FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dajte inicijale stopera pa nije Ramos jebote pa da se krije
-
- Kontakt:
Sve je ovo odlicno, dovode se pojacanja koja aminuje trener, ali de malo polahko, jos trebaju doci desni bek, desni stoper i spic, i na kraju cemo imati roster od 30 igraca (plate) a i broj stranaca je vec 5 (vini, leo, ibrahim, odinaka, joao)
kako da te ne volim
-
- Kontakt:
Nije Leo više stranac?linija16bbb je napisao/la: ↑16 jun 2025, 16:28Sve je ovo odlicno, dovode se pojacanja koja aminuje trener, ali de malo polahko, jos trebaju doci desni bek, desni stoper i spic, i na kraju cemo imati roster od 30 igraca (plate) a i broj stranaca je vec 5 (vini, leo, ibrahim, odinaka, joao)
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
-
- Kontakt:
Treba neko ko ima pristup cometu da da odgovor, a i klubZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑16 jun 2025, 16:30Nije Leo više stranac?linija16bbb je napisao/la: ↑16 jun 2025, 16:28Sve je ovo odlicno, dovode se pojacanja koja aminuje trener, ali de malo polahko, jos trebaju doci desni bek, desni stoper i spic, i na kraju cemo imati roster od 30 igraca (plate) a i broj stranaca je vec 5 (vini, leo, ibrahim, odinaka, joao)
kako da te ne volim
-
- Kontakt:
Sretno Eriče i dobrodošao.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Nije Leo više stranac, završio je talijanski pasoš. Sreo njega i Vinija na pikadu u 69, maksuz ga za to pitao.linija16bbb je napisao/la: ↑16 jun 2025, 16:28Sve je ovo odlicno, dovode se pojacanja koja aminuje trener, ali de malo polahko, jos trebaju doci desni bek, desni stoper i spic, i na kraju cemo imati roster od 30 igraca (plate) a i broj stranaca je vec 5 (vini, leo, ibrahim, odinaka, joao)
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Idemo Eriče
Da li vec sutra stameni stoper potpisuje zajedno sa bekom

Da li vec sutra stameni stoper potpisuje zajedno sa bekom

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Onda 4 stranca. Vjrv Ibrahim da bude malo juniori malo prvi tim. Nije lose onda, mislio sam ako je 5 stranaca, onda je veoma tesko sve to iskombinovati.CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑16 jun 2025, 16:35Nije Leo više stranac, završio je talijanski pasoš. Sreo njega i Vinija na pikadu u 69, maksuz ga za to pitao.linija16bbb je napisao/la: ↑16 jun 2025, 16:28Sve je ovo odlicno, dovode se pojacanja koja aminuje trener, ali de malo polahko, jos trebaju doci desni bek, desni stoper i spic, i na kraju cemo imati roster od 30 igraca (plate) a i broj stranaca je vec 5 (vini, leo, ibrahim, odinaka, joao)
kako da te ne volim
Otišli: Jaber, Mirčevski, Dangubić, Cavnić, Marković, Radinović, Trogrančić, Galić
Došli: Pejić, Alić, Ibraheem, Jaganjac, Erick
Došli: Pejić, Alić, Ibraheem, Jaganjac, Erick
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mogao bi Ibro na dvojnu registraciju.linija16bbb je napisao/la: ↑16 jun 2025, 16:39Onda 4 stranca. Vjrv Ibrahim da bude malo juniori malo prvi tim. Nije lose onda, mislio sam ako je 5 stranaca, onda je veoma tesko sve to iskombinovati.CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑16 jun 2025, 16:35Nije Leo više stranac, završio je talijanski pasoš. Sreo njega i Vinija na pikadu u 69, maksuz ga za to pitao.linija16bbb je napisao/la: ↑16 jun 2025, 16:28Sve je ovo odlicno, dovode se pojacanja koja aminuje trener, ali de malo polahko, jos trebaju doci desni bek, desni stoper i spic, i na kraju cemo imati roster od 30 igraca (plate) a i broj stranaca je vec 5 (vini, leo, ibrahim, odinaka, joao)
Stranci ne mogu igrati u omladinskim ligama
Vini ce svojim putem vjerovatno
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Riquelme1921
- Kontakt:
Leo je sada EU. Ibrahim dvojna.linija16bbb je napisao/la: ↑16 jun 2025, 16:39Onda 4 stranca. Vjrv Ibrahim da bude malo juniori malo prvi tim. Nije lose onda, mislio sam ako je 5 stranaca, onda je veoma tesko sve to iskombinovati.CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑16 jun 2025, 16:35Nije Leo više stranac, završio je talijanski pasoš. Sreo njega i Vinija na pikadu u 69, maksuz ga za to pitao.linija16bbb je napisao/la: ↑16 jun 2025, 16:28Sve je ovo odlicno, dovode se pojacanja koja aminuje trener, ali de malo polahko, jos trebaju doci desni bek, desni stoper i spic, i na kraju cemo imati roster od 30 igraca (plate) a i broj stranaca je vec 5 (vini, leo, ibrahim, odinaka, joao)
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ibraheem svakako ne moze igrat za juniore jer je 2006 godiste
Sada za juniore igraju igraci 01.01.2007 i mladji
-
- Kontakt:
Eh ne znam to koja godista mogu ne mogu.Napaceni87 je napisao/la: ↑16 jun 2025, 16:57Ibraheem svakako ne moze igrat za juniore jer je 2006 godiste
Sada za juniore igraju igraci 01.01.2007 i mladji
Dosad u21 igraci:
-Garcevic
-Sabic
-Jaganjac
-Foco
Potencijalno jos njih koji zadovolje pripreme
kako da te ne volim
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Mini Brazil..
Ako bude kao prije povrede, odličan igrač.
Sretno Eriče!
Ako bude kao prije povrede, odličan igrač.
Sretno Eriče!
- Lokomotifa
- Kontakt:
Kad je nešto loše treba kritikovati, kad je nešto dobro treba hvaliti.
Ovaj put od mene iskrene pohvale klubu na odlično odrađenom početku prelaznog roka (naravno, u skladu sa mogućnostima, volio bih ja da platimo igrača milion EUR-a obeštećenja i dovedemo zvijer, ali nije realno).
Prije svega mi se sviđa tajming dovođenja igrača, jer ovo je sve na vakat, momci imaju dovoljno vremena da prođu komplet pripreme, naviknu se na ekipu, uigraju se, i budu spremni za evropske tekme. Vidi se da ima neki plan, neko razmišljanje, a ne ko prije dovoditi ad-hoc usred jula ili augusta.
Također, dobro je sa sportskog aspekta što biramo mlade, brze i tehnički potkovane igrače, nema fule sa Ibrahimom, Erikom, ovim iz Cibalije, to je ono što se traži.
I za kraj, treba biti oprezan i ne napuniti ekipu sa puno igrača na istim pozicijama, nema hajra kad ekipa u sezonu uđe sa 30-40 igrača, to nikad ne može izdobriti, previše je tu frustriranih i nezadovoljnih. Po meni je za sezonu idealno max 25 igrača, ali 25 momaka koji su spremni pojesti teren kad im se ukaže prilika.
Samo nastaviti ovako i imamo se čemu nadati ove sezone.
Ovaj put od mene iskrene pohvale klubu na odlično odrađenom početku prelaznog roka (naravno, u skladu sa mogućnostima, volio bih ja da platimo igrača milion EUR-a obeštećenja i dovedemo zvijer, ali nije realno).
Prije svega mi se sviđa tajming dovođenja igrača, jer ovo je sve na vakat, momci imaju dovoljno vremena da prođu komplet pripreme, naviknu se na ekipu, uigraju se, i budu spremni za evropske tekme. Vidi se da ima neki plan, neko razmišljanje, a ne ko prije dovoditi ad-hoc usred jula ili augusta.
Također, dobro je sa sportskog aspekta što biramo mlade, brze i tehnički potkovane igrače, nema fule sa Ibrahimom, Erikom, ovim iz Cibalije, to je ono što se traži.
I za kraj, treba biti oprezan i ne napuniti ekipu sa puno igrača na istim pozicijama, nema hajra kad ekipa u sezonu uđe sa 30-40 igrača, to nikad ne može izdobriti, previše je tu frustriranih i nezadovoljnih. Po meni je za sezonu idealno max 25 igrača, ali 25 momaka koji su spremni pojesti teren kad im se ukaže prilika.
Samo nastaviti ovako i imamo se čemu nadati ove sezone.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ne bih rekao da je kapitalac. To pred Europu.Napaceni87 je napisao/la: ↑16 jun 2025, 16:22Dajte inicijale stopera pa nije Ramos jebote pa da se krije
Grupa iznad svakog pojedinca.
Iskreno, koliko god pravila bila jasna na papiru, kod nas se uvijek nađe rupa u pravilniku. Ako neko ima dvojno državljanstvo ili je već registrovan u Savezu, tretira se kao domaći – barem u praksi. S druge strane, više me brine što stalno vrtimo ista imena bez da se jasno kaže hoće li igrati za prvi tim ili se samo 'vode' na papiru. Treba znati ko je za seniore, ko za juniore, a ne da imamo 30 igrača i niko da se razvija kako treba.
Generalno, dobra je stvar što klub daje minutažu tim mlađim igračima, ali samo ako to nije na na račun kvaliteta ekipe. Ipak, najbitnije je da se zna hijerarhija i da svaki igrač, domaći ili stranac, zna svoju ulogu i ima jasan plan razvoja.
Generalno, dobra je stvar što klub daje minutažu tim mlađim igračima, ali samo ako to nije na na račun kvaliteta ekipe. Ipak, najbitnije je da se zna hijerarhija i da svaki igrač, domaći ili stranac, zna svoju ulogu i ima jasan plan razvoja.
Trenutno korisnika/ca: jestamaji, kontra, Levin, TigerWoods i 47 gostiju.