2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: 2019-20 NBA Preseason
Al opet radje kawhi ili curry ili lebron ili durant prije nego harden sa dobrom ekipom
- djoleprijedor
- Kontakt:
Evo Badi Hild kuka kako mu je malo 90(ponudjenih,navodno),ali potencijalno i 100m/4y od Kingsa,i da ukoliko do ponedeljka ne dobije vise da ce traziti trade.
Nzm sta reci,ne vrijedi toliko po meni,ali kad su Barnsu dali 88milki za 4 godine....Nisam pametan.
Nzm sta reci,ne vrijedi toliko po meni,ali kad su Barnsu dali 88milki za 4 godine....Nisam pametan.
Mens sana in corpore sano.
Jesam dosadan al de bgti Badi Hild
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Slazem se haha joj kad citam srpske clanke i ovako.imena.napisana oci mi krvareLillard je napisao/la:Jesam dosadan al de bgti Badi Hild
Sve je odvisno koji duo ce biti najdominantiji, ostatak ekipe je kod sviju vise manje isto sranje...
buddy hield je najbolji kosarkas sacramento kingsa, zasluzuje bolji ugovor
lako ce on bez sacramenta, neko ce mu dati ugovor koji trazi, al hocel sacramento nadomjestit hielda, veliko je pitanje
al dogovorice se oni, upravo iz razloga koji sam naveo
lako ce on bez sacramenta, neko ce mu dati ugovor koji trazi, al hocel sacramento nadomjestit hielda, veliko je pitanje
al dogovorice se oni, upravo iz razloga koji sam naveo
Kako da smatras ista realno od kolege @jhama, kad mu je Jokic bolji igrac od Brade?Justin je napisao/la:Dobro hajde. Eto cak i onim sto ga ne vole je Harden top5 igrac. I po tebi on nije za prve opcije. Prestani.JHam je napisao/la:Najbolji igrac je osvojio prosle godine, gdje sam njega spomenuo?Justin je napisao/la:Najbolji igrac lige nije dovoljno dobar da bude prvi igrac tima. Kakve se gluposti ovdje nece procitati.

kakav ocajnicki click bait naslov za iversona
iz vedra neba...ovo je staro 5godina

Gdje i kad sam ja to napisao? Hajd nadji molim te, a da nije izvrnuto s tvoje strane jer ti mislis sto je tvom kurcu cejfalemsa je napisao/la:Kako da smatras ista realno od kolege @jhama, kad mu je Jokic bolji igrac od Brade?Justin je napisao/la:Dobro hajde. Eto cak i onim sto ga ne vole je Harden top5 igrac. I po tebi on nije za prve opcije. Prestani.JHam je napisao/la: Najbolji igrac je osvojio prosle godine, gdje sam njega spomenuo?
Pa gdjes reci to direktno, nisi ni ti paglu je.bo ga tiJHam je napisao/la:Gdje i kad sam ja to napisao? Hajd nadji molim te, a da nije izvrnuto s tvoje strane jer ti mislis sto je tvom kurcu cejfalemsa je napisao/la:Kako da smatras ista realno od kolege @jhama, kad mu je Jokic bolji igrac od Brade?Justin je napisao/la:
Dobro hajde. Eto cak i onim sto ga ne vole je Harden top5 igrac. I po tebi on nije za prve opcije. Prestani.
Procitano sve, isli mi u mejtef

Pa nemoj onda govoriti da sam ja to rekao i izmisljati neke price ovde, jesam indirektno rekao? Mozda sam rekao da mi je Harden mrzi, al on mi je mrzi i od Austina Riversa pa to ne znaci da je Rivers bolji igrac, npr. sekunde mi ne hi smetalo cak bi mi i drago bilo da HOU osvoji a da Harden propusti finale i Rivers ih dovede do pobjede, znam, nemoguce, al jbgalemsa je napisao/la:Pa gdjes reci to direktno, nisi ni ti paglu je.bo ga tiJHam je napisao/la:Gdje i kad sam ja to napisao? Hajd nadji molim te, a da nije izvrnuto s tvoje strane jer ti mislis sto je tvom kurcu cejfalemsa je napisao/la:
Kako da smatras ista realno od kolege @jhama, kad mu je Jokic bolji igrac od Brade?
Procitano sve, isli mi u mejtef
All around, mada čudi me da ga nema na midrangeu.BosniaBoston je napisao/la:Durant imao najveci PPG tokom 2010-ih i 2.najveci ukupni iznos poena a ni u jednoj zoni najvise suteva nije zabio
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- camparinho
- Kontakt:

Sta kae @ep, nije nigdje vidio da su trazili, jer da su trazili dobio bi otkaz

Razumije se kae nas bracuka

Zato kad popuse sve kineske milione je.bace mu mater i Silver i vlasnik Rocketsa i svi igraci u ligi. Vec su i poceli.
To je vec drugi par cipela, ovaj Tilman je pohlepan za parama k'o Arap, ne bi me cudilo da mu da otkaz na kraju sezone ako Rakete ne uspiju, pa da svali na to lafoEpidaurus je napisao/la:Zato kad popuse sve kineske milione je.bace mu mater i Silver i vlasnik Rocketsa i svi igraci u ligi. Vec su i poceli.
Pa nema sta svalit na to, to je legitiman razlog da ga otpusti. Da ti imas firmu i tako ti neki uposlenik nekom objavom izbije iz dzepa ogromne pare i glavnog poslovnog partnera, ne bi mi milisekunde razmisljao da li da ga otpustis ili ne. Sad ovdje su u pitanju igre i globalno nadj.ebavanje Amerike i Kine. Morey prica sta prica vjerovatno po nalogu s visih instanci jer bi Ameri ispali levati u ocima svijeta da se liga sagela Kinezima (sto ce na kraju vjerovatno i morat).
Nisi razumio, ne da svali na ovu situaciju s Kinom nego da svali na neuspjeh Raketa. Mada sumnjam jer Morey je untouchable, ali ne bi me iznenadilo jer je ovaj pohlepan za parama
Ne moze on njemu dati otkaz direktno za ovo, to je kraj price
Ne moze on njemu dati otkaz direktno za ovo, to je kraj price
- djoleprijedor
- Kontakt:
https://www.nba.com/gmsurvey/2019
Anketa sezone koja predstoji,od strane GM svih franšiza.
Ima zanimljivih predviđanja,ali kako stvari stoje po njima TOP 4 tima Zapada su:Klipe,Nagetsi,Lejkersi i Juta,a TOP 4 Istoka:Milvoki,Filadelfija,Boston,Bruklin.Finale će igrati Klipersi i Baksi,a Grk će odbarniti MVP nagradu od prošle sezone.
I najbolja petorka lige u ovom trenutku po pozicijama je:Kari,Harden,Lenard,Adetokumbo i Jokić,a najbolji trener Popović.
Ostatak na linku.
Anketa sezone koja predstoji,od strane GM svih franšiza.
Ima zanimljivih predviđanja,ali kako stvari stoje po njima TOP 4 tima Zapada su:Klipe,Nagetsi,Lejkersi i Juta,a TOP 4 Istoka:Milvoki,Filadelfija,Boston,Bruklin.Finale će igrati Klipersi i Baksi,a Grk će odbarniti MVP nagradu od prošle sezone.
I najbolja petorka lige u ovom trenutku po pozicijama je:Kari,Harden,Lenard,Adetokumbo i Jokić,a najbolji trener Popović.
Ostatak na linku.
Mens sana in corpore sano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.