UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: UFC
Ne znam da li sam ikad vidio ovakvu defanzivnu kliniku u UFC-u, sigurno ne zadnjih par godina. Adesanya je jedva pogodio 10% udaraca u glavu. A išao je naprijed Strickland bukvalno 100% vremena. Bolestan performans.
Adesanya je izgledao užasno. Užasno. Legacy mu je uništen nakon ove borbe. Sve GOAT diskusije u kategoriji su mu večeras okončane.
Adesanya je izgledao užasno. Užasno. Legacy mu je uništen nakon ove borbe. Sve GOAT diskusije u kategoriji su mu večeras okončane.
Sve si reko, poređenja sa Silvom su sada postala besmislenaDonnie Darko je napisao/la: ↑10 sep 2023, 06:50Ne znam da li sam ikad vidio ovakvu defanzivnu kliniku u UFC-u, sigurno ne zadnjih par godina. Adesanya je jedva pogodio 10% udaraca u glavu. A išao je naprijed Strickland bukvalno 100% vremena. Bolestan performans.
- Gumistucna
- Kontakt:
e nek je namlatio odvratnju njušku ovog čudaka
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Farmaceuti bukvalno mogu smiksati najnovije sinteticke formule i zamaskirati molekule koje su vec u bazi podataka kao steroid.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Islam-Volk 2 
Costa isto out.
Costa isto out.
- CROtorious
- Kontakt:
Usman-Chimaev, bolji card nego sto je trebao bit.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bukvalno upala dva mnogo bolja borca od planiranog.
Mada ovako nije to to. Volk je imao operaciju, i nije ovo dovoljno vremena da se spremi za Islama, samo je mudovit haos. Khamzat i ako pobijedi, a hoće, opet nije pobijedio legitimnog 185lbs. Al da su strašne borbe po imenima, jesu.
Mada ovako nije to to. Volk je imao operaciju, i nije ovo dovoljno vremena da se spremi za Islama, samo je mudovit haos. Khamzat i ako pobijedi, a hoće, opet nije pobijedio legitimnog 185lbs. Al da su strašne borbe po imenima, jesu.
Na koji način vidiš Khamzata kao pobjednika, šta misliš gdje će se borba odvijati?Donnie Darko je napisao/la: ↑11 okt 2023, 23:18Bukvalno upala dva mnogo bolja borca od planiranog.
Khamzat mi je favorit, međutim da Usman nije upao na short notice ne bih se usudio staviti pare na Khamzu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da je full kamp bio bih 50/50, jer je Usman svejedno daleko iznad levela svih protivnika Khamzata do sad. Iako je pokazao solidan decline protiv Edwardsa. Prije zadnje njegovbe borbe definitivno bih njemu dao prednost protiv Khamzata.Fuerza je napisao/la: ↑11 okt 2023, 23:45Na koji način vidiš Khamzata kao pobjednika, šta misliš gdje će se borba odvijati?Donnie Darko je napisao/la: ↑11 okt 2023, 23:18Bukvalno upala dva mnogo bolja borca od planiranog.
Khamzat mi je favorit, međutim da Usman nije upao na short notice ne bih se usudio staviti pare na Khamzu.
Mislim da će ga Khamzat rušiti, da će Usman dati leđa (instinkt američke škole hrvanja), i da će ga ovaj ugušit nekim rear naked chokeom, i to rano, tipa prve dvije tri minute. Biće zanimljivo vidjeti Usmanov kardio u ovoj klasi, ako borba izadje iz druge runde definitivno njemu prednost dajem.
Khamzat ne miče glavu, ako nije popravio odbranu drastično mogao bi ga Usman oštetit ozbiljno direktom. Al opet mislim da će Khamzat ići na hrvanje maksimalno agresivno, Usman ne predstavlja nikakvu prijetnju u bjj.
Složio bih se, meni isto neki rear naked choke izgleda kao najrealniji scenario.
Kažu da pobjednik ovog meča dobija title shot protiv Stricklanda... Kakva nepravda prema DDPu. Da je Adesanya dobio DDP bi bio sledeći na redu sigurno. Međutim UFCu očigledno ne odgovara da se za titulu bore Strickland i DDP, to nije toliko interesantno.
Kažu da pobjednik ovog meča dobija title shot protiv Stricklanda... Kakva nepravda prema DDPu. Da je Adesanya dobio DDP bi bio sledeći na redu sigurno. Međutim UFCu očigledno ne odgovara da se za titulu bore Strickland i DDP, to nije toliko interesantno.
- Donnie Darko
- Kontakt:
DDPu se svakako više isplati borba sa Adesanyom, što se para tiče.
Ne bi me čudilo ni da naprave Adesanya Khamzat, ako Khamzat pobijedi, to je najveća borba daleko trenutno u kategoriji. A za pojas Strickland DDP.
Usman se sigurno bori za titulu ako pobijedi, zato je i uzeo ovu borbu. Pogotovo jer ima pobjedu protiv Stricklanda.
Ne bi me čudilo ni da naprave Adesanya Khamzat, ako Khamzat pobijedi, to je najveća borba daleko trenutno u kategoriji. A za pojas Strickland DDP.
Usman se sigurno bori za titulu ako pobijedi, zato je i uzeo ovu borbu. Pogotovo jer ima pobjedu protiv Stricklanda.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Samo se nadam da će svi ti matchupi na kraju rezultirati nekako borbom DDP i Khamzata za pojas. Strašan matchup, kad se uzme u obzir nivo DDP u bjju, i da se Khamzat ne bi smio zajebavati i spamati rušenja.
A u stojci su divljaci obojica, uzbudljivi i jaki ko konji. Plus svježa krv.
A u stojci su divljaci obojica, uzbudljivi i jaki ko konji. Plus svježa krv.
Daa, skroz sam zaboravio da su se Usman i Strickland borili. Sve u svemu kako se stvari odvijaju u kategoriji mislim da Adesanya nakon poraza od Stricklanda više nikad neće biti šampion. Da je dobio instant revanš to bi bila prilika, ovako će vjerovatno sledeći izazivač postati novi šampion, a Adesanyi nijedan od njih ne bi odgovarao, a sa Usmanom se ne bi borio. Mislim da je njegova glad za pobjedama nestala kad se osvetio Pereiri i da se tu potpuno emotivno istrošio.
DDP je stvarno prijatno iznenađenje, nisam očekivao da će biti tako dobar nakon što ga je Soldić nokautirao. Čak i prije meča sa Whittakerom mi je djelovao ništa posebno, kao da ima problema sa kardiom, međutim kako je Whittakera lagano pobijedio pokazao je da je mašina.
DDP je stvarno prijatno iznenađenje, nisam očekivao da će biti tako dobar nakon što ga je Soldić nokautirao. Čak i prije meča sa Whittakerom mi je djelovao ništa posebno, kao da ima problema sa kardiom, međutim kako je Whittakera lagano pobijedio pokazao je da je mašina.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hvala Bogu više i ova qarinaška USADA ode, sad napokon ljudi mogu fino i kako treba da se doziraju.
Nadam se da će vratiti i IV rehidracije, jedno od mongoloidskih odluka da se ukine.
Borci će sada biti svježiji i jači tokom fajtanja. Kvalitetnije borbe.
Nadam se da će vratiti i IV rehidracije, jedno od mongoloidskih odluka da se ukine.
Borci će sada biti svježiji i jači tokom fajtanja. Kvalitetnije borbe.
⚜️~⚜️~⚜️
- wadethegreat
- Kontakt:
Treba napraviti roid division.
Pustiti ih da se lupaju open weight old school
Pustiti ih da se lupaju open weight old school

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Usman mi je nekako previše opušten na ovim intervjuima. Možda ulazi maximalno rasterećen, nadam se da će biti dobra borba.
⚜️~⚜️~⚜️
- Gumistucna
- Kontakt:
Otkazana Stipe vs JBJ , mislim da je to to od Jonesa
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.