PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

TobeYarabi
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la TobeYarabi » 04 maj 2017, 18:23

Pa ne zna on voziti bicikl

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 04 maj 2017, 18:33

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 maj 2017, 18:48

Utakmica kao utakmica, tradicionalno je počela sa Željinom himnom „Grbavica“ a pojedini i to obično najglasniji među masom neposredno nakon prvog sudijskog zvižduka počeli sa psovkama i provokacijama. Kada je Široki dao prvi gol, javilo se sve više „glasnogovornika“ sa još većim repertoarom psovki i uvreda, a nakon drugog gola, vrijeđanje je počelo onako stihijski. I to prema igračima čije su ime još samo prije nekoliko dana uzvikivali i slavili.

Takav repertoar psovki, i to sa nove istočne tribine koja je i najbliža igračima, ja još u životu nisam čuo.

Bilo mi je žao Lendrića, najboljeg strijelca Željezničara i cijele lige koji je imao nesreću da drugo poluvrijeme igra tik uz tu tribinu i da sluša sve ono ružno njemu upućeno.

Bilo me je stid kad sam vidio da je nekoliko ulaza prije nas na ‘istoku’ izbila tuča među navijačima „Želje“. Ne znam zaista kakav je povod bio, ali možda je nekom iskrenom navijaču zasmetalo takvo neprijateljstvo prema vlastitom klubu i igračima.
:urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 04 maj 2017, 19:50

Jakupovic spreman ko zapeta puska, posljednja utakmica sezone koju sudi, kao i njegovi prethodnici, ajmo Zeljkaneeeeee nedaj se
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 04 maj 2017, 20:16

DenchiNL je napisao/la:
Utakmica kao utakmica, tradicionalno je počela sa Željinom himnom „Grbavica“ a pojedini i to obično najglasniji među masom neposredno nakon prvog sudijskog zvižduka počeli sa psovkama i provokacijama. Kada je Široki dao prvi gol, javilo se sve više „glasnogovornika“ sa još većim repertoarom psovki i uvreda, a nakon drugog gola, vrijeđanje je počelo onako stihijski. I to prema igračima čije su ime još samo prije nekoliko dana uzvikivali i slavili.

Takav repertoar psovki, i to sa nove istočne tribine koja je i najbliža igračima, ja još u životu nisam čuo.

Bilo mi je žao Lendrića, najboljeg strijelca Željezničara i cijele lige koji je imao nesreću da drugo poluvrijeme igra tik uz tu tribinu i da sluša sve ono ružno njemu upućeno.

Bilo me je stid kad sam vidio da je nekoliko ulaza prije nas na ‘istoku’ izbila tuča među navijačima „Želje“. Ne znam zaista kakav je povod bio, ali možda je nekom iskrenom navijaču zasmetalo takvo neprijateljstvo prema vlastitom klubu i igračima.
:urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Ali kako su ih amarovci namlatili :bow:
Meni ih cak bilo zao. Oni leze isprebijani, amaw se smije,a misketu suze same teku. Zalosno je to :thumbdown:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 maj 2017, 20:38

TobeYarabi je napisao/la: Ali kako su ih amarovci namlatili :bow:
Meni ih cak bilo zao. Oni leze isprebijani, amaw se smije,a misketu suze same teku. Zalosno je to :thumbdown:
Kako se osjećate nakon poraza i sukoba sa igračima i navijačima?
slika
:rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :beba: :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 04 maj 2017, 20:42

:rol: :rol: :rol:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 04 maj 2017, 20:43

Kaze ogromna zainteresovanost za tekmu sa Zrinjskim. Kakva ubleha. :rol:

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 04 maj 2017, 20:47

Zasto je Said u sukobu sa Calom?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 04 maj 2017, 21:06

Zeljo92 je napisao/la:Zasto je Said u sukobu sa Calom?
:rol:
Obrisi se gumicom. :urnebes: :tokralju:

Ne treba ti nick i ta rugoba na avataru. Znamo da navijas za zelja. :lol:
Sportski pozdrav. :kafa: :wave:

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 04 maj 2017, 21:09

Sarajlijica1946 je napisao/la:

Imati profil bez nicka je nemoguce, odogovri mi zasto Kantardzic zaprijetio tuzbom protiv pojedinih ljudi u klubu?

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 04 maj 2017, 21:09

Sarajlijica1946 je napisao/la:Kaze ogromna zainteresovanost za tekmu sa Zrinjskim. Kakva ubleha. :rol:
Sljedeće sezone kada im dođe najveći klub u regiji, Fudbalski Klub Sarajevo u goste, skinuti će i stolice sa svih tribina, da ih stane više, očekuje se procjena saveza 56k. :salut:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 04 maj 2017, 21:12

Zeljo92 je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:

Imati profil bez nicka je nemoguce, odogovri mi zasto Kantardzic zaprijetio tuzbom protiv pojedinih ljudi u klubu?
Okupao se, sutra Dzuma ne mozes mi pokvariti raspolozenje. Vidi se da si zeljin navijac, jos nije skontao. :rol:

Pisam zelju i kantardica. :wave:

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 04 maj 2017, 21:14

Neces ti oka sklopit ovih dana, kakvi su tekstovi pipremljeni protiv fks. Rascerupat cemo vas ko kokos a polahko krecu tuzbe na adresu fks jer ne placate rate kredita. Sportski pozdrav.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 04 maj 2017, 21:16

Zeljo92 je napisao/la:Neces ti oka sklopit ovih dana, kakvi su tekstovi pipremljeni protiv fks. Rascerupat cemo vas ko kokos a polahko krecu tuzbe na adresu fks jer ne placate rate kredita. Sportski pozdrav.
Jos jedna Neandrtalcova kujica. :rol:

Morate nekako prikriti vasa sranja sad kad budete 17 novih igraca morali dovoditi pred Evropu. Plus ako ne osvojite trofej, morate jos nesto nalagati. :beba:

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 04 maj 2017, 21:18

Ako cemo mi 17 vi 19 onda, gdje vam je project i bulja od 4mil eura sto ide na ljeto za rekordnu cifru od 0 KM? :rol:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 maj 2017, 21:19

Zeljo92 je napisao/la:Neces ti oka sklopit ovih dana, kakvi su tekstovi pipremljeni protiv fks. Rascerupat cemo vas ko kokos a polahko krecu tuzbe na adresu fks jer ne placate rate kredita. Sportski pozdrav.
Hahahah gluperdo jesil svjestan kakve nebuloze pises? Pa vratite pare drzavi ta 3 miliona mi nemamo marke duga ubleho i ti pises da ce nas neko rascerupat cuj tuzbe hahahhaha hahahahaha i opet hahahahahhaha jedini klub da marke nema duga i dodju prosjaci koji duguju 3 miliona i pisu

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 04 maj 2017, 21:20

Rascerupat ce vas banke ko kokos a jos niste svjesni da vam je tan ledja okrenuo :rol: kako ste ga popusili, imam ja rostiljske ostale od 1 maja pa cu vam dati na 3 rate kredita sa kamatom od 7% :lol:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 maj 2017, 21:21

kojeg kredita ljepoto :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: joj, joj...kad Sanel dođe po svoje :D :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 04 maj 2017, 21:22

Zeljo92 je napisao/la:Ako cemo mi 17 vi 19 onda, gdje vam je project i bulja od 4mil eura sto ide na ljeto za rekordnu cifru od 0 KM? :rol:
Samo se ti tjesi. Jbg za Dulju je kroz noge dva razlike za tebe. Ne mogu ja tu nista. Idemo redom Krosevski ide mak za 300 000, Fejzic pemzija. Bobic ulazi u godine godinu dana bez tekme. Znaci trebaju vam dva golmana minimalno. :opaopa:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.