[youtube][/youtube]
sjeca li se neko ovog filma hahahahaha....

Don't Be A Menace

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma kako ce biti loseT-MAC je napisao/la: vidis to nije ni sekunde lose...jos samo da opstinu nadzemo...i da...jbt kak se vratit...valja nocit tamo negdje na klupi...
autom....osh nas ti vozit...mi onaj...nemamo onog papira koji nam treba da bi mogli vozit...Emir_ZENICA je napisao/la:Ma kako ce biti loseT-MAC je napisao/la: vidis to nije ni sekunde lose...jos samo da opstinu nadzemo...i da...jbt kak se vratit...valja nocit tamo negdje na klupi...Ma nace se opstina nije to belaj...ma joj autom i doci i otici
Onaj i meni fali koji dan da dobijem taj papirT-MAC je napisao/la: autom....osh nas ti vozit...mi onaj...nemamo onog papira koji nam treba da bi mogli vozit...
sta smo nasli do sad ovih suvozaca bus mozemo napunit....Emir_ZENICA je napisao/la:Onaj i meni fali koji dan da dobijem taj papirT-MAC je napisao/la: autom....osh nas ti vozit...mi onaj...nemamo onog papira koji nam treba da bi mogli vozit...tako da cu i ja biti suvozac
haha pa ima bus svakih sat vremena... ha ja ..ili idite stopom,vazda ima kamiondzijaT-MAC je napisao/la: sta smo nasli do sad ovih suvozaca bus mozemo napunit....![]()
imal ko voljan s foruma a da ima taj papir da nas vozi....
pa da zavrsimo ko kakve ukrajinke i moldavke...da zenice vise nikad ne vidim...bjezi baEmir_ZENICA je napisao/la: haha pa ima bus svakih sat vremena... ha ja ..ili idite stopom,vazda ima kamiondzija
nema veze,nek zavrsim svejedno miT-MAC je napisao/la: pa da zavrsimo ko kakve ukrajinke i moldavke...da zenice vise nikad ne vidim...bjezi ba![]()
i evo....dao si mi lazne info...kako te nije stid![]()
karta za festival 10 kema,i nije kod opstine vec kod nekog kluba
ma mnogo nego sta...Emir_ZENICA je napisao/la: nema veze,nek zavrsim svejedno mi![]()
Ja sam dobio takvu informaciju da je kod opstine i da je besplatno...jbg..znaci 10 km ..da nije mnogo
mislio sam da je djabe,jbg tako mi rekli..neko kakva ti je brzina interneta..ja nisam platio 2 mjeseca i trebali mi danas usporiti skroz na 16/16 ja udje da vidim kad placenoT-MAC je napisao/la: ma mnogo nego sta...
da je samo karta pa hay...al ovako...to je hrana,prevoz,pice auuuuu...ode to na finu svoticu...
a jesil konto da ti nije ko platio...Emir_ZENICA je napisao/la: mislio sam da je djabe,jbg tako mi rekli..neko kakva ti je brzina interneta..ja nisam platio 2 mjeseca i trebali mi danas usporiti skroz na 16/16 ja udje da vidim kad placenosta im je
http://www.cmf.tnt.ba/ eto sve informacije, da ti niko nista ne lazeT-MAC je napisao/la:raja imal ovde ko iz novog travnika...treba mi koja info za ovaj koncert zabranjenog pusenja 7.8.
ono osnovno koliko je ulaz i u kolko je koncert i tak to...![]()
trosi ali nista znacajno, iako se kod nekih provajdera znalo desavati da se uzima dosta prometa na taj nacin, ali kod ADSL-a nece sigurnoCeMa je napisao/la:da vas pitam nesto, ako ima ko da koristi ADSL, znaci konektujem se, ali ne ulazim u internet uopste i recimo stoji mi tako 5 sati, jeli mi trosi limit![]()
pritisnes slovo "J" i kucas pjesmu koju hoces, valjda na to mislistenk je napisao/la:e ljudi, pitanje. koristim winamp i sad kako da ukljucim opciju da trazim pjesmu na toj playlisti?
vidio sam kod rodjaka da to moze, al kako ovdje
ma bili su sviKing Kenny je napisao/la:ko je bio na koncertu cole kako je bilo....