Vidim i Senaid je imao srece, al' on ne priznaje, nego odma' slavi i proziva me

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
za mene je remi bresta i dijona bio neminovnost i bilo je samo pitanje vremena kad cemo ga zabiti za 1:1 a sad ti znas da bi stolcu najbolje sjeo remi vas i garaza ali vas poraz bi bio bolji za nas radi psihicke prednostiEdin TM87 je napisao/la:Priznajem da sam im'o srece, lopta me pogodila u lijevo jaje, udarila od stativu i zavrsila u mrezi (Brest zabio u 92')![]()
Vidim i Senaid je imao srece, al' on ne priznaje, nego odma' slavi i proziva mePolahko, 1:1, imamo jos jednu tekmu i mi i Garaze...
Mi bi trebali pogodit Betisa, Betis uvijek igra otvorene tekme, gdje bude 1,2,3 gola, a mi imamo upravo to, moze svako dobit, al' i oni imaju sanse da pogodi Kaljari, oni uvijek kuci zabiju 1,2 gola, bit' ce guravo...Senaid L.F.C je napisao/la:za mene je remi bresta i dijona bio neminovnost i bilo je samo pitanje vremena kad cemo ga zabiti za 1:1 a sad ti znas da bi stolcu najbolje sjeo remi vas i garaza ali vas poraz bi bio bolji za nas radi psihicke prednostiEdin TM87 je napisao/la:Priznajem da sam im'o srece, lopta me pogodila u lijevo jaje, udarila od stativu i zavrsila u mrezi (Brest zabio u 92')![]()
Vidim i Senaid je imao srece, al' on ne priznaje, nego odma' slavi i proziva mePolahko, 1:1, imamo jos jednu tekmu i mi i Garaze...
ja betis igro 2:0 pa se sad nadam cudu i ako mi to udje posticu cu hat trick btw ja i ti se svadjamo a prva 2 mjesta vode u 2 ligi tako da mislim da se u sljedecoj sezoni vidimo u 2 ligi a ako ti bude trebala pomoc pri namjestanju tekme javi mi se na pp znas moj nickEdin TM87 je napisao/la:Mi bi trebali pogodit Betisa, Betis uvijek igra otvorene tekme, gdje bude 1,2,3 gola, a mi imamo upravo to, moze svako dobit, al' i oni imaju sanse da pogodi Kaljari, oni uvijek kuci zabiju 1,2 gola, bit' ce guravo...Senaid L.F.C je napisao/la:za mene je remi bresta i dijona bio neminovnost i bilo je samo pitanje vremena kad cemo ga zabiti za 1:1 a sad ti znas da bi stolcu najbolje sjeo remi vas i garaza ali vas poraz bi bio bolji za nas radi psihicke prednostiEdin TM87 je napisao/la:Priznajem da sam im'o srece, lopta me pogodila u lijevo jaje, udarila od stativu i zavrsila u mrezi (Brest zabio u 92')![]()
Ima jedan smjesan tim,igramo se uvijek s njimNimla_RZ je napisao/la:Poruka Delfinima: Druga liga!
A ovi Čekićari su najsretnija ekipa ,uvijek dvojica imaju jedan isti rezultat i skoro uvijek ga pogodesamir_tm87 je napisao/la:**** sreca
bistrikboy je napisao/la:Ima jedan smjesan tim,igramo se uvijek s njimNimla_RZ je napisao/la:Poruka Delfinima: Druga liga!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.