Trust the process.anonymousHD je napisao/la:Cakir odradio posao, u K13vu Milorad Mažić završava posao.
Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Champions League 2017/18
Sudija iz bakanske kukuruz lige gdje dijeli pravdu Mačvi i Javoru će suditi finale Lige Prvaka.
Čeferin postao gori od Platinija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kad su mogli Kassai, Busacca, Lubos Michel, Hauge suditi može i Mažić. Šta fali, kao nagrada za to što je zadnjih godina u tom vrhu.Saurman je napisao/la:Sudija iz bakanske kukuruz lige gdje dijeli pravdu Mačvi i Javoru će suditi finale Lige Prvaka.Čeferin postao gori od Platinija.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Znači, čim Saurman ovako napiše, da se zaključiti da je Mažić najbolji mogući izbor. Doduše, i bez Saurmanovog posta pozdravljam ovu odluku da finale sudi MM.Saurman je napisao/la:Sudija iz bakanske kukuruz lige gdje dijeli pravdu Mačvi i Javoru će suditi finale Lige Prvaka.Čeferin postao gori od Platinija.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ko nauči suditi bježeći kroz kukuruze, mora da vrijedi
- alan_kardec
- Kontakt:
Mažić je već duži niz godina u samom vrhu evropskih sudija, povjeravane su mu najzahtjevnije tekme, dobrim suđenjem je stekao povjerenje, 2016. sudio evropski Superkup, 2017. finale Kupa Konfederacija i sad ova odluka da sudi i finale lš, je samo logičan slijed događaja. Moralo se desiti, jednostavno. Da mu nisu dali finale ove godine, dali bi mu sljedeće. Po meni, sasvim zasluženo.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Barbarossa
- Kontakt:
Real ce osvojiti taman da sudije ne postoje na travnjaku
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Naravno kad su ovi nabrojani mogli od utakmica praviti sudijski cirkus zašto ne bi mogao i Mažić.Sheyi je napisao/la:Kad su mogli Kassai, Busacca, Lubos Michel, Hauge suditi može i Mažić. Šta fali, kao nagrada za to što je zadnjih godina u tom vrhu.Saurman je napisao/la:Sudija iz bakanske kukuruz lige gdje dijeli pravdu Mačvi i Javoru će suditi finale Lige Prvaka.Čeferin postao gori od Platinija.
Kako da nije, da UEFA gleda kvalitet kao što ne gleda Mažić bi mogao suditi eventualno kvalifikacije za EL.Uvijek se sjetim njegove lakrdije od suđenja u Minhenu između Bayerna i Arsenala.Monolog je napisao/la: Znači, čim Saurman ovako napiše, da se zaključiti da je Mažić najbolji mogući izbor. Doduše, i bez Saurmanovog posta pozdravljam ovu odluku da finale sudi MM.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Apsolutno zasluženo i simbolično, rekao bih. Pripadnik nebeskog naroda donosi još jednu titulu sili nebeskoj, zvanoj Real Madrid.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Cim se puno ne prica o njemu znamo da je dobar
- alan_kardec
- Kontakt:
najviše što su mogli da izvuku je da je pripadnik nebeskog naroda. Urnebesno

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ispod čijeg neba se igra finaleTonySosa je napisao/la:Apsolutno zasluženo i simbolično, rekao bih. Pripadnik nebeskog naroda donosi još jednu titulu sili nebeskoj, zvanoj Real Madrid.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ovo nebo nad nama sjena je od zastora.Derdiyok je napisao/la:Ispod čijeg neba se igra finaleTonySosa je napisao/la:Apsolutno zasluženo i simbolično, rekao bih. Pripadnik nebeskog naroda donosi još jednu titulu sili nebeskoj, zvanoj Real Madrid.![]()
Kula na nebesima u našim je prsima.
Remember, remember the 5th of November.
Kako ces pojest sva **** koja si izasrao kad Salah uvali dva komada i uruci otkaz Celavcu Zidanu.Barbarossa je napisao/la:Real ce osvojiti taman da sudije ne postoje na travnjaku
STEVIE GERRARD
- Barbarossa
- Kontakt:
Kako ces pojest sva **** koja si izasrao kad Salah uvali dva komada i uruci otkazmemija38 je napisao/la:Barbarossa je napisao/la:Real ce osvojiti taman da sudije ne postoje na travnjaku
Jakako
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Klopp se vec riješio jedne ćelave ublehe u Ligi prvaka, red je i na drugu 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Zamisli daš stotine eura na prijevoz, smještaj, kartu, i na kraju dobiješ ovakvo "mjesto":

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Koji je ovo stadion?Osim13 je napisao/la:Zamisli daš stotine eura na prijevoz, smještaj, kartu, i na kraju dobiješ ovakvo "mjesto":
Vidio sam da i Bernabeu ima slična mjesta, ne vidi se 70% terena.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Cassano2024 i 3 gosta.