Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Finale je uvijek FINALE. Juventus to najbolje zna:(( ipak,ocekujem pobjedu,tijesnu,jer cemo i mo vjerovatno igrati "opreznije", i to Pogba ili Dybala rjesavaju,onako na kvalitet...
Ps.mozda je rano,ali, ko od nasih ide na copa americu,ko igra ep,ili neka druga takmicenja? Ako je neko to rovio bio bih mu zahvalan da podijeli,ne da mi se mobitelom guglat.
Kontam da nas je spor ulazak u sezonu bas onako kostao,pa valjda malo ozbiljniji plan se osmisli ovog ljeta.
Ali igra se i copa i ep i olimp...
Forza Juve
Ps.mozda je rano,ali, ko od nasih ide na copa americu,ko igra ep,ili neka druga takmicenja? Ako je neko to rovio bio bih mu zahvalan da podijeli,ne da mi se mobitelom guglat.
Kontam da nas je spor ulazak u sezonu bas onako kostao,pa valjda malo ozbiljniji plan se osmisli ovog ljeta.
Ali igra se i copa i ep i olimp...
Forza Juve
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ljudina
Brat LLO
- IlFantasista
- Kontakt:
Za nadati se da se oprostimo trofejom od još jedne sezone u kojoj su nas naši učinili ponosnim. Stvarno sam zavolio ovu ekipu, Dybalu volim k'o brata, počeo sam i Pogbu gotoviti iako mi nekad nije bio drag. 
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
jel dybala povrjedjen jer je otpao sa spiska za copu ili im se samo selektor nabobao
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nije povreda u pitanju, mozda ide u Rio na OI.Torres_9 je napisao/la:jel dybala povrjedjen jer je otpao sa spiska za copu ili im se samo selektor nabobao
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Nije povrijeđen, ne baksuziTorres_9 je napisao/la:jel dybala povrjedjen jer je otpao sa spiska za copu ili im se samo selektor nabobao
Juventus FC
Dijambala ide na olimpijadu.
A i Dunga je na bobama pa Sandra ne poziva nikako. Brazil istina ima rjesenja na lijevom beku, a i nama je bolje da se odmara. Odlaskom Caceresa necemo imati problema sa dalekim putovanjima igraca u Juznu Ameriku.
A i Dunga je na bobama pa Sandra ne poziva nikako. Brazil istina ima rjesenja na lijevom beku, a i nama je bolje da se odmara. Odlaskom Caceresa necemo imati problema sa dalekim putovanjima igraca u Juznu Ameriku.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlPrincipino
- Kontakt:
Pjanic "Juventus? I still have 2 years on my contract with Roma. If an official offer is made, we'll see."
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Jedni najavljuju Leminu, drugi Sturara a treći Asu...ostalo se sve poklopilo.
Ma sa Pjanketom je stvar zavrsena. Nijedan igrac na svijetu na pitanje "prelazite li u redove velikog rivala" ne odgovara sa vidjet cemo. Pokusavam sad vratit film unazad, da li je Pjanke ikad pricao o sudijama i slicno. Sjecam se da je cesto govorio da je Juve najjaci i najveci klub, ne mogu se sjetiti nekih losih komentara.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Vise ce mi biti drago ako dodje zbog toga sto dolazi iz direktnog rivala za scudetto..
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
- IlFantasista
- Kontakt:
Cijenim vas i poštujem, znam da volite Pjanića jer je Bošnjo, ali dati 38 miliona za njega je ludost, bolje dati 40 za Gomesa i dodati 10 u bonusima. šta će nam Pjanić, stalno povrijeđen k'o Khedira.
Kun fejekun!
zdrav čovjek stalno, ne znam jel ove sezone imao i sitniju povredu.IlFantasista je napisao/la:šta će nam Pjanić, stalno povrijeđen k'o Khedira.
i ako čovjek ne vrijedi tih 38m, ne znam na osnovu čega onda maštate o 120m za Pogbu
embrace the chaos
a gomes je neka igracina samo takva...IlFantasista je napisao/la:Cijenim vas i poštujem, znam da volite Pjanića jer je Bošnjo, ali dati 38 miliona za njega je ludost, bolje dati 40 za Gomesa i dodati 10 u bonusima. šta će nam Pjanić, stalno povrijeđen k'o Khedira.
sa pjanicem juve poboljsava prekide za 50%, vracaju se lopte koje je ppirlo znaoo baciti preko ili izmedju odbrane za dybalu i lichta kojih nije bilo nesto puno ove godine
gomes svojim nacinom igre ne bi unaprijedio juve toliko uopste
plus pjanic sjajno u romi "glumi" pirla tik ispred zadnje linije sto koliko sam skontao voli da i alegri koristi samo sto je morao za to koristiti hernanesa
pjanic sa jakim veznim redom vrijedi 38
pjanic u romi ne vrrijedi 38 ako me shvatas tsa hocu da kazem
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- IlFantasista
- Kontakt:
Pjanić nije igrač koji je sposoban pokazati kakarakter kad je to najpotrebnije, zato ga ne želim u Juventusu. Ne želim ja da raspravljam o njegovim igračim kvalitetima, kako bi on poboljšao igru i slično. Nema Juve DNA i to je to, nema tu neke filozofije i rasprave. Isti kao Ibrahimović, nestane u velikim utakmicama ili zakaže. On je sa svojih 26 godina morao to više prerasti i preuzimati odgovornost, biti lider ekipe, a on to nije. Modrić se na njemu iživljava na Santiago Bernabeuu. Zato mi je dražo što je ljetos došao Mandžukić, a ne Džeko.
Pogba sa svoje 23 godine je pokazao kako se to radi, a još otišli Vidal, Pirlo i Marchisija više nije bilo nego što je bilo.
Pogba sa svoje 23 godine je pokazao kako se to radi, a još otišli Vidal, Pirlo i Marchisija više nije bilo nego što je bilo.
Kun fejekun!
Pjanic ne moze odigrati ulogu Vidala ni u ludilu, a Gomes moze jer je defanzivno masina... e takav nama igrac treba... dalje pjanic ne moze mijenjati marchisia jer ni u ludilu nije toliko dobar prema nazad...
E da bi nama trebao "novi pirlo", mi moramo prvo napraviti zid koji ce ga cuvati... tj treba ga okruziti pogbom, marchisiom (gomesom) i khedirom... e tek kad nadjemo treceg igraca koji je jak u oba pravca (marcha je out nazalost), a pjanic nije prema nazad, onda možemo govoriti o dovodjenju takvog mlakog igraca koji bi kreirao igru kao pirlo sto je radio...
A sto se tice prekida... pa u dybali i pogbi imas odlicne izvodjace istih... pogotovo u argentincu... koji je dao nekoliko golova iz slobodnog udarca i jos plus imao dosta asistencija iz prekida... tako da je dovodjenje pjanica samo za te svrhe teski apsurd i nonsens... jer nije bas da je imao asistencija iz igre... "napadaci su fulali sve
"...
E da bi nama trebao "novi pirlo", mi moramo prvo napraviti zid koji ce ga cuvati... tj treba ga okruziti pogbom, marchisiom (gomesom) i khedirom... e tek kad nadjemo treceg igraca koji je jak u oba pravca (marcha je out nazalost), a pjanic nije prema nazad, onda možemo govoriti o dovodjenju takvog mlakog igraca koji bi kreirao igru kao pirlo sto je radio...
A sto se tice prekida... pa u dybali i pogbi imas odlicne izvodjace istih... pogotovo u argentincu... koji je dao nekoliko golova iz slobodnog udarca i jos plus imao dosta asistencija iz prekida... tako da je dovodjenje pjanica samo za te svrhe teski apsurd i nonsens... jer nije bas da je imao asistencija iz igre... "napadaci su fulali sve
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
- IlPrincipino
- Kontakt:
Bolje bilo dati 35 miliona za Xhaku nego dati 38 miliona eura za Pjanica. Meni je previse i 28 miliona za Pjanica.
Krije se iza igraca, nema muda, da mu nije bilo Radje ove sezone vraga bi i njega bilo gdje. Lukica se poigrao sa njim ozbiljno.
Gomesa treba dovesti.
Krije se iza igraca, nema muda, da mu nije bilo Radje ove sezone vraga bi i njega bilo gdje. Lukica se poigrao sa njim ozbiljno.
Gomesa treba dovesti.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.