AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ne znam sto niko ne kometariše Thea ? Mozda čak lošija partija nego protiv Juventusa. Užasno me nervira kad se zaleti među protivnicke igrace , a jos više sto ako izgubi loptu ta lijeva strana je totalno otvorena i onda stoper ga mora pokrivati.
Tesko ce ovo biti okrenuti, ni Theo nije u svom fazonu, a na klupi imas samo Diaza koji je spreman. Rebic i Mandzo mozda mogu 20-30 minuta potegnut.
Da upravu si mepo, lose poluvrijeme Thea. Naprijed nista, a nazad svakako smo naucili da zna ispast. Medjutim, neki igraci ipak imaju i odredjen kredit.
Da upravu si mepo, lose poluvrijeme Thea. Naprijed nista, a nazad svakako smo naucili da zna ispast. Medjutim, neki igraci ipak imaju i odredjen kredit.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
ajd mi samo objasnite zasto Tonali napolje?? Ovaj lik Meite je sve osim fudbaler. Kakvi su ovo dredovi, dan te yebo, ok Kessie fura isto al mu ne prekrivaju lice i remete pogled.
Ibra sisaj to na poluvremenu. Kazna je gledati Samua i njegove carolije. Lik 15 utakmica u nizu nista nije napravio prema naprijed, s tim da i u odbrani zuji bezveze.
Pioli trzni se, jos mozes popraviti stvari, kako smo igrali jedan razlike je odlicno.
Thheu nije njegov dan, ispao iz ritma. Treba gs vaditi fasovat ce crvendača.
Ibra sisaj to na poluvremenu. Kazna je gledati Samua i njegove carolije. Lik 15 utakmica u nizu nista nije napravio prema naprijed, s tim da i u odbrani zuji bezveze.
Pioli trzni se, jos mozes popraviti stvari, kako smo igrali jedan razlike je odlicno.
Thheu nije njegov dan, ispao iz ritma. Treba gs vaditi fasovat ce crvendača.
Super su krenuli u prvih 10 minuta su izgledali odlično i onda nista kao da su nestali.
-
celikmilan
- Kontakt:
Probaj na hesgoal.comnextterrain je napisao/la: ↑23 jan 2021, 18:53Ima li ko stabilan link da mi podijeli, ovi moji kasne par minuta i stekaju...
Uzasna igra, s Meitom nije dobro proslo, pa bih volio izmjeene na poluvremenu
- OldFashioned
- Kontakt:
Ova nam Atalanta baš ne leži. Iličić vazda protiv nas nabrijan kao da igra finale LP.
Nemamo raspoloženih igrača večeras, da se ja pitam uveo bih Rebića i Mandžukića za zadnjih pola sata i pokušat jako visokim presingom natjerat Atalantu na grešku, teško ćemo gol kroz igru dati večeras.
Nemamo raspoloženih igrača večeras, da se ja pitam uveo bih Rebića i Mandžukića za zadnjih pola sata i pokušat jako visokim presingom natjerat Atalantu na grešku, teško ćemo gol kroz igru dati večeras.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Prvo Meite nije za AMF, drugo hitno treba da ga ošišaju, piči mi po živcima......
Ostali onako. Calulu je loš u skoku.. Niko nešto posebno da uradi. Theo standardno više u napadu nego u odbrani, ali je loš u napadu...
Ostali onako. Calulu je loš u skoku.. Niko nešto posebno da uradi. Theo standardno više u napadu nego u odbrani, ali je loš u napadu...
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
mozda je ovo u jednu ruku dobro, da se uozbilje kako u drugom poluvremenu, tako i za buduce tekme.
Znaci Meite osisan hehehehe. Bravo Pioli. Svidja mi se sto brzo skonta i prihvati gresku. Ima trenera ko kljusa udaraju 20 kola isto.
sportv.ws tu ja gledam, slika ko mlijeko
Znaci Meite osisan hehehehe. Bravo Pioli. Svidja mi se sto brzo skonta i prihvati gresku. Ima trenera ko kljusa udaraju 20 kola isto.
sportv.ws tu ja gledam, slika ko mlijeko
- muha milanez
- Kontakt:
Divno
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Penal cist
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
-
celikmilan
- Kontakt:
Ovo jeste penal ali sudija nas ubi.
Valjda Inter ne dobije heh.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Paa depresivni padivičar nije imao kud i Kessie diže ruku bezveze.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Yebo li mu onaj mater sto mu je i zeni meco. Puuuu crko dabogda
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nema se sta raspravljat, ruka ka licu protivnika, i to je to, penal bez razmisljanja.
Nazalost, kao sto sam rekao, tesko ce se ovo okrenut.
Da je bar do remija.
Nazalost, kao sto sam rekao, tesko ce se ovo okrenut.
Da je bar do remija.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Kako glup penal Boze sacuvaj,a sta bi dns su bas bas bas losi,komplet ekipa je lose,nema trke,nema presinga,bas lose stojimo na terenu
nek svaki izgubimo dok jyebeni zgoljo igra.
hajde Kaluku sine izadji ..sta se prenemazes..trosis vrijeme
Hatober ih razbi sve..daj Zlatane poduzmi nesto..posalji ga na urgentni pas mu mater
hajde Kaluku sine izadji ..sta se prenemazes..trosis vrijeme
Hatober ih razbi sve..daj Zlatane poduzmi nesto..posalji ga na urgentni pas mu mater
Zadnja izmjena: edoox, dana/u 23 jan 2021, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
- muha milanez
- Kontakt:
Moj Kessie u šesnaestercu tako dizat ruku, ma mrš ba
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ovaj musakio ziv jos haman.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.