Plače i govori: "Where is my wife? "HankMoody je napisao/la:Daj neko sliku kako plače na parketu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Plače i govori: "Where is my wife? "HankMoody je napisao/la:Daj neko sliku kako plače na parketu.

Heh, ko bi rek'o.Donnie Darko je napisao/la: Cavsi u 7.

.
 .
Na kraju krajeva to je najbitnije biti. Ne treba ulaziti u to gdje je on na vječnoj listi igrača, toe uvjek subjektivno. Da je veliki igrač, itekako jeste, ne volim ga sekunde, al' ovo je golemo brate, golemo.L-Train je napisao/la:Svaka cast brate na objektivnostiPaskalHens je napisao/la:Svaka čast majstore zaslužio si. Bez pomoći saigrače, to je sad jasno, niko ne može uspjeti. Čestitke i @adrianu, zaslužio je i on, iako je meni van pameti navijati za tim iz tv kutije, al' nećemo o tome..
Kyrie donio titulu, meni lično mvp, muda do poda, svaka čast majstore.
Lebron se upisuje među najveće svih vremena, đe će ga ko staviti više nije ni bitno, uspio je ono za šta je osporavan, svoj tim odvesti do titule. Pridružio se najvećim ovom titulom, veliki igrač. Sve čestitke Clevelandu, manje draga ekipa je uzela ovaj prsten, al' gsw ovo finale nije zaslužio da pobjedi nakon 3:1 su stali.
Ostaje mala mrlja na tu suspenziju greena, al' ko te pita sad..
Doviđenja do nove sezone.

Ne vracaju se oniDonnie Darko je napisao/la:Heh, ko bi rek'o.Donnie Darko je napisao/la: Cavsi u 7.
Realno ovo je i najbolji razvoj situacije. Warriorsi nisu izgledali kao šampioni u finalu, ovo će ih sigurno razdrmati i vratit će se još bolji sljedeće sezone. Sa druge strane, a mislim šta reći, jedna od jačih priča u NBA generalno, 30 for 30 u najavi sa LeBronom i titulom u Clevelandu. Nadam se da ćemo gledati isto finale i sljedeće godine.
InshAllah da ostane zdrav, i sljedeće sezone će pokidati.adriano_leite je napisao/la:Btw. Kyrie mozda nije odveo ekipu u playoff dok je igrao prije Jamesa, ali je zato bio jedan od tri najbolja igraca na parketu u finalu. Veliko je to za nekog od 24 godine.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.