Igrač br. 6
Re: Igrač br. 6
Dajte anketu,Ogi za kapitena reprezentacije ili ne 
- ASD
- Kontakt:
Kakav Alija, takav vam i Trg.Marsal je napisao/la:Apelujem da se u Zenici trg više ne zove Trg Alije Izetbegovićanego Trg Ognjena Vranješa.
Ne zasluzuje to ogi.
Citam na nekom srpskom portalu komentar, kaze ko bi rekao da ce nas karleusina picka ujediniti. 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
TheWeekndXO
- Kontakt:
Jesi li ti normalan bog te je.bo?Woohoo23 je napisao/la:Jel vam treba crtat,
Ako Dzeko naguz..i unuku Ratka Mladića, i ona predje na Islam, jel opraštamo Srebrenicu, retardirani glupani...
Ali su nasi iz Bosne izdominirali sinoc ispod slika na njenom profilu. Syebali je u zivot.redbull93 je napisao/la:Citam na nekom srpskom portalu komentar, kaze ko bi rekao da ce nas karleusina picka ujediniti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nije da mi nije drago kad se chetnici javno brukaju, ali ovo je fakat dno dna. Jos kad vidim da se nase djevojke loze na ovu droljetinu i uzimaju je kao uzor, bljak
- BosniaBoston
- Kontakt:
Idalje bez rijeci o ovome na klixu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- prisonbreak
- Kontakt:
'' trebas biti ponosna, Jeci. Tvoja vagina, i Ogijevo jaje ujedinili region.'' Dominacija
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Woohoo23 je napisao/la:Apelujem da te iz.j.ebu dva crnca, nemoj Aliju u isti koš sa četnikom,sve ti j..ebem druze Marsale...Marsal je napisao/la:Apelujem da se u Zenici trg više ne zove Trg Alije Izetbegovićanego Trg Ognjena Vranješa.
Ne može Bakirov tata u isti koš sa Maršalom, nikad...
E čuj apelujem da te izyebu dva crnca...
Moderacija šta se čeka, trajni ban treba radi rasizma!!!
Dva crnca sram te bilo , bestidniče.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
BosniaBoston je napisao/la:Idalje bez rijeci o ovome na klixu
Normalno da nema, klixu nije glavna vijest pichka ko vama, tinejdzeri suhog kuurca...hihihi i vi i urednici ss.ba
- nextterrain
- Kontakt:
Woohoo23 je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:Idalje bez rijeci o ovome na klixu
Normalno da nema, klixu nije glavna vijest pichka ko vama, tinejdzeri suhog kuurca...hihihi i vi i urednici ss.ba
....hihihi
Naravno da smrad s beretkom ne može s jednim jedinim OgijemWoohoo23 je napisao/la:Apelujem da te iz.j.ebu dva crnca, nemoj Aliju u isti koš sa četnikom,sve ti j..ebem druze Marsale...Marsal je napisao/la:Apelujem da se u Zenici trg više ne zove Trg Alije Izetbegovićanego Trg Ognjena Vranješa.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ovaj je najjaci, haha.Pola nemačke i austrije sinoc nije spavalo zbog tebe.kako su ustali na baustel ja ne znam !
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ogi je izdajica, Hadz da obavi oprasta mu se, sem toga da izjebe sve najbolje pichke svijeta, kakve to veze ima sa tetovazama, eto vam onaj iz Zvijezde, novi idol, zvijezda gradacac..
Nisi imao jače komentare do sad na ovom forumu. Svaka ti je za piveMarsal je napisao/la:Apelujem da se u Zenici trg više ne zove Trg Alije Izetbegovićanego Trg Ognjena Vranješa.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ne bi me iznenadilo da je zbog kakve pičoke tetovirao sve one gluposti po sebi. 
Ogi i Jeca su uspjeli ono sto politicari nikad nece. Ujedinili su Balkan u iscekivanju raspleta ove situacije. Jos da se ukljuci npr. Sunjic pa da bude sve u potpunosti.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sto ti moras sve tako lidno dozivljavat.Ljudi se zezajuWoohoo23 je napisao/la:Ogi je izdajica, Hadz da obavi oprasta mu se, sem toga da izjebe sve najbolje pichke svijeta, kakve to veze ima sa tetovazama, eto vam onaj iz Zvijezde, novi idol, zvijezda gradacac..
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.