Uostalom kao sva finala
Al eto jos jedan rekord postavise.
Forza Juve.Stvaraj komplekse.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
A ja imam suprotni osjecaj da ostajeL'Avvocato je napisao/la:Ništa Alvaro ne reče ovom za Rai Uno. Diplomatski zaobiđe odgovor na direktno pitanje gdje će igrati naredne sezone.
Imam osjećaj da će se vratiti u Madrid.
"Sreca", mogao si sad bit navijac Ajaxa.IlFantasista je napisao/la:Ma vala navijam za ovaj Juve 20 godina
Gefufna je napisao/la:Dobar ovaj mali Lemina.
mudro zborišItalia je napisao/la:Dajte ba, kakav patriotizam i te gluposti. Kakvo god vi imali misljenje o Pjanicu, on se vec godinama dokazao u Romi i kalću i izrastao u jednog od najboljih veznjaka lige. Kakav Granit Žaka, do prije godinu dana bio rezerva u Borusiji (da ne spominjem to da igra u Bundesligi) ili taj Gomes. Sta su to oni uradili konkretno u svojim karijerama. Dok nisu pocele spekulacije oko njega 90% ljudi nije ni znalo za njega, tek onda se poceli youtube klipovi gledati. Treba biti malo realan, oni nisu nikakav upgrade u odnosu na Vidala, Khediru, Sturara s obzirom na defanzivu i taj posao veznjaka, dok Pjaniceve karakteristike doslovce nema nijedan igrac i kada nam se ovako Marcha povrijedi mi se moramo osloniti na lezihljebovica Hernanesa (koji je opasno podigao formu doduse) i jos uvijek premladog Leminu (da bi bio organizator).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.