Bekrija je jos mlad za Sloge.....Rigoletto je napisao/la:bekriju nedamo taman da milion ponudePenaltiky je napisao/la:https://dompenzionera.ba/Memara je napisao/la:Said, Nurković, Fejzić pa donekle i Stojčev je neozbiljno za početak.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Koliko je prebjega iz sjeverne u juznu koreju vec zabiljezeno?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
lažni tuzlaci, ima xeksor, on je piso da je kupio vip kartu javio se lik iz kluba i napiso da je samo jedna prodanaRigoletto je napisao/la:Koliko je prebjega iz sjeverne u juznu koreju vec zabiljezeno?

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
komple raja iz kvadra i pecenjare...
-
- Kontakt:
Kada Kuku spici zadnji infarkt, onda krece porezni sunovrat sise. Do tada pozivamo sve igrace da uzimaju sakom i kapom, potorsice dio tih para u Tuzli.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
- Kontakt:
Eno onaj taksista nas naziva "stokom sitnog zuba", obrazovan čovjek, cita TuđmanaSariel1987 je napisao/la:komple raja iz kvadra i pecenjare...

mario81 je napisao/la:Druže ne znam ko si al si slagao da si kupio vip kartu ako postaviš sliku vip od mene imaš pivu kad god te vidimxeksor je napisao/la:To sto ja nalazim tekst na sajtu nekom zvornickom to nije problem tvoj, a ako te interesuje to sam preuzeo sa fb profila jednog istaknutog clana upravr FK Slobode. Zalisno je sto grobari sporta koji kukaju ne zele cisti novacfukaratz je napisao/la:covjek nalazi tekst na nekom zvornickom portalukoji brate qurac
sto se mene tice nek im iznajme Tusanj za iducu sezonu 100 milja godisnje i sve pare na Slobodu prebaci
samo da kazem da je Azmir vec zavrsio zemljiste gdje ce navodno praviti stadion i nije ni blizu grada (u njegovoj je mahali)
A za razliku od tebe koji dođes na dvije utakmice u sezoni i to kad je gratis ulaz ja sam ove sezone uzeo jednu vip i 3 sezonske i za razliku od tebe svaku utakmicu kupim kartu.
-
E čuj lažni tuzlaci!
Braćoooo..
Braćoooo..
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
sta ce se desiti sa tri miliona koja moze zatraziti prije svakog licenciranja ?MakabiTuzla je napisao/la:Kada Kuku spici zadnji infarkt, onda krece porezni sunovrat sise. Do tada pozivamo sve igrace da uzimaju sakom i kapom, potorsice dio tih para u Tuzli.
Sta ako se desi da propadne a samo mu ostanu ta tri miliona u Slobodi ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- tuzlak1987
- Kontakt:
To su ovi sto su morali 20 godina navijati za klub, a ljevicarski, petokraka visi. Pa se onda ukazao lazni spasioc koji veze nema sa tim i oni onda idu za njim kao pacici jer im je Imamovic nabio komplekse, a sve pod parolom "dobrog nogometa". Tako da je svako ko vodi Slobodu ili "smijesan" ili "lopov".PiazzaGrande je napisao/la:E čuj lažni tuzlaci!
Braćoooo..
A ima i onih koji su samo naivni pa misle da taj covjek to radi cista srca i iz ljubavi. Uz trecu kategoriju koja nije nikada ni navijala za Slobodu jer im nije naginjala desno (dosljaci).
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 08 jun 2018, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.
Penaltiky je napisao/la:mario81 je napisao/la:Druže ne znam ko si al si slagao da si kupio vip kartu ako postaviš sliku vip od mene imaš pivu kad god te vidimxeksor je napisao/la:
To sto ja nalazim tekst na sajtu nekom zvornickom to nije problem tvoj, a ako te interesuje to sam preuzeo sa fb profila jednog istaknutog clana upravr FK Slobode. Zalisno je sto grobari sporta koji kukaju ne zele cisti novac
A za razliku od tebe koji dođes na dvije utakmice u sezoni i to kad je gratis ulaz ja sam ove sezone uzeo jednu vip i 3 sezonske i za razliku od tebe svaku utakmicu kupim kartu.

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Druže da se te pare mogu tako vadit kako ti misliš dosad bi Sloboda morala isplatiti bivšim predsjedncima Zahiroviću i Šaboviću, al on je sam potpisivo pozajmice, i ako ima milja od pozajmica koje su ušle u Slobodu a nisu opravdane Sisoja bi mogo da se suoči s optužbom za pronevjeru.avenija je napisao/la:sta ce se desiti sa tri miliona koja moze zatraziti prije svakog licenciranja ?MakabiTuzla je napisao/la:Kada Kuku spici zadnji infarkt, onda krece porezni sunovrat sise. Do tada pozivamo sve igrace da uzimaju sakom i kapom, potorsice dio tih para u Tuzli.

- svrakino1921
- Kontakt:
Hvala gosp.Husicu sto ulaze u nasu P.L.
I da hoce kupit ove igrace sto se spominje
Nasa P.L.BiH ce biti najbolja u regionu

I da hoce kupit ove igrace sto se spominje
Nasa P.L.BiH ce biti najbolja u regionu

-
- Kontakt:
hoce hoce nema govora hehe..ovako oni i na izborima kupe i sisaju.
-
- Kontakt:
Koja 3 miliona? U tome i jeste folavenija je napisao/la:sta ce se desiti sa tri miliona koja moze zatraziti prije svakog licenciranja ?MakabiTuzla je napisao/la:Kada Kuku spici zadnji infarkt, onda krece porezni sunovrat sise. Do tada pozivamo sve igrace da uzimaju sakom i kapom, potorsice dio tih para u Tuzli.

Pa tri miliona koja su vas vratila iz federalne i dovela na drugo mjesto PLBiH,obezbjedila Evropsko takmicenje,.MakabiTuzla je napisao/la: Koja 3 miliona? U tome i jeste fol
Šta ti misliš da je Azmir budala pa da te miliona nije zakonski reglulisao kao pozajmicu,.Budite sretni što je čovjek ljudina i neče potraživati iste do eventualne privatizacije a kad vidim kako osipate po čovjeku koji je jedini u ovoj ligi uspio od Slobode napraviti ozbiljan klub možda ste i zaslužili da vas nag.uzi s ovim pozajmicama,.
-
- Kontakt:
Pravo ih je zakonski regulisao, toliko da tuzioc i nema puno poslachily-rz je napisao/la:Pa tri miliona koja su vas vratila iz federalne i dovela na drugo mjesto PLBiH,obezbjedila Evropsko takmicenje,.MakabiTuzla je napisao/la: Koja 3 miliona? U tome i jeste fol
Šta ti misliš da je Azmir budala pa da te miliona nije zakonski reglulisao kao pozajmicu,.Budite sretni što je čovjek ljudina i neče potraživati iste do eventualne privatizacije a kad vidim kako osipate po čovjeku koji je jedini u ovoj ligi uspio od Slobode napraviti ozbiljan klub možda ste i zaslužili da vas nag.uzi s ovim pozajmicama,.

Pa frajer je sam sebi davao pare , on da on potpise da je primiochily-rz je napisao/la:Pa tri miliona koja su vas vratila iz federalne i dovela na drugo mjesto PLBiH,obezbjedila Evropsko takmicenje,.MakabiTuzla je napisao/la: Koja 3 miliona? U tome i jeste fol

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Šta će pokazati ? Kao i za Djidu,Karića,Kostića,Veselog,uvijek ista priča kod vas,sve čisto al u qrcu,.MakabiTuzla je napisao/la: Pravo ih je zakonski regulisao, toliko da tuzioc i nema puno poslaVrijeme ce pokazati
-
- Kontakt:
Hvala sto si skontao da nije sve cisto, o tome i pišemochily-rz je napisao/la:Šta će pokazati ? Kao i za Djidu,Karića,Kostića,Veselog,uvijek ista priča kod vas,sve čisto al u qrcu,.MakabiTuzla je napisao/la: Pravo ih je zakonski regulisao, toliko da tuzioc i nema puno poslaVrijeme ce pokazati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.