Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Pale_Companion
- Kontakt:
- crvenocrni
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Ovaj Stuttgart ili je toliko los ili su jednostavno prodali utakmicu, ovo nezalaganje (neznanje) nisam dugo vidio na nekoj ozbiljnijoj utakmici (i prosli put je bila Bundesliga u pitanju). Sad sam se prisjetio zasto ovu ligu ne pratim, katastrofa!
-
Pale_Companion
- Kontakt:
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Re: VfB Stuttgart
Ne zna se ko ima očajnije centaršuteve , il' onaj nigga' lijevo il' Molinaro desno

-
Pale_Companion
- Kontakt:
nije bila neka najblistavija partija Fohlena, ali tri boda su tu, ponovno je Favre odlično to složio i pripremio.... Još uvijek pušemo za vratom vodećem trojcu, bit će napeto do samog kraja !!!!
Samo nastavite ovako momci !!!
Samo nastavite ovako momci !!!
Agieren statt reagieren
M'Gladbach se očigledno ne šali , kakvo cjepanje švaba 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Favre odlicno poslozio ekipu i na taktickom planu svom kolegu ocitao lekciju. Problem Stuttgarta je trener koji se jos dugo nece zadrzati na klupi VfB-a i mozda je Ibisevic napravio gresku sto je sada presao u VfB.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
deni_m1312
- Kontakt:
ko da se u životu nisu sreli prije utakmice 
Daleko bolja Borussija, ne znam šta ovaj komentator priča da je 0:3 previše... Stuttgart imao jednu dobru priliku i to u prvom dijelu, a ovo ostalo Bože sačuvaj, kao da nemaju vezni red, Ibišević jedva da je dobio normalne lopte... Reus kao i uvijek odličan, šteta što ide u BVB na kraju sezone 
Pod hitno treba otići na White-Red Moon forum i objasniti ljudima da im je trener katastrofa, da im je srednji red gori od trenera, da im je jedina svjetla točka Vedo, da imaju isuviše škrtih veznjaka koji žele sve sami. To potkrijepiti golovima Vede iz repke i Hoffe i tako to. Malo im objasniti kako Vedo igra, kako je cijeli tim katastrofalan. Poslije tražiti od goal.com da uvede opciju isklikavanja za Vedu u svakoj tekmi.
- JuveSissoko
- Kontakt:
I hear you, ubo si u sridu.Vlak je napisao/la:Pod hitno treba otići na White-Red Moon forum i objasniti ljudima da im je trener katastrofa, da im je srednji red gori od trenera, da im je jedina svjetla točka Vedo, da imaju isuviše škrtih veznjaka koji žele sve sami. To potkrijepiti golovima Vede iz repke i Hoffe i tako to. Malo im objasniti kako Vedo igra, kako je cijeli tim katastrofalan. Poslije tražiti od goal.com da uvede opciju isklikavanja za Vedu u svakoj tekmi.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
-
BranaVidara
- Kontakt:
gledam danas utkamicu borusie i stutgarta,istina gledao sma zadnji 15-ak minuta, i vcrs gledam malaga- sevilla,pa koja razlika lige i fudbala jbt,spanija bez barce i reala bila bi u rangu turske,ljudi se poubijase 12 zutih 1 crveni,aloooo toga nema ni kod nas i ligi ..a takva im je gotovo svaka utakmica
-
Pale_Companion
- Kontakt:
kakav krasan video
" onclick="window.open(this.href);return false;
ljepota!
" onclick="window.open(this.href);return false;
ljepota!
Agieren statt reagieren
Sad Wolfsburgu koji ne smije dopustiti gubljenje bodova kod kuće, biće yebeno za Gladbach...
uvjek kad je neizvjesno,bayern osvaja.tAKO CE i ovaj put biti
...borussija M. nece moci dugo izdrzati ovaj tempo
Nisam gledao utakmnicu ali me rezultat nije iznenadio, pogotovo uzevsi u obzir odlicnu igru Gladbacha koji igraju ove sezone protiv slabasnog Stuttgarta, dok sam Stuttgart pratio ove sezone i zakljucio sam da nemaju veznog reda, i tesko da mogu sta napraviti sa ovim igrackim kadrom, napad im nije nimalo los sa Cacauom i Ibisevicem novim pojacanjem, ali tesko da pomenuti dvojac moze sta uraditi bez sredine terena, Stuttgart mora nesto pod hitno promjeniti inace ih ocekuje jako teska polusezona, ne znam tacno koliko su utakmnica bez pobjede ovo im je cini mi se cetvrti poraz uzastopno ne blistaju im ruze to je sigurno, sljedecu utakmnicu igraju protiv apotekara i tu ocekujem novi potop a mozda i otkaz Labbadie, nesto se pod hitno mora promjeniti.
gori tim moje oci dugo vidjele nisu, sporo, traljavo, smotano, nakaradno...dobri ce biti za kladionice, uvijek protiv
da je gladbach bio malo više koncentrisan u napadu zabili bi im 5-6 komada hladno
da je gladbach bio malo više koncentrisan u napadu zabili bi im 5-6 komada hladno
nema potpisa
-
Pale_Companion
- Kontakt:
xinxee je napisao/la:borussija M. nece moci dugo izdrzati ovaj tempo
to se priča tamo od nekod 6-7 kola, a ljudi i dalje furaju svoje
Agieren statt reagieren
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.