Virtu4l je napisao/la:Normalno da ću mu reći, debil opra na ruke, da bar nekad kaže nešto zanimljivo.mma_hz je napisao/la:Ti mu kazes.Virtu4l je napisao/la:Sta je ovo jbt, svaki drugi post od ovog padobranca.

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Virtu4l je napisao/la:Normalno da ću mu reći, debil opra na ruke, da bar nekad kaže nešto zanimljivo.mma_hz je napisao/la:Ti mu kazes.Virtu4l je napisao/la:Sta je ovo jbt, svaki drugi post od ovog padobranca.

Sta kaze "zahvaliti se Tanu"grbavicka je napisao/la:znaci demir bio u pravu...delinjo je napisao/la:![]()
kako li ce fk sarajevo na ovo reagovati...
mma_hz je napisao/la:E moj Dzine ajd sto si nepismen,al si i glup u p.m.
ne zalijeci seBelminM23 je napisao/la:Ko slika tabelu u 21h?
Samo 1. mjesto, ostalo da izreže.
Legende su samo tan i sabrinaRokoko87 je napisao/la:Nažalost, sve je izglednije da će legende biti otjerane kod kona sa ovakvim stavovima.
da i vi osjetite draz prvog mjesta ove sezone... pa makar na 24 sataBelminM23 je napisao/la:Ko slika tabelu u 21h?
i petrovicirfo je napisao/la:Legende su samo tan i sabrinaRokoko87 je napisao/la:Nažalost, sve je izglednije da će legende biti otjerane kod kona sa ovakvim stavovima.
ako je ivica zbog par samara posto legenda, sta ce onda tek biti kerla, koji je povrijedjen u tuci na treningu zelja?joker90 je napisao/la:Kad može Ivica biti legenda, mogu svi..
Nije bitno samo primiti batine. Bitno je ono što prethodi tim batinama. Moraš prvo namjestiti tekmu i zabiti ga Želji do grla, kao Ivica nekad! Kerla je previše pošteno dijete za to.TobeYarabi je napisao/la:ako je ivica zbog par samara posto legenda, sta ce onda tek biti kerla, koji je povrijedjen u tuci na treningu zelja?joker90 je napisao/la:Kad može Ivica biti legenda, mogu svi..
Evo ja cu napisati kakvu pjesmicuTobeYarabi je napisao/la:ne zalijeci seBelminM23 je napisao/la:Ko slika tabelu u 21h?
Na stranu sve to,jesam li ja sta slagao??Virtu4l je napisao/la:mma_hz je napisao/la:E moj Dzine ajd sto si nepismen,al si i glup u p.m.![]()
![]()
Hm, znači tako o čovjeku koji vas je osnovao i koji je krv pišao za Sarajevo dok si ti bio u mudima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.