borbom i zalaganjem.
Prijatno te iznenadjuju hahhh,Zabaleta igra jednu od svojih najboljih sezona a Milner et i moze proci za receno.
Zabaletu bi ja ove sezone stavio u idealni tim sezone deff.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.