velke su pare u pitanju sto je sigurno sigurno je

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Prolaz bez većih problemaBelieve je napisao/la:Istomin 1 1.20
Giraldo 1 1.25
Ulog All in,iskreno![]()
ili jesam ili nisam.
Sve pogodjeno, da hoce ovako se nastaviti u ovoj sezoniForster je napisao/la:Da se proba neki tenis veceras do Aussie Opena![]()
Giraldo - Montanes 1 @ 1.30 6:1 7:6
Gimeno Traver - Lavie tr 2:0 @ 1.30 6:2 6:2
Lacko - Venus 1 @ 1.30 6:2 6:2
Sousa - Rosol 2 @ 1.60 6:7 6:4 6:7
Laaksonen - Stakhovsky 2 @ 1.50 2:6 1:6
Struff - Vesely 1 @ 1.75 7:6 7:6
Montanes na hardu patnja živa, tako da ovo Giraldo lagano dobija.
Gimeno Traver ipak klasa za Novozelandjanina koji nema ama bas nikakve sanse. Za njega je i 3. kolo
kvalifikacija veliki uspjeh.
Lacko slicno kao i prosli tip, samo malo kvalitetnijeg protivnika ima, ipak lagana pobjeda Lacka ne bi trebala doci u pitanje.
Tipujem na Rosola zbog toga sto je vise prikazao u Dohi na prvom turniru, solidno se borio protiv Nadala, dok je Sousa lagano isprašen od Hanescua. Rosol je ipak kvalitetniji igrac, servis ga solidno sluzi, trebalo bi to donijeti prevagu na njegovu stranu.
Laaksonen je kao poceo dobro igrati, dugo se od njega ocekivalo da popravi rezultate, sada ipak igra protiv puno iskusnijeg i jaceg igraca. Iako je Stakhovsky u Chennaiu izgubio od Kudryavtseva, pokazao je da mu odgovara ovaj turnir, pobijedio je 2 veoma dobra igraca De Scheppera i Dancevica dok je Laaksonen dobio Mesarosa i Golubeva koji moze izgubiti od svakog igraca. Solidan je bio i u Chennaiu ali mislim da mu je ovdje kraj jer je ipak Stakhovsky kvalitetniji igrac, koji ako udje koncetrisano u ovaj meč kao u prva dva da dolazi do pobjede.
Struff takodje pokazuje solidnu igru na pocetku sezone, trebao bi on jos dodatno da napreduje, kao i Vesely koji ipak pokazuje malu krizu na pocetku sezone, u Chennaiu se mucio sa Indijcom Neducheziyanom, da bi ga ERV rutinski dobio. Na ovom turniru dobio ocajnog Cipollu 2:1, kao i Thompsona istim rezultatom. Muci se previse dok sa druge strane Struff je u Dohi izgubio od Gojowczika koji je odigrao turnir zivota, dok je ovdje dobio Kukushkina i Devvarmana, dvojicu igraca koji su dosta toga pokazali prosle sezone. Ipak Struff se u ovom trenutku cini logicnijim izborom za pobjedu, nesto bolja forma i veoma dobar servis bi trebali da ga odvedu u glavni zrijeb.
ne znam dal je ko ispratio ali proslo je oni koji su ispratili sigurno su u dobrom plusu ovaj vikendmirzard je napisao/la:evo nesto sad u kladionici frajer ispred mene uplati 50km
Colo Colo - A.Italiano(p/k) 2/1 27,00
reko kad je uplatio takvu sumu mora da nesto zna al opet... ja sam uplatio 2km cisto da isprati i u slucaju da prodje da se ne pokajem sretno ako jos neko isprati
7edohz je napisao/la:Smith J.R. /NY/ (15.5) 1 1.85
Cleveland (92,5) 1 1.9
LA Lakers - Denver (201.5) 2 1.6
Premier izbacio iz ponude, na bet365 vec 1,52hoshafka je napisao/la:UVC Graz - Tirol Innsbruck, odbojka-austrijski kup. Kvota 3 na domaćina u premieru, past će na 2 sigurno a možda i niže a može se singlirat, dakle možete imati sure bet. Ne znam zašto tako naglo kvota opada, ako saznam napisat ću ovdje.
nevjerovatno, bili su se pravo zayebali.Kurbla je napisao/la: Premier izbacio, na bet365 vec 1,52
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.