medoje je napisao/la:pa iserem vam se u usta provokatorska, receno je da je velez bio bolji, i da se ne opravdava ovo danas, i dalje serete. Bola sanjate li vi zrinjskog, sta ste se svezali ove teme sada, komisija ce odlucivati o kazni
sto si nervozan?
ko ne opravdava ono danas? pa cijela grupa je uskocila na teren a par sati poslije da vam povjerujemo da se ogradjujete?
Gluposti je napisao/la:Lagano nadam se da ce ovaj klub tzv. Zrinjski biti drasticnije kaznjen jer su meta bili igraci ne navijaci. Procjena kazne na osnovu Borca 0-3, sest utakmica bez publike i bar jedno 20000 km.
+ mile pehar DOZIVOTNA suspenzija
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
alo_bola je napisao/la:ovo što je se desilo večeras je sramota i ovakvim događajima nije mjesto na nogometnim terenima.Musi predviđam kratak boravak na klupi svetog kluba
Neka ga jos do nedjelje, pa onda nek ide gdje god hoce
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
medoje je napisao/la:pa iserem vam se u usta provokatorska, receno je da je velez bio bolji, i da se ne opravdava ovo danas, i dalje serete. Bola sanjate li vi zrinjskog, sta ste se svezali ove teme sada, komisija ce odlucivati o kazni
sto si nervozan?
ko ne opravdava ono danas? pa cijela grupa je uskocila na teren a par sati poslije da vam povjerujemo da se ogradjujete?
koja bola cijela grupa jesil normalan ti? Nisam uopce bio na toj tribini.
Ama hočemo bolan da vas provociramo i to ne samo ovdje nego i u zivotu i svakako . Dok ne postanete normalni ljudi za sve pa i za ovu Državu svakako će vam biti što se ono kaže :
Tražili ste , dobit će te
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
alo_bola je napisao/la:ovo što je se desilo večeras je sramota i ovakvim događajima nije mjesto na nogometnim terenima.Musi predviđam kratak boravak na klupi svetog kluba
CoDe je napisao/la:Ama hočemo bolan da vas provociramo i to ne samo ovdje nego i u zivotu i svakako . Dok ne postanete normalni ljudi za sve pa i za ovu Državu svakako će vam biti što se ono kaže :
to kralju možeš zaboravit komotno, od toga ti nikad neće nište bit. Nemožeš narodu nametat drugo ime, i obrisat čitavu povijest nikako
CoDe je napisao/la:Ama hočemo bolan da vas provociramo i to ne samo ovdje nego i u zivotu i svakako . Dok ne postanete normalni ljudi za sve pa i za ovu Državu svakako će vam biti što se ono kaže :
to kralju možeš zaboravit komotno, od toga ti nikad neće nište bit. Nemožeš narodu nametat drugo ime, i obrisat čitavu povijest nikako
"povijest" je jedna: "moji dobri bošnjani" ban borić cas historije se zavrsava sad se vracamo na temu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.