FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I šta sad čovjek da radi? Da priželjkuje seriju loših rezultata da bi se masnuljica otjerao? Ne znam, to mi nikako ne ide. Opet s druge strane, kako ja, tako i neki ljudi koje znam, ne misle ići na utakmice sve dok je pomenuti na klupi. Helem, baš bezveze situacija.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- muhamedhulk
- Kontakt:

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Mi ko narod se držimo principa samo za životno nebitne stvari.
Tabi je nebitno jer ti zineš čim oni krenu pišati po nama.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Apsolutno.
Ovim pojacanjima mogu pridobiti samo pijane kalasture sa istoka.
NEMA NAZAD
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Znači, priželjkuju se loši rezultati da bi se pokazalo koji je bio “ispravan” stav o bojkotu.
Svaka čast, pravi “navijači” Sarajeva.
Svaka čast, pravi “navijači” Sarajeva.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Svaka čast Mirviću
Sve što je neko pomislio i napisao da se treba dovesti, frajer je stupio u kontakt s tim igračem, aferim!
Samo da se isprati ovo sve na terenu, bit će teže nego ikad.

Sve što je neko pomislio i napisao da se treba dovesti, frajer je stupio u kontakt s tim igračem, aferim!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- feniksptica
- Kontakt:
Treba bit veliki egoista al veliki...vjerovatno odron covjek da ocekujes lose rezultate kluba samo da bi mogo rec jesam li vam reko
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Glupo je priželjkivati loše rezultate. Ja sam jedan od tih koji neće dolaziti na utakmice dok traje bojkot iz razloga koje je udruženje detaljno saopštilo ali ne znači ni da ću biti dušman klubu zbog toga.
-
- Kontakt:
Priželjkujem titulu i ligu prvaka, al na stadion ne idem dok je narkoman trener da dolazi Real Madrid, a imam gostovanja koliko nas trener ima pregledanih utakmica u životu
-
- Kontakt:
Zbog ovakvih idiota se i stvara tolika odbojnost prema bojkotu i sjeveru.
-
- Kontakt:
Pa na forumu sve i funkcionise po principu da popljuvas sve zivo i cekas trenutak da mozes reci "e jesam vam reko". A kad treba sta pohvaliti totalni muk.
Ovo je plava gamad nema tu dileme. Ne mozes biti toliki debil da ovo stvarno kao navijac FKS napises!TarpiTarpi je napisao/la: ↑07 feb 2023, 20:01Zbog ovakvih idiota se i stvara tolika odbojnost prema bojkotu i sjeveru.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
u Kaknju je sve pocelo
nemojte u Kakanj dzamije vam
nemojte u Kakanj dzamije vam
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma Boga pitaj sta je tu jos
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, juka55, mnon46, Napapijri, perodeformero i 27 gostiju.