Ne bi napustili stadion do zore.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tesko ce neko nadmasiti Zeljinih 0:3 protiv Zrijskog pa onda 3:3 za cetri minute.
Mjau !
- LegendaIvica
- Kontakt:
Ma iskreno da nam ne ovisi evropa i ja bi navijao za to da sloboda ostane pa cak i da se radioaktivni (Celik) vrate jer dosta je vise ovih sela i umjetnih klubova po premijer ligi.svrakino1921 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 13:26Ja kao navijac Zeljeznicara bih volio da Sloboda izbori opstanak
Sloboda je voljena BiH
Ako ispadne Sloboda bit ce manje voljene BiH
A sanham i jako zelim mog Zelju u Europi
A to znaci-pobjeda Slobode i pobjeda Lea
Mislim da je ovo normala u nasoj ligi
Izmisljat toplu nije pametno
Eukare lihepo docekajte TM
Da se radujemo na kraju utakmice
Vi opstanak
Mi Europa
BUDIMO BOSANCI
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kakva gospoda su Nijemci, znači svi mimo Bayerna navijaju da BvB uzme titulu, ali opet pošteno bez puštanja se na kraju odigra i BvB ispuši pred svojom publikom titulu. Kod nas bi domaći već 3 razlike vodili...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Samo da sutra sve regularno bude pa da tusanj slavikolezeljovac je napisao/la: ↑27 maj 2023, 17:43Kakva gospoda su Nijemci, znači svi mimo Bayerna navijaju da BvB uzme titulu, ali opet pošteno bez puštanja se na kraju odigra i BvB ispuši pred svojom publikom titulu. Kod nas bi domaći već 3 razlike vodili...
NEMA NAZAD
Lako je protiv Slobode.

Imao je i Zrinjski Slobodu poslije onog u Bijeljini, isto im je trebala pobjeda u zadnjem kolu za ovjeru titule, i nije dolazila u pitanje titula.
Zadnja izmjena: Suvorov, dana/u 27 maj 2023, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ukoliko Leotar odigra 1X što da ne?holyman je napisao/la: ↑27 maj 2023, 17:47Samo da sutra sve regularno bude pa da tusanj slavikolezeljovac je napisao/la: ↑27 maj 2023, 17:43Kakva gospoda su Nijemci, znači svi mimo Bayerna navijaju da BvB uzme titulu, ali opet pošteno bez puštanja se na kraju odigra i BvB ispuši pred svojom publikom titulu. Kod nas bi domaći već 3 razlike vodili...

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Mainz=Sloboda to je taj level taman bio , nikome nije trebalo , jedni izbili titulu drugi nisu

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Možemo samo zamišljati

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Zamisli bojac bez dodikovih paraAvantiBL je napisao/la: ↑27 maj 2023, 17:53Možemo samo zamišljatija Sarajevo da se bori za titulu a ti Borac bez sudija
![]()

Sarajevo bez mirvahFKSDoGroba je napisao/la: ↑27 maj 2023, 17:54Zamisli bojac bez dodikovih para![]()

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Mirvah nije političar vi direktno iz budžeta pare primate pa Tegeltija vam radi u klubu debilu

To su moje i tvoje pareFKSDoGroba je napisao/la: ↑27 maj 2023, 17:56Mirvah nije političar vi direktno iz budžeta pare primate pa Tegeltija vam radi u klubu debilu![]()

To nisu Dodikove pare, vec gradjana Republike Srpske i Banjaluke, kad grad daje.FKSDoGroba je napisao/la: ↑27 maj 2023, 17:54Zamisli bojac bez dodikovih para![]()

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Mene bi bilo stid ponosit se time al s obzirom ko si i šta si nisam iznenađenAvantiBL je napisao/la: ↑27 maj 2023, 17:58To su moje i tvoje pareFKSDoGroba je napisao/la: ↑27 maj 2023, 17:56Mirvah nije političar vi direktno iz budžeta pare primate pa Tegeltija vam radi u klubu debilu![]()
hvala ti što direktno pomažeš Borcu
![]()

Miletova politička prčija uostalom:
https://www.klix.ba/sport/nogomet/sindi ... /221215135
Nisam ni očekivao da ćeš razumjeti ironiju...FKSDoGroba je napisao/la: ↑27 maj 2023, 18:00Mene bi bilo stid ponosit se time al s obzirom ko si i šta si nisam iznenađenAvantiBL je napisao/la: ↑27 maj 2023, 17:58To su moje i tvoje pareFKSDoGroba je napisao/la: ↑27 maj 2023, 17:56
Mirvah nije političar vi direktno iz budžeta pare primate pa Tegeltija vam radi u klubu debilu![]()
hvala ti što direktno pomažeš Borcu
![]()
![]()
Miletova politička prčija uostalom:
https://www.klix.ba/sport/nogomet/sindi ... /221215135
- FKSDoGroba
- Kontakt:
"Sindikat iz Srbije objavio upozorenje o radnjama u FK Borac Banja Luka" 

Borčev pad će biti epski.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
- Kontakt:
-Najbolji igrav sarajeva otkako je dosao je Dal i usput je godinama unazad medju najvecim talentima u ligi..bar u smislu potencijala za karijerukolezeljovac je napisao/la: ↑27 maj 2023, 16:10Mogao bi Mirza Varešanović donijeti titulu naredne sezone. Ne znam čemu toliki hejt, samo pogledajte igru Sarajeva kako je došao. Rezultati i igra govore za sebe, a ne treba ići dalje od one tekme na Pecari, Stadionu Rođeni, u Čitluku i sl...
-Igrac koji se ubjedljivo najvise pljuje od strane navijaca istog kluba i prije dolaska Mrize je Dal
To dovoljno govori da navijaci Sarajeva i ne zaslzuju nista bolje
Jos kad neko provali da su ga doveli radi oca i da ce propastNapoleon1921 je napisao/la: ↑27 maj 2023, 18:43-Najbolji igrav sarajeva otkako je dosao je Dal i usput je godinama unazad medju najvecim talentima u ligi..bar u smislu potencijala za karijerukolezeljovac je napisao/la: ↑27 maj 2023, 16:10Mogao bi Mirza Varešanović donijeti titulu naredne sezone. Ne znam čemu toliki hejt, samo pogledajte igru Sarajeva kako je došao. Rezultati i igra govore za sebe, a ne treba ići dalje od one tekme na Pecari, Stadionu Rođeni, u Čitluku i sl...
-Igrac koji se ubjedljivo najvise pljuje od strane navijaca istog kluba i prije dolaska Mrize je Dal
To dovoljno govori da navijaci Sarajeva i ne zaslzuju nista bolje

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Balorda, Bing [Bot], CAZIN, Doktorinho, feniksptica, Google Adsense [Bot], newton_heath_lyr, Sheyi, VolimBiH96 i 66 gostiju.