Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
I onda kada nam sve to dosadi, jednostavno ugasimo Playstation ili promijenimo igricu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:I onda kada nam sve to dosadi, jednostavno ugasimo Playstation ili promijenimo igricu.
Mi bar igramo, Sušić ne radi ni to.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
JackTheStripper je napisao/la:
Tim snova. (Mojih) S ovim bi dobili ravnotezu, balans napada i odbrane. A kada se gradi ekipa, gradi se od odbrane, bas kao sto se kuca pravi od temelja.Znamo kako Medunjanin ima ofanzivne sklonosti, on bi bio nesto kao Strootman u Romi, poveznica napada i odbrane. Kada on krene naprijed, pokriva ga Besic (De Rossi).
A Mujdza, Kolasinac, Lulic i Hajrovic svi znaju napraviti prodor i ubacivati lopte, ne kao Avdija Vrsajevic.
Nema Misketa da gusi generala Pjanica, koji ce moci laborariati kako samo on zna i umije. A i tu je Dzeko koji s malo vise trke moze naciniti mnogo zla svim protivnicima.
Kada smo u vodstvu, dakle kada vodimo ubjedljivo, izbacimo Dzeku i stavimo Ibisevica. Ili zamjenimo Medunjanina i ubacimo Ibisevica, dakle igramo 4-4-2. A 4-4-2 bi trebala biti zvijezda vodilja protiv "slabijih" ekipa.
Citaš mi misli

Bezobrazno jaka postava
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Ogi na štoperu, Lulić desno, a Hajrović lijevo... zanimljivo...
Bilo bi svega na forumu
Bilo bi svega na forumu

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
sta mislite da se spaha povredi i ne ode na sp
svaka reprezentacija "u pravilu" izgubi barem 1 igraca za sp ili ep (zbog povrede) nadajmo se da ako vec tako mora da bude da ne bude spaha jer ako bude primat cemo svaku najmanje 4 komada

- adriano_leite
- Kontakt:
Ekskluzivno: Hrvatsku će u Brazilu predvoditi Pele, Garrincha i Maradona. U jednoj osobi!
Znam da nije vezano za nasu repku, ali ipak se moze indirektno povezati. Naime, trebamo se ugledati na nase komsije, jer bi oni i od naseg Avdije napravili u najmanju ruku Cafua, a od Papeta Sir Alex Fergusona, dok mi pljujemo one koji su nam omogucili da se plasiramo na Svjetsko, prvi puta u nasoj historiji.
Edit: posto znam da ima bukvalaca, nisu Pape i Avdija odveli BiH na Svjetsko, tu su i Dzeko, Vedo, Spaha, Miske, Salihovic, Mujdza, Zahirovic, Rahimic, Ibricic, Visca, Lulic i svi ostali koji su bili u rosteru u proteklim kvalifikacijama, da ih ne nabrajam pojedinacno.
Znam da nije vezano za nasu repku, ali ipak se moze indirektno povezati. Naime, trebamo se ugledati na nase komsije, jer bi oni i od naseg Avdije napravili u najmanju ruku Cafua, a od Papeta Sir Alex Fergusona, dok mi pljujemo one koji su nam omogucili da se plasiramo na Svjetsko, prvi puta u nasoj historiji.
Edit: posto znam da ima bukvalaca, nisu Pape i Avdija odveli BiH na Svjetsko, tu su i Dzeko, Vedo, Spaha, Miske, Salihovic, Mujdza, Zahirovic, Rahimic, Ibricic, Visca, Lulic i svi ostali koji su bili u rosteru u proteklim kvalifikacijama, da ih ne nabrajam pojedinacno.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Stavio sam ovo na temu njihovi reprezentacije. Sramota i stavljanje tereta na ledja malom dijamantu Mateu.adriano_leite je napisao/la:Ekskluzivno: Hrvatsku će u Brazilu predvoditi Pele, Garrincha i Maradona. U jednoj osobi!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Stavio sam ovo na temu njihovi reprezentacije. Sramota i stavljanje tereta na ledja malom dijamantu Mateu.adriano_leite je napisao/la:Ekskluzivno: Hrvatsku će u Brazilu predvoditi Pele, Garrincha i Maradona. U jednoj osobi!
Hajd' još jednom, nismo vidjeli.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nesto se syebaloVirtu4l je napisao/la:Hajd' još jednom, nismo vidjeli.

Je li Zukanovic moze igrati defanzivnog veznog, i je li to ikad igrao ili ga samo ovi forumski strucnjaci trpaju na tu poziciju ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Može igrati DMF, ali Pape ga još tu nije koristio.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- JackTheStripper
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Ogi na štoperu, Lulić desno, a Hajrović lijevo... zanimljivo...
Bilo bi svega na forumu
Evo, modificirao sam malo. Lulic lijevo, Hajrovic desno. Po cemu Vranjes ne bi mogao igrati stopera? Sta je to od njega bolji Bicakcic? Pandza?
Realno, sta fali ovakvoj formaciji? Zivo me zanima kako bi ti postavio.

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
Nikad je nisam postavio i niti ću. Recimo da je to što si ti postavio vrlo blizu idealnom timu, ali ne vjerujem da ćemo ikada zaigrati u nekoj idealnoj postavi, jer previše toga treba da se poklopi da bi bili u takvoj situaciji. Povrede, forma pojedinih igrača, Papetove bubice, itd...JackTheStripper je napisao/la: Realno, sta fali ovakvoj formaciji? Zivo me zanima kako bi ti postavio.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakav je ovaj Salatić iz Grasshoppersa ima li kvalitete da poslije Rahimića dobijemo tog defanzivca na sredini.?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Na njega možemo zaboraviti, on je prije dobijao pozive od selektora Srbije ali je odbijao jer je imao jaku želju da nastupa za Švicu za čije je mlađe kategorije redovno nastupao.Saurman je napisao/la:Kakav je ovaj Salatić iz Grasshoppersa ima li kvalitete da poslije Rahimića dobijemo tog defanzivca na sredini.?
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Salatic zeli igrat za BiH,sigurno.Pitanje treba li nam igrac od 28 -29 godina i kakvi su
mu kvaliteti ...Al ,proba i moze se opipat.
mu kvaliteti ...Al ,proba i moze se opipat.
Gledao sam ja dvoboj Lyona i Grashoppersa (prvenstveno radi Hajrovića) i Salatić je bio vjerovatno najbolji igrač. Dosta lopti oduzeo, dobra duga lopta. Mislim da je pogodio stativu, nisam siguran.
Kapiten ekipe.
Kapiten ekipe.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: Reprezentativci (fudbal)
Demokratija je kad svaka budala ima pravo da javno izrazi svoje misljenje. Pa hajd da i ja kazem u kojoj postavci bi ja volio da igramo (jer ono protiv Slovacke i Argentine je bilo katastrofa).
GK: Begovic - samo nek ga dragi Bog sacuva od povreda
RB: Mujdza/Vranjes - Mujdza nam je najbolji izbor za tu poziciju ali je precesto povrijedjen i u slucajevima kad njega nema i kad nemamo dovoljno kvalitetnog desnog beka koji je u oba pravca dobar u tom slucaju bi volio da Vranjes igra na toj poziciji. Odlican je defanzivno a moze valjda i iznijeti loptu do protivnicke polovine.
CB: Spahic - dok igra ima zacementirano mjesto u prvom timu
CB: Bicakcic - za sada se on cini kao najbolja opcija na toj poziciji
LB: Kolasinac - sad ga se gura na DMF-a a godinama nemamo igraca koji je dobar na LB-u i sad kad dobijemo igraca kojem je to jedna od prirodnih pozicija prebacili bi ga na DMF-a. Dosta je Salihovica i Lulica na LB-u.
DMF: Zukanovic - ima tehniku, zna iznijeti loptu, ima dobra dodavanja, jedina mana je brzina (ali ni Rahimic nije bio Brzi Gonzales). Njemu je takodjer to jedna od prirodnih pozicija tako da mu sigurno ne bi bio problem da tu dobro odigra.
CMF: Pjanic - njemu bi dobro doslo da ima osigurac iza sebe i da sam bude "dirigent". Kad su on i Misimovic skupa na terenu trebaju nam onda jos jedna lopta ma terenu. A trenutna forma Pjanica je daleko bolja od Misimoviceve.
LMF: Lulic - odlicno je do sada odradio posao na toj strani. Da ga je samo nauciti da centrira..
RMF: Hajrovic - trenutno u boljoj formi od Stevanovica i siguran sam da odlicno odigrao na toj poziciji. Jedino bi mu Visca mogao biti konkurencija na toj poziciji.
CF: Dzeko - za njega se moramo nadati da ce proigrati u klubu pa ce se to odraziti na igre za reprezentaciju. Njega treba povuci malo da igra iza Ibisevica.
CF: Ibisevic - njemu napokon dati da igra centralnog napadaca. Uvijek se njega zrtvuje i trpa na poziciju desnog krila..
GK: Begovic - samo nek ga dragi Bog sacuva od povreda
RB: Mujdza/Vranjes - Mujdza nam je najbolji izbor za tu poziciju ali je precesto povrijedjen i u slucajevima kad njega nema i kad nemamo dovoljno kvalitetnog desnog beka koji je u oba pravca dobar u tom slucaju bi volio da Vranjes igra na toj poziciji. Odlican je defanzivno a moze valjda i iznijeti loptu do protivnicke polovine.
CB: Spahic - dok igra ima zacementirano mjesto u prvom timu
CB: Bicakcic - za sada se on cini kao najbolja opcija na toj poziciji
LB: Kolasinac - sad ga se gura na DMF-a a godinama nemamo igraca koji je dobar na LB-u i sad kad dobijemo igraca kojem je to jedna od prirodnih pozicija prebacili bi ga na DMF-a. Dosta je Salihovica i Lulica na LB-u.
DMF: Zukanovic - ima tehniku, zna iznijeti loptu, ima dobra dodavanja, jedina mana je brzina (ali ni Rahimic nije bio Brzi Gonzales). Njemu je takodjer to jedna od prirodnih pozicija tako da mu sigurno ne bi bio problem da tu dobro odigra.
CMF: Pjanic - njemu bi dobro doslo da ima osigurac iza sebe i da sam bude "dirigent". Kad su on i Misimovic skupa na terenu trebaju nam onda jos jedna lopta ma terenu. A trenutna forma Pjanica je daleko bolja od Misimoviceve.
LMF: Lulic - odlicno je do sada odradio posao na toj strani. Da ga je samo nauciti da centrira..
RMF: Hajrovic - trenutno u boljoj formi od Stevanovica i siguran sam da odlicno odigrao na toj poziciji. Jedino bi mu Visca mogao biti konkurencija na toj poziciji.
CF: Dzeko - za njega se moramo nadati da ce proigrati u klubu pa ce se to odraziti na igre za reprezentaciju. Njega treba povuci malo da igra iza Ibisevica.
CF: Ibisevic - njemu napokon dati da igra centralnog napadaca. Uvijek se njega zrtvuje i trpa na poziciju desnog krila..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.