FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

tatamata
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la tatamata » 19 apr 2010, 20:57

Simpatizer je napisao/la:Slazem se sa sastavom, mada sumnjam da ce Maric staviti Stanica. Mislim da ga ne bi uveo ni protiv Zelje da nismo bili bez Stanceskog i Puzija. Protiv Sirokog je pokazao napredak i bas mi je cudno sto se nakon toga izgubio i sto je Maric poceo da forsira Petrovica.
Ne znam meni se bas Stanic poceo dopadati kao igrac,svidja mi se njegov stil igre.Jedno je sigurno,a to je da nam moze vise pruziti od Jandrica.Bar trkacki.
Treci put castimo

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 19 apr 2010, 21:01

Simpatizer je napisao/la:Sikter sa teme! I vi i moderator iz vasih redova! Kako vam ne dosadi konstantno provociranje?

Inace, danas je Kajkut (slucajno smo ga kolega i ja zatekli u EDIT: kafani (da ne reklamiram)" :mrgreen:) priupitan sta je rekao u ovom intervjuu. Covjek se krstio i lijevom i desnom tvrdeci da intervjua uopste nije ni bilo i da ga je neko u prolazu pitao "Sta ima?" :mrgreen: .

Gospodo Borcevci, ne nasjedajte na provokacije!
уф $ " & ? :) - ' ? $ - & $ се " у " :D

% се " ", $ " се ово % је ' ". $ се $ - " $ $ ? " ? ?, " ? " $ " " ? ? у ' ?, & $ ' " " " " " $ се $ за $ ', јер - " & % $ овај ', поготово $ ' $ ' на ?
"" ПУТ ""

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 19 apr 2010, 21:02

Ja bih ipak poceo sa Oljom. Jeste on umoran, ali ako ne moze 60-ak minuta onda je vrijeme da mu pravimo oprostajnu. :mrgreen:
Dakle, ja bih Olju u startnih 11 i kada lipse uvesti Stanica.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 19 apr 2010, 21:04

Simpatizer je napisao/la:Slazem se sa sastavom, mada sumnjam da ce Maric staviti Stanica. Mislim da ga ne bi uveo ni protiv Zelje da nismo bili bez Stanceskog i Puzija. Protiv Sirokog je pokazao napredak i bas mi je cudno sto se nakon toga izgubio i sto je Maric poceo da forsira Petrovica.
Mislim da su kod Petrovica stvari jasne...Nije to samo nas specijalitet,na cijelom Balkanu u svakom klubu imaju dva-tri igraca koji moraju igrati,da li zbog ekonomske povezanosti sa trenerom,da li zbog prijetnji ili podmicivanja od managera,da li zbog rodbinskih veza sa clanovima uprave,da li zbog bogatih roditelja...Kod nas su to Milinovic i Petrovic,a mozda cak i Damjanovic....

Najveci crnjak je sto je Stojnic,kod koga su zaista igrali najbolji,otjeran zbog tih stvari.....A ubjedjen sam da ste svi vi koji ste ga prozivali pravili tim,da bi on izgledao isto kao kod Baje-Starcevic,Stupar,Zaric,Petric,Coric,Maksimovic,Ljubojevic,Vranjes,Jandric,Kajkut i Bilbija...ali yebiga,sto je bilo-bilo je....

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 19 apr 2010, 21:05

Simpatizer je napisao/la:Ja bih ipak poceo sa Oljom. Jeste on umoran, ali ako ne moze 60-ak minuta onda je vrijeme da mu pravimo oprostajnu. :mrgreen:
Dakle, ja bih Olju u startnih 11 i kada lipse uvesti Stanica.
Slazem se ja da je on onako,iskusan,kapiten pravi,ali mozda da pokusa Maric sa Stanicem,eto ako bas zagusti onda uvede Olija da napravi red! :mrgreen:
Treci put castimo

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 19 apr 2010, 21:13

$ састав, ? " " се $ нас " $ " "?", & $ & $ опет ? % ново... :?
"" ПУТ ""

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 19 apr 2010, 21:20

ja stvarno ne znam sto se klubovi i igraci nikad ne oglase ili tuze ove razne novine koje cesto izmisljaju razne razgovore i senzacionalna desavanja i blate i vas i nas klub

izvinjavam se na upadu :P

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 19 apr 2010, 21:46

Ja bih volio vidjeti promjenu na golu ( ali mislim da od toga nema nista) i takodje se slazem za Stanica. Ali isto tako mislim da Maric fura svoje, ali kad jednom dobije po usima ima svi da crvenimo :) tako da ne vjerujem da ce Stanic igrati uopste....opet ce Petrovic dobiti priliku...samo on zna kako....

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 19 apr 2010, 21:57

Drugar,razni su metodi pritiska da neki igraci igraju...U Zvezdi to komanduje crnogorska i novobeogradska mafija naizmjenicno,trenutno su jaci crnogorci i Rajo Bozovic,u Hajduku npr prosle godine je Sinisa Shosho,inace osudjeni ubica a sada manager,upao u svlacionicu i pred igracima isamarao Antu Mishu zato sto ne forsira "njegove" Buljata i Tomasova (mozete misliti kakav je autoritet trenera nakon toga :cry: ),a Mishin prethodnik Luka Bonacic je brutalno pretucen zeljeznim sipkama u mraku pred svojim stanom jer nisu igrali igraci pod managerskom palicom Rene Sinovcica.Cim je napustio bolnicu Bonacic je podnio ostavku isto kao i Sergije Kresic koji nikad nije htio javno priznati zasto podnosi ostavku.U Dinamu i Hajduku iz Kule,Mamic i Dzomba bukvalno sastavljaju tim,itd,itd.....

Kod nas,valjda,nema toga,ali ima svih ostalih komponenti koje sam gore naveo zbog kojih odredjeni igraci moraju igrati.

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 19 apr 2010, 22:07

Ma bice to 2:0 najvjerovatnije...i dobro iako se ja nebi bunio da uzmemo koji bod :mrgreen:

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 19 apr 2010, 22:10

Nekako se vas,Travnika i Modrice ne bojim,domacinska ste ekipa,a da nema Brane plasio bih se jedino Olimpika :D

Povratkom Nijaza Brkovica i Brane Jankovica i Premijer Liga dozivljava povratak :D

Salim se,ali u svakoj sali ima i pola zbilje....

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 19 apr 2010, 22:17

Ma bice dobra utakmica..vidicete, atmosfera ce biti odlicna u to ne sumnjam uopste...al mi kidamo bod samo trenutnim prvacima prosle polusezone Zelji i sad cemo i vama i tako da niko ne bude izostavljen, da ne kazu ja Rudara njima uzeli bod nama nisu :mrgreen:

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 19 apr 2010, 22:30

Ma utakmica dodje bas u nezgodnom trenutku za Rudar. Da je neka drugacija situacija, mogao bih se i nadati nekom bodu (vise kao posljedica nekih drugih stvari a ne kao naseg kvaliteta). Ovako, kad se Borac bori za titulu, ne mogu se oteti utiski da smo..koju riječ upotirjebiti? Možda n.a.j.e.b.a.l.i.? :) Nemoj samo da prvu sezonu ispadnemo... :cry:
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

opustenoBL
Kontakt:

Post Postao/la opustenoBL » 19 apr 2010, 22:55

Grad je nas DS je napisao/la:Ma utakmica dodje bas u nezgodnom trenutku za Rudar. Da je neka drugacija situacija, mogao bih se i nadati nekom bodu (vise kao posljedica nekih drugih stvari a ne kao naseg kvaliteta). Ovako, kad se Borac bori za titulu, ne mogu se oteti utiski da smo..koju riječ upotirjebiti? Možda n.a.j.e.b.a.l.i.? :) Nemoj samo da prvu sezonu ispadnemo... :cry:
joj da nismo u ovakvoj situaciju i da se mene pita dali bi vam sva tri boda :D i da osigurate taj opstanak,a laktase nazad gdje im je i mjesto,sjetili se i oni kad ce cupati sezonu,to mi se jedino ne svidja kod njih,a inace su bolji od vas puno,al jbg...u srijedu 2-0 za nas pa idemo zajeno na pice da ne kazete kako smo lose komsije ;)
DUPLA MAJSTORE

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 19 apr 2010, 22:59

killer je napisao/la:kad se igra 2 pretkolo Lige Evrope ?? Koji datum ??
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

opustenoBL
Kontakt:

Post Postao/la opustenoBL » 19 apr 2010, 23:05

sredinom jula!!tebalo bi tad
Zadnja izmjena: opustenoBL, dana/u 19 apr 2010, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
DUPLA MAJSTORE

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 19 apr 2010, 23:05

killer je napisao/la:
killer je napisao/la:kad se igra 2 pretkolo Lige Evrope ?? Koji datum ??
Mislim da ce ti ovo pojasniti mnoge stvari:
slika
Super da pitas za Europa Ligu, mislim da cete tamo i igrati... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 20 apr 2010, 09:18

Sutra u 16.30 sa Rudarom - dobar termin.

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 20 apr 2010, 09:21

gogineman je napisao/la:Ma bice to 2:0 najvjerovatnije...i dobro iako se ja nebi bunio da uzmemo koji bod :mrgreen:
Koji bod? Vama bi 1 bod bio kao glavna premija na loto-u.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 20 apr 2010, 09:29

O hebem ti i život i organizaciju,pa dan prije se ne zna kad je utakmica,na sajtu Lešinara stoji 18 a ovdje u 16 30h a plakata još nema....

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.