FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tm84
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tm84 » 27 sep 2011, 11:16

otkud velidu statistika zelje protiv borca... :lol:

jel to rucno racunao... :lol:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 27 sep 2011, 11:19

pintol_TM87 je napisao/la:U koliko pocinje ova sjednica...
Ukoliko je sati tekma protiv Olimpika hvala
Receno je da je u 11:00 Takmicarska komisija a u 13:00 Disciplinska.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 sep 2011, 11:24

Ja imam veci mob od ovog, nidje veze...isto kao prica da je njihov uletio na teren protiv slavije na osnovu mace na jakni i surle...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 27 sep 2011, 11:24

Stole iz Bora je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:U koliko pocinje ova sjednica...
Ukoliko je sati tekma protiv Olimpika hvala
Receno je da je u 11:00 Takmicarska komisija a u 13:00 Disciplinska.
Hvala :)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 27 sep 2011, 11:28

nick je napisao/la:
seven je napisao/la:
ellaxaz je napisao/la:Sretan rođendan Srđanu Saviću, uz želje da se vrati u ekipu. :mrgreen:

"U protekloj sezoni bio je jedan od najzaslužnijoj za osvajanje Kupa BiH. Upravo je Savić u polufinalnom susretu protiv Širokog Brijega izborio kazneni udarac u 90. minuti susreta, a zatim i postigao vodeći pogodak na drugoj finalnoj utakmici protiv Čelika u Zenici, čime je dao veliki udio u osvajanju najmasovnijeg takmičenja u BiH."

šta mu to vrijedi kada se usudio pitati za svoju plaću

pricas nebuloze i lazes ko i obicno
imam takve informacije, a izvinjavam se ako sam u krivu, da li ti znaš pravu informaciju ako ova moja nije tačna zašto ga nema ni na mapi

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 sep 2011, 11:54

sljedeci put se potrudi da se fino raspitas prije nego napises nesto
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 27 sep 2011, 11:56

nick je napisao/la:sljedeci put se potrudi da se fino raspitas prije nego napises nesto
upravo sam se i raspitao pa sam i dobio takvu informaciju koju sam i napisao gore

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 27 sep 2011, 11:58

seven je napisao/la:
nick je napisao/la:sljedeci put se potrudi da se fino raspitas prije nego napises nesto
upravo sam se i raspitao pa sam i dobio takvu informaciju koju sam i napisao gore
on je rekao osimu da je ruzan i tip ga sada za to kaznjava :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 sep 2011, 12:09

@astra1922

Jel to provaljuješ, matere ti? :mrgreen:

Savić je na disciplinskom i nakon onog što je uradio i stavio sebe iznad kolektiva i ne treba da igra!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 27 sep 2011, 12:14

Bianconeri1988 je napisao/la:@astra1922

Savić je na disciplinskom i nakon onog što je uradio i stavio sebe iznad kolektiva i ne treba da igra!
izgleda da je i kod Amara ko kod ovih tajkuna poslijeratnih ako pitaš kad ću dobiti svoju lovu odmah dobiješ otkaz, cccc kako se samo usude takvo nešto, Marković isto

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 sep 2011, 12:16

seven je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:@astra1922

izgleda da je i kod Amara ko kod ovih tajkuna poslijeratnih ako pitaš kad ću dobiti svoju lovu odmah dobiješ otkaz, cccc kako se samo usude takvo nešto, Marković isto

opet lazes. hajde nastavi se raspitivat
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 27 sep 2011, 12:19

ma nebitno zaista, vjeruj u šta hoćeš

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 sep 2011, 12:20

seven je napisao/la:

ma nebitno zaista, vjeruj u šta hoćeš
kad nadjes razliku izmedju plate i premije koju je dobio onda cemo pricat, ali nemoj da lazes ovdje

Vaud
Kontakt:

Post Postao/la Vaud » 27 sep 2011, 12:21

seven je napisao/la: izgleda da je i kod Amara ko kod ovih tajkuna poslijeratnih ako pitaš kad ću dobiti svoju lovu odmah dobiješ otkaz, cccc kako se samo usude takvo nešto, Marković isto
Izmisljas iz samo tebi poznatih razloga. Igraci Želje ne trebaju pitat za platu kad im se redovno isplacije.
Svako ko misli da je veci od kluba zasluzuje kaznu pa tako i Savic, a Markovic je van forme i zato je out.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 sep 2011, 12:21

seven je napisao/la:izgleda da je i kod Amara ko kod ovih tajkuna poslijeratnih ako pitaš kad ću dobiti svoju lovu odmah dobiješ otkaz, cccc kako se samo usude takvo nešto, Marković isto
Savic ne igra radi toga sto je htio da predje u zvijezdu gdje su mu obecali stan za novi ugovor odgovor je bio da to ne ide sad i vjerovatno ce ga pustiti na polusezoni ali ako se vec na njega ne racuna u buducnosti onda nece ni igrati i zauzimati nekome mjesto.
S obzirom da ti imas teorije zavjere kao ovi iz borca tebi je najbolje da vjerujes u ono sto si ti napisao!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 27 sep 2011, 12:25

Sta se dogada na sjednici?? Ima li tko info? Hvala
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 27 sep 2011, 12:26

pile87 je napisao/la:
seven je napisao/la:izgleda da je i kod Amara ko kod ovih tajkuna poslijeratnih ako pitaš kad ću dobiti svoju lovu odmah dobiješ otkaz, cccc kako se samo usude takvo nešto, Marković isto
Savic ne igra radi toga sto je htio da predje u zvijezdu gdje su mu obecali stan za novi ugovor odgovor je bio da to ne ide sad i vjerovatno ce ga pustiti na polusezoni ali ako se vec na njega ne racuna u buducnosti onda nece ni igrati i zauzimati nekome mjesto.
S obzirom da ti imas teorije zavjere kao ovi iz borca tebi je najbolje da vjerujes u ono sto si ti napisao!

vjerujem u ono što sam čuo od jednog od vas, koji uvijek iznosi tačne informacije ovdje i često ga molite da vam da neku informaciju, a za nikc-a za mene je plaća i ugovorena rata isto

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 sep 2011, 12:28

seven je napisao/la:
pile87 je napisao/la:

vjerujem u ono što sam čuo od jednog od vas, koji uvijek iznosi tačne informacije ovdje i često ga molite da vam da neku informaciju, a za nikc-a za mene je plaća i ugovorena rata isto
normala samo je razlika kad je dobijes i kad ne dobijes i to se daje uglavnom kad su rezultati dobri cim se zeljo nije mogo pohvalit

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 sep 2011, 12:29

Capt_Billy je napisao/la:Sta se dogada na sjednici?? Ima li tko info? Hvala
Vjerovatno ce to trajati malo duze...ne ocekuj tako brzo odluku...cijeli dan je pred njima!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 27 sep 2011, 12:33

mislim da najvise gubi zeljo savic je medu pet igraca po kvalitetu i steta je da ne igra bolji je i od jamaka i od svrake brat bratu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 67 gostiju.