Lik je cetnik. Zar te stvarno cudi od takvih da pravdaju fašizam ?galia95 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 21:06Hmmmm a ja ovdje vidim fašizam i ustaštvo sa dna kace. Ko zna, možda si i ti jedan od njih čim relativiziraš i braniš ovu poganu ustašku gamad.huupmil je napisao/la: ↑09 dec 2025, 20:53Ok. Znaci dva problema, ili tri.
Prvi :ophodjenje prema službenom licu - mene ne bi fasciniralo da je policija prebila ljude u duhu nekog proslog vremena. Draze mi je vidjeti da nisu dopustili da ih uznemireni stanovnik povuce u nervozu i da situacija eskalira, nego su postigli efekat objasnjenja i smirenja situacije.
Drugi: neka mrznja prema Bosnjacima. Ovdje je covjek nezadovoljan cinjenicom da ovi izgledaju kao migranti dosli u njegovu ulicu. Svaka mala zajednica ima svoja pravila i ima pravo da u svojoj zajednici grupno reguliše odredjena pitanja.
Treci: ja razumijem revolt koji se budi kod rijeci musliman. I prihvatam je ružno cuti. Ali to se koristi za migrante druge kulture zovota i ponasanja. Ne vjerujem da bi iko ili je ikada neku albansku dosljacku porodicu nazvao muslimanima Ili sandzacku ili da bi bilo nekih problema.
Ovdje ja vidim problem sto se on jako lose izrazava i njegov nivo opste kulture. Nista drugo.
A vidim i da si se neki dan zgražavao nad "divljanjem navijača" u Skenderiji. Znači da si i ti garant neki ujko, četo ili fgr jugonostalgičar.
Uostalom šta me čudi od lika koji je neki dan napisao: Srbija je ozbiljan sistem i drzava, za razliku od Bosne.![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Kaze lik kao da je sasvim normalno:

Da vidimo malo, po tom sistemu… sta predlaze nasa mala zajednica, kako da se regulise odredjeno pitanje tvojih postova na forumu?
U prevodu, rulje koje linčuju onog ko se ne uklapa njihova lokalna pravila su sasvim OK. Kakav zakon drzavni, kakvo medjunardno pravo, kakvi bakraci, mala zajednica ima pravo da ‘grupno regulise odredjena pitanja’. Kako on to strucno postavi i normalizuje, svaka marka je halal.Svaka mala zajednica ima svoja pravila i ima pravo da u svojoj zajednici grupno reguliše odredjena pitanja.
Da vidimo malo, po tom sistemu… sta predlaze nasa mala zajednica, kako da se regulise odredjeno pitanje tvojih postova na forumu?
Doduše, i ja svašta pitam hahahaha. Pun je forum ovakvih provokatora.jasmin10 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 21:20Lik je cetnik. Zar te stvarno cudi od takvih da pravdaju fašizam ?galia95 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 21:06Hmmmm a ja ovdje vidim fašizam i ustaštvo sa dna kace. Ko zna, možda si i ti jedan od njih čim relativiziraš i braniš ovu poganu ustašku gamad.huupmil je napisao/la: ↑09 dec 2025, 20:53Ok. Znaci dva problema, ili tri.
Prvi :ophodjenje prema službenom licu - mene ne bi fasciniralo da je policija prebila ljude u duhu nekog proslog vremena. Draze mi je vidjeti da nisu dopustili da ih uznemireni stanovnik povuce u nervozu i da situacija eskalira, nego su postigli efekat objasnjenja i smirenja situacije.
Drugi: neka mrznja prema Bosnjacima. Ovdje je covjek nezadovoljan cinjenicom da ovi izgledaju kao migranti dosli u njegovu ulicu. Svaka mala zajednica ima svoja pravila i ima pravo da u svojoj zajednici grupno reguliše odredjena pitanja.
Treci: ja razumijem revolt koji se budi kod rijeci musliman. I prihvatam je ružno cuti. Ali to se koristi za migrante druge kulture zovota i ponasanja. Ne vjerujem da bi iko ili je ikada neku albansku dosljacku porodicu nazvao muslimanima Ili sandzacku ili da bi bilo nekih problema.
Ovdje ja vidim problem sto se on jako lose izrazava i njegov nivo opste kulture. Nista drugo.
A vidim i da si se neki dan zgražavao nad "divljanjem navijača" u Skenderiji. Znači da si i ti garant neki ujko, četo ili fgr jugonostalgičar.
Uostalom šta me čudi od lika koji je neki dan napisao: Srbija je ozbiljan sistem i drzava, za razliku od Bosne.![]()
Nista, onda je najbolje da svi koji zive u manjim mjestima napadaju ljude koji ne zive tu, a dodju. To sto su ova dvojica zatucani ujkani njihova stvar. Ljudi dosli nekome drugom i hodali sa tom osobom, a ovi debili ih napali jer lice na muslimane.huupmil je napisao/la: ↑09 dec 2025, 20:53Ok. Znaci dva problema, ili tri.
Eto oni lokalni policajci da ih se pita ko ce hodati tim mjestom. Nigdje veze sa vezom.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
@bombay, nabodi ih što na članak iz klixa pretrpavaju ovu temu 
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Naravno.admin je napisao/la: ↑09 dec 2025, 21:24Kaze lik kao da je sasvim normalno:
U prevodu, rulje koje linčuju onog ko se ne uklapa njihova lokalna pravila su sasvim OK. Kakav zakon drzavni, kakvo medjunardno pravo, kakvi bakraci, mala zajednica ima pravo da ‘grupno regulise odredjena pitanja’. Kako on to strucno postavi i normalizuje, svaka marka je halal.Svaka mala zajednica ima svoja pravila i ima pravo da u svojoj zajednici grupno reguliše odredjena pitanja.
Pitanja bezbjednosti, morala zajednice, pravila ophodjenja i zivota u zajednici odredjuje zajednica. Iako je zapad na velikim gradovima pokazao kako funkcioniše odsustvo tih principa. U mikrozajednicama na ostom zapadu, koliko god daleko fa odes lokalni enntiteti imaju socijalisticki princip organizacije i kolektivnog obezbjedjivanja resursa. Jer su ljudi upuceni jedni na druge i na kolektivitet.
Sto se tice mojih postova, mislim da su prilicno razumni, a ne smeta mi samoodredjenje kolektiva ni u ovom slucaju. Ako je ovo nekom nedopustiva provokacija, ne pada mi na pamet da ga razuvjeravam.
Da si se bavio pravom znao bi da zakoni drzave ishode upravo iz obicaja kolektiviteta koji predstavlja državu. Danasnje drzave su uspostavljene da brane kapital, ali prije 50 godina dok je radnicka klasa bila jaka i samosvjesna znalo se da je narod stariji od države i da je to njegova organizacija.
- VensanKasel
- Kontakt:
Džaba brate , smeće od kliksa im je spržilo mozgove , nema tu lijeka ...
Dokazano da je SDA glasilo , dokazano da su 90% komentara botovanje , dokazano da je glavni cilj portala da mržnja među narodom bude sve veća i veća , da budu stalno tenzije , dokazano da za svaki lopovluk i kriminal u državi i po njima bude Dodik ...
Zaista moraš biti teški tokmak da čitaš smeće od kliksa .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Apsolutno se ne slazem, ali cu u tvom i samo u tvom slucaju napraviti izuzetak, pa cu tebe tretirati po pravilima koju namece nasa mala zajednica i necu gledati kakvi su ti postovi, vec iskljucivo sta mala zajednica smatra da s tobom treba da se desi na nasem forumu.
Lijep pozdrav
Lijep pozdrav
Ovaj četalj me po načinu pisanja, pametovanju i demagogiji podsjeća na onog paćenika "bulevara" sa klixa. Ne znam za našu malu zajednicu, ali ovaj provokator meni ide na ignore i block. 
Nemas potrebe gubiti vrijeme.
Odredjeno pitanje je regulisano onako kako to zajednici odgovara. Inace nisam zagovornik primjene zakona rulje, čak bih rekao za sebe da sam uvijek bio na braniku protiv takvih linčevanja, ali ako covjek insistira…
- AshburtonG
- Kontakt:
A bio je Preminger nekad dobar. Ima tome doduse preko 12-13 godina. Mislim da im je tad umro/otisao vlasnik, pa su poceli djeriz od piva proizvodit. Rodjak mi je radio za njih. On mi je bas pricao da se tokom tog prvog vlasnika ni minut nije smjelo pivo pustat u promet, dok ne odlezi po recepturi. Medjutim, kad je dosla nova uprava, sve otislo u qrc.armando je napisao/la: ↑09 dec 2025, 21:05Javi bratu kad se riješe stare zalihe i počne puniti to novosuperFrankie je napisao/la: ↑09 dec 2025, 20:57Jeste dosad bilo, ali je reformulisano pivo u potpunosti, samo treba jos koji mjesec proci da se rijese starih kolicina. A ovaj novi preminger je sasvim korektno i dobro pivo![]()
Po čemu je Klix "SDA glasilo"? Možda zato što se ponekad usude da kritikuju tvoje voljene bezgrešne trojkaše? Hajde da si rekao Istraga.ba, ali Klix hahahaha niđe veze. Vama su svi "SDA botovi" ko god je bilo šta rekao o ovim jadovima koji su trenutno na vlasti. Je li to vlast ne smije da se kritikuje? Ne živimo više u diktaturi, botino!VensanKasel je napisao/la: ↑09 dec 2025, 22:15Džaba brate , smeće od kliksa im je spržilo mozgove , nema tu lijeka ...
Dokazano da je SDA glasilo , dokazano da su 90% komentara botovanje , dokazano da je glavni cilj portala da mržnja među narodom bude sve veća i veća , da budu stalno tenzije , dokazano da za svaki lopovluk i kriminal u državi i po njima bude Dodik ...
Pećanin: Svaku utemeljenu kritiku vlastitih katastrofalnih promašaja “Trojka” tumači i predstavlja kao "prigovore SDA botova i bošnjačkih nacionalista".
Vama je garant i Senad Pećanin "SDA bot" koji je 20 godina razapinjao SDA u svojim Danima, u vrijeme najveće vladavine te stranke. Senad Avdić je u Slobodnoj Bosni, kao i Pećanin u Danima najviše udarao po SDA i Aliji, ali svi su oni za vas "SDA botovi" čim su napisali jednu jednu riječ protiv vaših idola Nikšića, Konakovića i Forte. Vama je i Avdo Avdić odjednom "SDA bot", kojem je godinama glavna tema u 60 minuta bilo pljuvanje po SDA koja je tada bila vlast, a zanimljivo, čim je SDP došao na vlast, Bakir Hadžiomerović ukida emisiju hahahaha. Toliko o "nezavisnom novinarstvu".
Šta je zajedničko Pećaninu, Senadu i Avdi Avdiću? Kritikovali su vlast tada prije 20 godina, kao što kritikuju vlast i sada, samo što to stranačkim botovima i simpatizerima više ne odgovara jer sada udaraju po vašima. Ponavljam, nije ovo više komunistička diktatura, ni politička niti medijska.
Vama je garant i Senad Pećanin "SDA bot" koji je 20 godina razapinjao SDA u svojim Danima, u vrijeme najveće vladavine te stranke. Senad Avdić je u Slobodnoj Bosni, kao i Pećanin u Danima najviše udarao po SDA i Aliji, ali svi su oni za vas "SDA botovi" čim su napisali jednu jednu riječ protiv vaših idola Nikšića, Konakovića i Forte. Vama je i Avdo Avdić odjednom "SDA bot", kojem je godinama glavna tema u 60 minuta bilo pljuvanje po SDA koja je tada bila vlast, a zanimljivo, čim je SDP došao na vlast, Bakir Hadžiomerović ukida emisiju hahahaha. Toliko o "nezavisnom novinarstvu".
Šta je zajedničko Pećaninu, Senadu i Avdi Avdiću? Kritikovali su vlast tada prije 20 godina, kao što kritikuju vlast i sada, samo što to stranačkim botovima i simpatizerima više ne odgovara jer sada udaraju po vašima. Ponavljam, nije ovo više komunistička diktatura, ni politička niti medijska.
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 09 dec 2025, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
- VensanKasel
- Kontakt:
Naravno da ne živimo u diktaturi , prošlo se vrijeme SDA zla . Smeće od kliksa ne čitam 5 godina , tako da ne znam o čemu sada pišu i koga kritikuju ...galia95 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 22:42Po čemu je Klix "SDA glasilo"? Možda zato što se ponekad usude da kritikuju tvoje voljene bezgrešne trojkaše? Hajde da si rekao Istraga.ba, ali Klix hahahaha niđe veze. Vama su svi "SDA botovi" ko god je bilo šta rekao o ovim jadovima koji su trenutno na vlasti. Je li to vlast ne smije da se kritikuje? Ne živimo više u diktaturi, botino!VensanKasel je napisao/la: ↑09 dec 2025, 22:15Džaba brate , smeće od kliksa im je spržilo mozgove , nema tu lijeka ...
Dok sam prije čitao nikad se SDA nije napadao , vječito je Dodik bio na naslovnici , čak i kad bi se moralo napisati o SDA nešto blago loše njihovi botovi u komentarima su lagano odrađivali posao , samo "naše" hapse , samo Bošnjake napadaju , samo muslimane napadaju itd ...
Ja sam samo mrzitelj SDA i svega što predstavljaju , hiljade porodica je odselilo iz naše države i nikad se neće vratiti zbog njih , pokradene milijarde , konstantno izazivanje tenzija i mržnje u suradnji sa HDZ-om i SNSD-om , svjesno zanemarivanje gradnje koridora VC zbog tala sa HDZ-om ...
Obarali se tenderi , mijenjale se trase , dizali se troškovi u nebo .
Koliko se sjećam , smeće od kliksa nikad nije pisalo o tome , ispravi me ako griješim .
Ako sam zbog toga botina , prihvatam vrlo rado .
Ako neko kritikuje Trojku, ne znači da je automatski za SDA. Meni su recimo ghovna i jedni i drugi jer evo vidimo svaki dan svjedočimo kriminalu i nepotizmu ovih koji su trenutno na vlasti, a štošta će se tek otkriti, o njihovom ljigavom poltronskom dupelizačkom odnosu prema HDZ-u da ne govorim. Još kažu da oni uopšte ne predstavljaju Bošnjake u vlasti. Spominješ talove s HDZ-om - pa niko nije više bio u talu s Čovićem od ove trojice jadova u ove tri godine, zbog fotelje i komadića vlasti. I to je problem bukvalno svake stranke iz Sarajeva u zadnjih 30 godina, yebeno koaliranje i politička trgovina.VensanKasel je napisao/la: ↑09 dec 2025, 23:03Naravno da ne živimo u diktaturi , prošlo se vrijeme SDA zla . Smeće od kliksa ne čitam 5 godina , tako da ne znam o čemu sada pišu i koga kritikuju ...galia95 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 22:42Po čemu je Klix "SDA glasilo"? Možda zato što se ponekad usude da kritikuju tvoje voljene bezgrešne trojkaše? Hajde da si rekao Istraga.ba, ali Klix hahahaha niđe veze. Vama su svi "SDA botovi" ko god je bilo šta rekao o ovim jadovima koji su trenutno na vlasti. Je li to vlast ne smije da se kritikuje? Ne živimo više u diktaturi, botino!VensanKasel je napisao/la: ↑09 dec 2025, 22:15
Džaba brate , smeće od kliksa im je spržilo mozgove , nema tu lijeka ...
Dok sam prije čitao nikad se SDA nije napadao , vječito je Dodik bio na naslovnici , čak i kad bi se moralo napisati o SDA nešto blago loše njihovi botovi u komentarima su lagano odrađivali posao , samo "naše" hapse , samo Bošnjake napadaju , samo muslimane napadaju itd ...
Ja sam samo mrzitelj SDA i svega što predstavljaju , hiljade porodica je odselilo iz naše države i nikad se neće vratiti zbog njih , pokradene milijarde , konstantno izazivanje tenzija i mržnje u suradnji sa HDZ-om i SNSD-om , svjesno zanemarivanje gradnje koridora VC zbog tala sa HDZ-om ...
Koliko se sjećam , smeće od kliksa nikad nije pisalo o tome , ispravi me ako griješim .
Ako sam zbog toga botina , prihvatam vrlo rado .![]()
Stvarno nemam namjeru da više davim o politici, ali mi je pun khurac da se svako zlo i svako sranje u ovoj državi fakturiše samo SDA-u i nekakvom "bošnjačkom radikalizmu". I sada imamo epilog da ustaški smradovi poput Primorca i Željane Zovko hodaju po svijetu i seru o "radikalnom islamizmu" u Bosni i Hercegovini, nakon što su Konaković i Ćudić po Briselu pričali istu priču o "radikalizaciji Bošnjaka" kao najvećem problemu u BiH kako bi se dodvorili koalicionim partnerima iz HDZ-a. Toliko o politici, pozdrav, sve najbolje.
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 10 dec 2025, 01:52, ukupno mijenjano 9 puta.
- VensanKasel
- Kontakt:
Senad Avdić je broj 1 za mene , nikad protiv njega neću napisati nijednu lošu riječ .galia95 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 23:11Ako neko kritikuje Trojku, ne znači da je automatski za SDA. Meni su recimo ghovna i jedni i drugi jer evo vidimo svaki dan svjedočimo kriminalu i nepotizmu ovih koji su trenutno na vlasti, a štošta će se tek otkriti, o njihovom ljigavom poltronskom dupelizačkom odnosu prema HDZ-u da ne govorim. Još kažu da oni uopšte ne predstavljaju Bošnjake u vlasti. Stvarno nemam namjeru da više davim o politici, ali mi je pun khurac da se svako zlo i svako sranje u ovoj državi fakturiše samo SDA-u i nekakvom "bošnjačkom radikalizmu". Pozdrav, sve najbolje.VensanKasel je napisao/la: ↑09 dec 2025, 23:03Naravno da ne živimo u diktaturi , prošlo se vrijeme SDA zla . Smeće od kliksa ne čitam 5 godina , tako da ne znam o čemu sada pišu i koga kritikuju ...galia95 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 22:42
Po čemu je Klix "SDA glasilo"? Možda zato što se ponekad usude da kritikuju tvoje voljene bezgrešne trojkaše? Hajde da si rekao Istraga.ba, ali Klix hahahaha niđe veze. Vama su svi "SDA botovi" ko god je bilo šta rekao o ovim jadovima koji su trenutno na vlasti. Je li to vlast ne smije da se kritikuje? Ne živimo više u diktaturi, botino!
![]()
Štampana Slobodna Bosna i dalje mi je neprevaziđena .
Dane sam također čitao , Pećanin mi je uvijek bio ni tamo ni vamo , niti smrdi niti miriše .
Ne mogu se porediti on i Avdić , moje mišljenje .
Za Avdu Avdića nema smisla pisati , iako ga i dalje gotivim , ovo nije on .
Osjetljivo je ta tema , vjerovatno znaš više od mene jer sam se isključio iz politike i svakodnevne negativnosti portala , ali ono što mene zanima je vezano za moj posao , aerodrom Sarajevo . Ove godine će imati preko 2.2 milona putnika , pokrivene skoro sve veliki evropski gradovi . Sjeti se prije .
Zanima me gradnja autoputeva , zlatno doba izgradnje bilo od 2010 do 2014 . Poslije 2014 kuku majko ...
Opet sa druge strane općina Novi Grad gdje ja živim , pogotovo B-Faza u vrijeme Damira Hadžića katastrofa , za vrijeme Efendića drastično bolje .
Slažem se!VensanKasel je napisao/la: ↑09 dec 2025, 23:22Senad Avdić je broj 1 za mene , nikad protiv njega neću napisati nijednu lošu riječ .galia95 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 23:11Ako neko kritikuje Trojku, ne znači da je automatski za SDA. Meni su recimo ghovna i jedni i drugi jer evo vidimo svaki dan svjedočimo kriminalu i nepotizmu ovih koji su trenutno na vlasti, a štošta će se tek otkriti, o njihovom ljigavom poltronskom dupelizačkom odnosu prema HDZ-u da ne govorim. Još kažu da oni uopšte ne predstavljaju Bošnjake u vlasti. Stvarno nemam namjeru da više davim o politici, ali mi je pun khurac da se svako zlo i svako sranje u ovoj državi fakturiše samo SDA-u i nekakvom "bošnjačkom radikalizmu". Pozdrav, sve najbolje.VensanKasel je napisao/la: ↑09 dec 2025, 23:03
Naravno da ne živimo u diktaturi , prošlo se vrijeme SDA zla . Smeće od kliksa ne čitam 5 godina , tako da ne znam o čemu sada pišu i koga kritikuju ...
![]()
Dane sam također čitao , Pećanin mi je uvijek bio ni tamo ni vamo , niti smrdi niti miriše .
Osjetljivo je ta tema , vjerovatno znaš više od mene jer sam se isključio iz politike i svakodnevne negativnosti portala , ali ono što mene zanima je vezano za moj posao , aerodrom Sarajevo . Ove godine će imati preko 2.2 milona putnika , pokrivene skoro sve veliki evropski gradovi . Sjeti se prije .
Zanima me gradnja autoputeva , zlatno doba izgradnje bilo od 2010 do 2014 . Poslije 2014 kuku majko ...
Opet sa druge strane općina Novi Grad gdje ja živim , pogotovo B-Faza u vrijeme Damira Hadžića katastrofa , za vrijeme Efendića drastično bolje .
Ali evo sad imaš aferu u Autocestama gdje je isparilo 500 miliona, u pitanju je Revizorski izvještaj za 2024. godinu, dakle aktuelna vlast HDZ-Trojka.
https://www.eppo.europa.eu/en/media/new ... on-project
https://www.vijesti.ba/clanak/718135/af ... s-autoputa
https://mostarski.ba/dok-tunel-prenj-ce ... m-nestaju/
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/43 ... vec_o.html
Na samo četiri dionice mijenjanjem ugovora vrijednost investicija povećana za nevjerovatnih 255 miliona eura. Pola milijarde maraka je “nestalo” kroz anekse i izmjene ugovora.
Šta kaže nije pronevjera, nego rast troškova hahahahaha
I dan danas se štimaju tenderi i namještaju poslovi, postavljaju stranački kadrovi i zapošljavaju kumovi jarani i rođaci, kao i zadnjih 30 godina. Aerodrom Sarajevo, čim je stao na noge, evo već drugi put mijenjaju rukovodstvo i daj Bože da ne ode u privatizaciju. Vjeruj mi, sve je to u par deka. Ne vrijedi da trošimo živce na njih i da se međusobno hvatamo za vratove i optužujemo ko je "izdajnik". Dodik i Čović uživaju kad vide ovakvu mržnju i razjedinjenost među Bošnjacima i bh. patriotama i vrijeme je da se to promijeni
P.S. Sretan si što si se isključio iz politike i ne pratiš portale.
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 10 dec 2025, 00:20, ukupno mijenjano 4 puta.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma Dodik i Čović uživaju u parama , a za te pare su im potrebni Bošnjaci . Kakvi Bošnjaci ? Prodani Bošnjaci .galia95 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 23:28Slažem se!VensanKasel je napisao/la: ↑09 dec 2025, 23:22Senad Avdić je broj 1 za mene , nikad protiv njega neću napisati nijednu lošu riječ .galia95 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 23:11
Ako neko kritikuje Trojku, ne znači da je automatski za SDA. Meni su recimo ghovna i jedni i drugi jer evo vidimo svaki dan svjedočimo kriminalu i nepotizmu ovih koji su trenutno na vlasti, a štošta će se tek otkriti, o njihovom ljigavom poltronskom dupelizačkom odnosu prema HDZ-u da ne govorim. Još kažu da oni uopšte ne predstavljaju Bošnjake u vlasti. Stvarno nemam namjeru da više davim o politici, ali mi je pun khurac da se svako zlo i svako sranje u ovoj državi fakturiše samo SDA-u i nekakvom "bošnjačkom radikalizmu". Pozdrav, sve najbolje.![]()
Ali evo sad imaš aferu u Autocestama gdje je isparilo 500 miliona, i to je u pitanju Revizorski izvještaj za 2024. godinu, dakle aktuelna vlast HDZ-Trojka. I dan danas se štimaju tenderi i namještaju poslovi, postavljaju stranački kadrovi i zapošljavaju kumovi jarani i rođaci, kao i zadnjih 30 godina. Aerodrom Sarajevo, čim je stao na noge, evo već drugi put mijenjaju rukovodstvo i daj Bože da ne ode u privatizaciju. Vjeruj mi, sve je to u par deka. Ne vrijedi da trošimo živce na njih i da se međusobno hvatamo za vratove i optužujemo ko je "izdajnik". Dodik i Čović uživaju kad vide ovakvu mržnju i razjedinjenost među Bošnjacima i bh. patriotama i vrijeme je da se to promijeni
P.S. Sretan si što si se isključio iz politike i ne pratiš portale.![]()
Zadnji primjer , BIA preko Vice 250 hiljada eura daje Šmrku , ovaj formira neke lafo huligane a u stvarnosti naše Sarajlije kupuje da sutra prave nerede za njih .
Znači kao djete si granatiran i preživio rat , a sada za pare od tih istih koji su te pokušali ubiti radiš protiv svoje države .
Tihićeva SDA i tadašnji SDP su dokaz da može , kada se male ruke slože .
Ma preporodio se , svakodnevna negativnost i prepucavanje , tek kada se skineš sa toga vidiš koliko si zaglibio , koliko si bio zatrovan . Ako šta treba imam ovaj forum , interesuje me avijacija i autoputevi ( većinom naši ) , naravno sport je sastavni dio života .
Preporučujem i ostalim , da bar probaju mjesec dana bez portala , o kako bi se iznenadili
U pravu si! Sve najbolje!VensanKasel je napisao/la: ↑09 dec 2025, 23:50Ma Dodik i Čović uživaju u parama , a za te pare su im potrebni Bošnjaci . Kakvi Bošnjaci ? Prodani Bošnjaci .galia95 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 23:28Slažem se!VensanKasel je napisao/la: ↑09 dec 2025, 23:22
Senad Avdić je broj 1 za mene , nikad protiv njega neću napisati nijednu lošu riječ .
Ali evo sad imaš aferu u Autocestama gdje je isparilo 500 miliona, i to je u pitanju Revizorski izvještaj za 2024. godinu, dakle aktuelna vlast HDZ-Trojka. I dan danas se štimaju tenderi i namještaju poslovi, postavljaju stranački kadrovi i zapošljavaju kumovi jarani i rođaci, kao i zadnjih 30 godina. Aerodrom Sarajevo, čim je stao na noge, evo već drugi put mijenjaju rukovodstvo i daj Bože da ne ode u privatizaciju. Vjeruj mi, sve je to u par deka. Ne vrijedi da trošimo živce na njih i da se međusobno hvatamo za vratove i optužujemo ko je "izdajnik". Dodik i Čović uživaju kad vide ovakvu mržnju i razjedinjenost među Bošnjacima i bh. patriotama i vrijeme je da se to promijeni
P.S. Sretan si što si se isključio iz politike i ne pratiš portale.![]()
Zadnji primjer , BIA preko Vice 250 hiljada eura daje Šmrku , ovaj formira neke lafo huligane a u stvarnosti naše Sarajlije kupuje da sutra prave nerede za njih .
Znači kao djete si granatiran i preživio rat , a sada za pare od tih istih koji su te pokušali ubiti radiš protiv svoje države .
Tihićeva SDA i tadašnji SDP su dokaz da može , kada se male ruke slože .
Ma preporodio se , svakodnevna negativnost i prepucavanje , tek kada se skineš sa toga vidiš koliko si zaglibio , koliko si bio zatrovan . Ako šta treba imam ovaj forum , interesuje me avijacija i autoputevi ( većinom naši ) , naravno sport je sastavni dio života .
Preporučujem i ostalim , da bar probaju mjesec dana bez portala , o kako bi se iznenadili![]()
Klasik iz parkaarmando je napisao/la: ↑09 dec 2025, 20:53Ono je sirće, ne može se pivom nazvati.
Nekada je malo ličilo na light pive, tipa Bavaria, koje i bebe mogu potegnuti.
Ono ni najveći alkosi ne mogu piti![]()
2 litre - 2 marke. Those were the days

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.