Ovo ne da je loše nego je katastrofa nismo u stanju organizovati napad, bez smislene akcije za 45 min.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Bgm ništa od izlaska iz krize moraćemo sačekati Juppa.
Ovo ne da je loše nego je katastrofa nismo u stanju organizovati napad, bez smislene akcije za 45 min.
Kovaču otkaz visi u zraku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kakav je Zidane sa njemačkim
Valjda sa dzemparosom ode i Uli I Rumeni koji su odgovorniji više od Nike. Vrijeme je da Bayern uzmu u ruke Lahm, Kahn, Bastian
Valjda sa dzemparosom ode i Uli I Rumeni koji su odgovorniji više od Nike. Vrijeme je da Bayern uzmu u ruke Lahm, Kahn, Bastian
-
Huseinagic
- Kontakt:
Jozun bi bar klupirao Milera 
Stvarno sam mislio da ce Kovac uspjeti kao trener...ali definitivno Bayern je za njega preveliki zalogaj...sto je najgore ovdje nema vidljivog napretka, cak sta vise ekipa pada u sve vecu krizu, ubija se psiha u igracima...ovo treba sto prije zavrsiti sa Kovacem, zahvaliti mu se i spasiti sezonu...ali eto i kad bi nakon utakmice Kovac dobio otkaz, ubjedjen sam da bi novi trener bio R.Hasenhuttel...sta reci nakon prvog poluvremena...prvih 10min je bilo dobro ali je ocito da igraci prebrzo psihicki padaju nakon primljenog gola, jednostavno prestanu igrati...Kovac je skroz izgubio kontrolu nad ekipom...uvijek je bilo da treba da igraju oni koji to zasluze ali to vise haman kod nas nije slucaj...ide se nekom logikom proradit ce Muller, ali kad?? evo on se ceka vec 3 godine...druga stvar stavljati Jamesa na krilo..znamo da je to i Carlo cinio ali se pokazalo da momak ne moze igrati krilo..kad je Jupp dosao, dedica mu nasao poziciju i momak od tog trenutka bio najbolji igrac Bayerna...nije mi samo jasno zasto Niko izmislja toplu vodu...
I da, sjetimo se kako smo posljednji put zavrsili kad nismo nikog doveli ( za vrijeme Klinsmanna )...ponekad dovesti igraca znaci i psihicki djelovati pozitivno na ostatak ekipe...
I da, sjetimo se kako smo posljednji put zavrsili kad nismo nikog doveli ( za vrijeme Klinsmanna )...ponekad dovesti igraca znaci i psihicki djelovati pozitivno na ostatak ekipe...
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ovo sve vise lici na scenario 'Carlo Ancelotti'.
Jel moguce da su pojedini igraci pakasi i da bojkotuju trenera?
Jel moguce da su pojedini igraci pakasi i da bojkotuju trenera?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Kovac je pogrijesio na pocetku sezone, Riberi i Robenu su davno trebali bit bivsi.
Max Allegri
- Bayern@heart
- Kontakt:
Znamo i mi to kao i Rumeni i Uli koji su najodgovorniji za ovo što se dešava nadam se da ce i oni biti uskoro bivšiMig_Mig je napisao/la:Kovac je pogrijesio na pocetku sezone, Riberi i Robenu su davno trebali bit bivsi.
Joj reakcija. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
Huseinagic
- Kontakt:
Da li je vec sutra bivsi?
Sta je ovo minhenska braco. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- anelbavarac
- Kontakt:
Trpaj kriminalno-švercersku prćiju 
Ovo je primjer kako legende kluba mogu postati teret istom.Gefufna je napisao/la:Sta je ovo minhenska braco.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mislis kao sto nisu Del Piero i Buffon?harden je napisao/la:Ovo je primjer kako legende kluba mogu postati teret istom.Gefufna je napisao/la:Sta je ovo minhenska braco.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
Huseinagic
- Kontakt:
Tesko je bilo sta reci..Kovac je ocito negdje grdno pogrijesio sa odnosom pojedinij princeza. Ovi sto su(ce) otjerat Kovaca, su ti isti koji su i Karla otjerali. Izgleda da tu mnogo toga ne stima, nije moguce da smo odjednom ovako losi, jedino objasnjenje je, da su igraci okrenuli ledja treneru..steta..
Hajd bolje primiti regularno tri nego jedan u zadnjoj minuti ko Real
Nego šta da radimo braćo alarm se upalio .?
Nego šta da radimo braćo alarm se upalio .?
Thomas Müller - Fußballgott
- muhamedhulk
- Kontakt:
stati iza trenera. a on da dadne sansu samo najboljima; dakle nemoj mi robberyja svaku u strartnih 11, nemoj mi jamesa na krilo, nemoj mi gnabryja desno, nemoj cak ni 433 uvijek.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
gigglessmoke
- Kontakt:
-
Bundesliga
- Kontakt:
Otjerat sve. Počev od škrtonja Ulija i Rummeniggea do Pragmatičara.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ali ova ekipa je bolja od jupovog Bayerna iz 2013 
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Ako je Iris dala zeleno svijetlo sutrasnji trening bi trebao voditi don Jupp...Huseinagic je napisao/la:Da li je vec sutra bivsi?
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.