jel to rucno racunao...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
otkud velidu statistika zelje protiv borca...
jel to rucno racunao...
jel to rucno racunao...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Receno je da je u 11:00 Takmicarska komisija a u 13:00 Disciplinska.pintol_TM87 je napisao/la:U koliko pocinje ova sjednica...
Ukoliko je sati tekma protiv Olimpika hvala
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ja imam veci mob od ovog, nidje veze...isto kao prica da je njihov uletio na teren protiv slavije na osnovu mace na jakni i surle...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- pintol_TM87
- Kontakt:
HvalaStole iz Bora je napisao/la:Receno je da je u 11:00 Takmicarska komisija a u 13:00 Disciplinska.pintol_TM87 je napisao/la:U koliko pocinje ova sjednica...
Ukoliko je sati tekma protiv Olimpika hvala
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
imam takve informacije, a izvinjavam se ako sam u krivu, da li ti znaš pravu informaciju ako ova moja nije tačna zašto ga nema ni na mapinick je napisao/la:seven je napisao/la:ellaxaz je napisao/la:Sretan rođendan Srđanu Saviću, uz želje da se vrati u ekipu.![]()
"U protekloj sezoni bio je jedan od najzaslužnijoj za osvajanje Kupa BiH. Upravo je Savić u polufinalnom susretu protiv Širokog Brijega izborio kazneni udarac u 90. minuti susreta, a zatim i postigao vodeći pogodak na drugoj finalnoj utakmici protiv Čelika u Zenici, čime je dao veliki udio u osvajanju najmasovnijeg takmičenja u BiH."
šta mu to vrijedi kada se usudio pitati za svoju plaću
pricas nebuloze i lazes ko i obicno
sljedeci put se potrudi da se fino raspitas prije nego napises nesto
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
upravo sam se i raspitao pa sam i dobio takvu informaciju koju sam i napisao gorenick je napisao/la:sljedeci put se potrudi da se fino raspitas prije nego napises nesto
on je rekao osimu da je ruzan i tip ga sada za to kaznjavaseven je napisao/la:upravo sam se i raspitao pa sam i dobio takvu informaciju koju sam i napisao gorenick je napisao/la:sljedeci put se potrudi da se fino raspitas prije nego napises nesto
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@astra1922
Jel to provaljuješ, matere ti?
Savić je na disciplinskom i nakon onog što je uradio i stavio sebe iznad kolektiva i ne treba da igra!
Jel to provaljuješ, matere ti?
Savić je na disciplinskom i nakon onog što je uradio i stavio sebe iznad kolektiva i ne treba da igra!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
izgleda da je i kod Amara ko kod ovih tajkuna poslijeratnih ako pitaš kad ću dobiti svoju lovu odmah dobiješ otkaz, cccc kako se samo usude takvo nešto, Marković istoBianconeri1988 je napisao/la:@astra1922
Jel to provaljuješ, matere ti?![]()
seven je napisao/la:izgleda da je i kod Amara ko kod ovih tajkuna poslijeratnih ako pitaš kad ću dobiti svoju lovu odmah dobiješ otkaz, cccc kako se samo usude takvo nešto, Marković istoBianconeri1988 je napisao/la:@astra1922
Jel to provaljuješ, matere ti?![]()
opet lazes. hajde nastavi se raspitivat
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
ma nebitno zaista, vjeruj u šta hoćeš
kad nadjes razliku izmedju plate i premije koju je dobio onda cemo pricat, ali nemoj da lazes ovdjeseven je napisao/la:ma nebitno zaista, vjeruj u šta hoćeš
Izmisljas iz samo tebi poznatih razloga. Igraci Želje ne trebaju pitat za platu kad im se redovno isplacije.seven je napisao/la: izgleda da je i kod Amara ko kod ovih tajkuna poslijeratnih ako pitaš kad ću dobiti svoju lovu odmah dobiješ otkaz, cccc kako se samo usude takvo nešto, Marković isto
Svako ko misli da je veci od kluba zasluzuje kaznu pa tako i Savic, a Markovic je van forme i zato je out.
Savic ne igra radi toga sto je htio da predje u zvijezdu gdje su mu obecali stan za novi ugovor odgovor je bio da to ne ide sad i vjerovatno ce ga pustiti na polusezoni ali ako se vec na njega ne racuna u buducnosti onda nece ni igrati i zauzimati nekome mjesto.seven je napisao/la:izgleda da je i kod Amara ko kod ovih tajkuna poslijeratnih ako pitaš kad ću dobiti svoju lovu odmah dobiješ otkaz, cccc kako se samo usude takvo nešto, Marković isto
S obzirom da ti imas teorije zavjere kao ovi iz borca tebi je najbolje da vjerujes u ono sto si ti napisao!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Sta se dogada na sjednici?? Ima li tko info? Hvala
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
pile87 je napisao/la:Savic ne igra radi toga sto je htio da predje u zvijezdu gdje su mu obecali stan za novi ugovor odgovor je bio da to ne ide sad i vjerovatno ce ga pustiti na polusezoni ali ako se vec na njega ne racuna u buducnosti onda nece ni igrati i zauzimati nekome mjesto.seven je napisao/la:izgleda da je i kod Amara ko kod ovih tajkuna poslijeratnih ako pitaš kad ću dobiti svoju lovu odmah dobiješ otkaz, cccc kako se samo usude takvo nešto, Marković isto
S obzirom da ti imas teorije zavjere kao ovi iz borca tebi je najbolje da vjerujes u ono sto si ti napisao!
vjerujem u ono što sam čuo od jednog od vas, koji uvijek iznosi tačne informacije ovdje i često ga molite da vam da neku informaciju, a za nikc-a za mene je plaća i ugovorena rata isto
normala samo je razlika kad je dobijes i kad ne dobijes i to se daje uglavnom kad su rezultati dobri cim se zeljo nije mogo pohvalitseven je napisao/la:pile87 je napisao/la:Savic ne igra radi toga sto je htio da predje u zvijezdu gdje su mu obecali stan za novi ugovor odgovor je bio da to ne ide sad i vjerovatno ce ga pustiti na polusezoni ali ako se vec na njega ne racuna u buducnosti onda nece ni igrati i zauzimati nekome mjesto.seven je napisao/la:izgleda da je i kod Amara ko kod ovih tajkuna poslijeratnih ako pitaš kad ću dobiti svoju lovu odmah dobiješ otkaz, cccc kako se samo usude takvo nešto, Marković isto
vjerujem u ono što sam čuo od jednog od vas, koji uvijek iznosi tačne informacije ovdje i često ga molite da vam da neku informaciju, a za nikc-a za mene je plaća i ugovorena rata isto
Vjerovatno ce to trajati malo duze...ne ocekuj tako brzo odluku...cijeli dan je pred njima!Capt_Billy je napisao/la:Sta se dogada na sjednici?? Ima li tko info? Hvala
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
mislim da najvise gubi zeljo savic je medu pet igraca po kvalitetu i steta je da ne igra bolji je i od jamaka i od svrake brat bratu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 67 gostiju.