NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Za sad lagano, dobro smo otvorili prvi qt
Nije isto reći da vam je Baltimore najpovoljniji protivnik od mogućih i da su vam šanse veoma dobreEdin TM87 je napisao/la:Jarane, od ekipa koje smo mogli dobiti vi ste najbolja opcija i protiv vas samim tim imamo jako dobre sanse, dobijali smo jake ekipe kroz regularnu sezonu i imamo momentum na nasoj strani te odlicne trenere i organizaciju u ekipi. Ekipa je sve vise i vise uigrana te su igraci sve bolji i bolji (pogotovo ovih 5-6 rookiea koji su nam starteri).Taktičar je napisao/la:Edine, vidim da tvrdiš da tvoja ekipa ima veoma dobre šanse protiv moje. De nam malo elaboriraj osnovu za takvu tvrdnju. Zaobiđi to da je Luck nešto bolji nego Flacco, u vezi toga se slažemo. Šta je još vaša prednost?
Mi smo kompletni, dok vi imate problema sa povredama, odbrana vam je slabija nego lani, pogotovo DL, cini mi se da vam je startni corner out, Reed nebo i zemlja prosle godine i ove (napravio nekoliko krucijalnih gresaka u regularnoj sezoni), nema Lewisa koji fali ne samo igracki, nego i kapitenski na terenu, Suggs je los nakon povrede isl, idalje je to jaka odbrana, al' mnogo slabija.
Sto se tice napada, tu ste veoma losi, bar meni, Flacco je slabiji nego lani, Rice gotovo neprimjetan, Boldina rijetko koristite, najveca opasnost je Smith, i sigurno ce biti bombi na njeg, barem 5-6, al' bit ce i interceptiona vjeruj mi...
Isto tako cemo i mi bacati na Hiltona i Averya, pa cemo vidjeti kako ce Reed postupiti tada, protiv Lucka je itekako tesko, on je slican kao Big Ben, tesko ga je sackovati isl, najbolji QB na 3rd downu u regularnom dijelu je bio![]()
Odbrana nam se popravila od pocetka sezone (idalje je slaba, al' kakva je bila na pocetku odlicna je), izaci ce najbolji igraci, i nece biti lahko Flaccu i drustvu pored Freneeya i Mathisa, pa i Reddinga.
Sa prvim se mogu složiti jer u ovom trenutku od playoff-učesnika ovo su dva najlošija tima, ali to ne znači da su vam šanse tako dobre
Ravensi u ovom trenutku imaju problema sa povrjedama i sa lošom igrom, ali im je potencijal veći nego kod Coltsa.
Upravo bi ova tekma mogla značiti povratak na put sa početka sezone. Ray Lewis će opet biti katalizator želje za pobjedom, i ako se konačno uspostavi dobar napad po zemlji preko Ricea Flacco će imati manje šanse da upropasti stvari. Odbrana jeste lošija nego ranije, ali ipak dovoljno dobra da može biti važan faktor uspjeha.
Luck je pokazo da je dobar i da ima kapacitet, ali i da je sklon greškama. Ovo mu je prva utakmica u doigravanju, i to u gostima.Ono što Coltse može nositi jeste to što još plivaju na talasu pobjedničkih igara iz regularnog dijela sezone.
Ostajem pri onome od prekjuče da su Ravensi bolja i iskusnija ekipa i dajem im prednost od 60-40
"Float like a butterfly, sting like a bee"
Zapamti, Pagano zna Baltimore u dusu
Tesko cete trcat protiv nove odbrane Coltsa, ja cu reci 55-45 za Baltimore
Texansi bolji, al' INT TD vratio Bengalse u igru, Texansi dodju do redzone al' ne mogu uci, odbrana drzi Bengalse, al' nece jos dugo, mora i napad igrati...
Dalton bacio -8 yardi skoro za poluvrijeme

Texansi bolji, al' INT TD vratio Bengalse u igru, Texansi dodju do redzone al' ne mogu uci, odbrana drzi Bengalse, al' nece jos dugo, mora i napad igrati...
Dalton bacio -8 yardi skoro za poluvrijeme
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Sportfanatik
- Kontakt:
Texansi su trebali imati uvjerljivije vodstvo, napad Bengalsa u 1.poluvremenu ništa, da nije bilo INT TD-a što ih je spasilo bili bi u velikom zaostatku. Ovako su u igri jer i Houston u red zonu je slab, ništa nije postigao
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Dosadna utakmica u Houstonu gdje odbrane dominiraju...
Ovo je igra macke i misa i pitanje je ciji ce napad u nastavku proraditi. Ipak ocekujem da ce Texansi ovo u nastavku rutinski rijesiti.
Ovo je igra macke i misa i pitanje je ciji ce napad u nastavku proraditi. Ipak ocekujem da ce Texansi ovo u nastavku rutinski rijesiti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ma ne mogu nista u napadu Bengalsi, ne vjerujem da ce se okrenut sta u drugom, rijesit ce ovo Texansi s malo muke kako sam rekao
Nego, ovo je uvod za ono veceras, jedva cekam... AP protiv AR
Nego, ovo je uvod za ono veceras, jedva cekam... AP protiv AR
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Losa utakmica za gledati. Kontam otic igrica igrat dok ne pocne vecerasnja...
Nisam znao da je Schaub jedini QB koji nije uzeo 1st down trcanjem u regularnom dijelu sezone. Kakvo smece.
Nisam znao da je Schaub jedini QB koji nije uzeo 1st down trcanjem u regularnom dijelu sezone. Kakvo smece.
Postovanje treba zaraditi.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Napad Bengalsa

IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
TD Texans...
Ovo je gotovo, nadam se da BB za sljedecu sedmicu ima plan kako do pobjede i AFC CG-a.
Ovo je gotovo, nadam se da BB za sljedecu sedmicu ima plan kako do pobjede i AFC CG-a.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Bengalsima treba čudo da ovdje pobjede, vidit ćemo ovaj drive
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Sportfanatik
- Kontakt:
QB Vikingsa Ponder neće moći večeras nastupiti, veliki udarac
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Christian Ponder will start despite a sore elbow because the elbow won't affect him handing the ball off to Adrian Peterson 50 times

Thomas Müller - Fußballgott
- Sportfanatik
- Kontakt:
Joe Webb will be the 1st QB in NFL history to start a postseason game after not attempting a single pass all season (from Elias).
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Nisu Bengalsi uopšte naivna ekipa, ne treba ih tako rano otpisivati. Vjerujem da će rezultatski biti u utakmici skroz do kraja.
"Float like a butterfly, sting like a bee"
Ukoliko u sljedecem drive-u Benglasi ne postignu poene ovo je gotovo...
Steta zbog Pondera, sada ocekujem ubjedljivu pobjedu Packersa, i ako sam jucer izjavio da ionako nece imati previse problema.
Steta zbog Pondera, sada ocekujem ubjedljivu pobjedu Packersa, i ako sam jucer izjavio da ionako nece imati previse problema.
kakva pocetnicka greska u ovoj situaciji sa pass inter.
To je to
Svaka cast
Cheateri vidimo se slijedece hefte
Go Texans
Svaka cast
Cheateri vidimo se slijedece hefte
Go Texans
burza ovo za Pondera

Pa bolje da igra Webb.
Pa bolje da igra Webb.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Idući tjedan protiv Houstona, biti će teško
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Jedva cekam da vidim Petersona - samog protiv svih
Idemo Vikinzi!
Dobro nije sam, ima odbrana, al' u napadu nema nikog
Idemo Vikinzi!
Dobro nije sam, ima odbrana, al' u napadu nema nikog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.