Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
i dok puno gori rukiji igraju po 30 minuta i vise u finisu sezone, juka cetvrti centar u prelosoj ekipi koja ne igra nizasta...bucko od trenera ga ne mirise, i ako ostane, juka moze komotno kupit prnje i trazit trade...
znao sam da cemo zalit za shawom
sreca pa nije ostalo jos puno utakmica ovog mucenja. ali svejedno vise ne ostajo budan
sreca pa nije ostalo jos puno utakmica ovog mucenja. ali svejedno vise ne ostajo budan
Zadnja izmjena: baglama, dana/u 09 apr 2015, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ne igra vjerovatno jer ce cistka biti u Denveru i onda se guraju igraci koji se planiraju tradovati tako dabaglama je napisao/la:i dok puno gori rukiji igraju po 30 minuta i vise, juka cetvrti centar u prelosoj ekipi koja ne igra nizasta...bucko od trenera ga ne mirise, i ako ostane, juka moze komotno trazit trade...
sreca pa nije ostalo jos puno utakmica ovog mucenja, ali svejedno vise ne ostajo budan

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Hiksona niko ziv nece, dzaba im je drzat ga u izlogu...
bucku je ferid centar iako nema visinu ni za cetvorku ...ali treba mu jer trci u tranzciiji, a denver pod buckom zavrsava napad unutar deset sekundi. na postavljenu odbranu ferid nema sta trazit jer ima nula tehniku i jos slabiji sut s udaljenosti vece od tri metra...niti moze ikog cuvat
bucku je ferid centar iako nema visinu ni za cetvorku ...ali treba mu jer trci u tranzciiji, a denver pod buckom zavrsava napad unutar deset sekundi. na postavljenu odbranu ferid nema sta trazit jer ima nula tehniku i jos slabiji sut s udaljenosti vece od tri metra...niti moze ikog cuvat
Jukić 2p
Šta ovo niko ne prati. 

6p za 5min, izdajnici ne pratite.

8p, 8 min (Mnogi cekaju novog trenera zbog toga se spava .....)
Ma pratimo, jasta, dodaj jos na to 3 skoka 1 ass i ebena 3 faulacanjeg je napisao/la:8p, 8 min (Mnogi cekaju novog trenera zbog toga se spava .....)

Vidim rumeni na videu objasnjavama igracima i treneru da je on u pravu sa svojim linijama kretanja dzaba mu covjek crta on opet nista haha
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Pretpostavljam da ti se Nurkic nesto plaho zamjerio.
Ramirez5 je napisao/la:Pretpostavljam da ti se Nurkic nesto plaho zamjerio.
Irititanatna je kolicina NEinteligencije koju je ispoljio zadnjih par mjeseci i od onih sjajnih partija u pocetku unatoc tolikom treningu i njihovom pokusaju da od njega naprava BRAND tima nije se pomakao zehru cak naprotiv Zasto ? Pa vjerovatno zbog njegovog "state of mind"
Sa 20-ak godina i novi u NBA nema sta da pametujes treneru i saigracima nego upijaj sve sto ti kaze i spartanski slusaj. Osim ako zabijes 20 koseva i razvalis sve .
Ako si ignorantan kao mlad igrac tu ti ne moze pomoci nijedan trener ! Na sirovu silu je moglo proci u ovim nasim ligama a sada mora malo i pamet.
Da ne spominjem ostale stvari van terena, vidis nema vise dva covjekada ga prati ovdje na forumu. Nije slucajnost.
Veoma je frustrajuce posmatrati kada neko traci talenat a ima sansu da proslavi BH
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
12.04. 23:00
Denver Nuggets - Sacramento King
Ovo bi se moglo pratiti
Denver Nuggets - Sacramento King
Ovo bi se moglo pratiti
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Ima care ljudi koji ga prate, a to šta će on raditi sa svojim talentom to bi trebala biti njegova stvar i stvar njegovih roditelja. Ima stvari za koje bih i sam zelio da ih Nurkic popravi, ali ja nisam taj koji mu treba držati lekcije. Koliko se sjecam da su januaru mediji pisali da su u Denveru svi na listi za trejd osim njega pa se pretpostavljam momak malo okuražio. Moram primijetiti da tvoji komentari o Nurkicu imaju elemente emotivnih komentara, tj komentara u kojima se mogu prepoznati elemeti srdzbe, pa zbog toga i moje pređašnje pitanje na koje nisi direktno odgovorio, naravno nisi ni obavezan ako ne zelis. L.pozdrav,
Nurkic u 1 cet za 7 minuta 6 poena i 5 skokova 2/3 sut
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
dobar 15 poena 8 skokova i 6-9 sut teća četvrtinaLloriS je napisao/la:Nurkic u 1 cet za 7 minuta 6 poena i 5 skokova 2/3 sut
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Učinak karijere 17Pts i igra se još uvijek. Ne znam da li je juka u igri
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
17p,9sk,2ast.5PF,5TO,1blokada za 30minTracy3McGrady je napisao/la:Učinak karijere 17Pts i igra se još uvijek. Ne znam da li je juka u igri
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
- storm_raider
- Kontakt:
My first season in the NBA is over. Thank you all for your support!!

Sport je lijek za tijelo i duh.
Taman da ljepo ima vremena za oporavak i da dođe svijež na okupljanje reprezentacije
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
[youtube][/youtube]