AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la milanist » 05 jul 2022, 17:19

Abate novi trener Primavere...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 05 jul 2022, 22:27

Imam osjećaj da će Pobega i Adil biti pojačanja prava. Odlazak Kesija zbog njih dvojice nećemo odjetiti.
Nadam se da će Belgijanac doći. Za Zijeha nešto nisam, jednostavno liku nedostaje discipline uz veliku dozu umišljenosti, takvi igrači se nekako ne uklapaju u AC Milan. Mada desno krilo nam je trenutno najtanja pozicija, gori nam pod nogama dok se ta pozicija ne riješi. Tako da može i Zijeh, mada ga lično ne bi volio.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 jul 2022, 23:54

Ej, stvarno nam niko ne može ugoditi. :mrgreen:

Nama je letvica postavljena toliko nisko što se tiče desnih krila, da je dobrodošao svaki igrač koji će predstavljati upgrade. A mislim da bi Ziyech odlično legao ekipi, neuporedivo bolje od onoga što imamo.
Nije baš idealna situacija sa desnim krilima na tržištu, zato ni nisam imao neka velika očekivanja, a Ziyech na posudbu je solucija koja se ne odbija.

Inače Ibra potpisao novi ugovor uz platu od 1,5 miliona. Ove godine će se dosta skresati plate, pogotovo dok se još otjera pojedino smetlje poput Samua.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 06 jul 2022, 09:41

Pobega željan dokazivanja > Kessie anno 21/22. Tu smo već pojačali ekipu. Kjaer nazad je svakako pojačanje, pa i sam Pioli navodi da je moguća (povremena) formacija sa tri CB-a.

Adlija nisam gledao, pa ne očekivam previše, kontam nešto poput birvaktile Gourcuffa ili Saponare?
Po izjavi Piolija, mu nije definisana uloga/pozicija, što mi u samom startu već miriše na Krunića, neka vrsta hibridnog allrounder-a?

Nemam velikih očekivanja za mercato, radije ću se pozitivno iznenadit, ali eto već su makar osvježili ekipu jer su Origi, Adli i Pobega tu. Bravo za ugovor Zlatanu, uz minimalna primanja, svaka čast i Ibri i klubu :clap:
Colombo će provesti narednu sezonu u Lecce

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 jul 2022, 11:48

Čitam Leeds ponudio Bruggeu 30 miliona za De Ketelaerea, što je za deset miliona veća ponuda od naše.

Jbt kad skontaš klub iz Premiershipa koji se jedva spasio od ispadanja potencijalno (a vrlo realno) će klepiti pojačanje prvaku Italije. I to ne neko žnj pojačanje nego jedno od glavnih imena prelaznog roka koje igra na pozicijama gdje Milanu baš škripi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 06 jul 2022, 11:54

Raonffa je napisao/la:
06 jul 2022, 11:48
Čitam Leeds ponudio Bruggeu 30 miliona za De Ketelaerea, što je za deset miliona veća ponuda od naše.

Jbt kad skontaš klub iz Premiershipa koji se jedva spasio od ispadanja potencijalno (a vrlo realno) će klepiti pojačanje prvaku Italije. I to ne neko žnj pojačanje nego jedno od glavnih imena prelaznog roka koje igra na pozicijama gdje Milanu baš škripi.
AC Milan target Charles De Ketelaere is not interested in a move to Leeds United they have submitted a bid to Club Brugge
Mada osim Leedsa i ne vidim da se neko bas otima za njeg :mrgreen:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 06 jul 2022, 11:56

Pa nije lud da ode u Leeds pored Milana koji je šampion Italije i igra u Ligi prvaka. Mislim da će Maldini na kraju završiti ovaj transfer.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 jul 2022, 12:12

A pita se nešto i Club Brugge, logično da će prihvatiti ponudu od Leedsa koja je veća za deset miliona, yebe se njima za Milan bitan im je profit.

I u suštini sreća nam je što se ne interesuje puno klubova za njega, ovako to Maldini može nekako završiti što kaže @muha.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 06 jul 2022, 12:37

Ista situacija kao i za Botmana, ocekivao sam da ce doci barem dva tri kvalitetna pojacanja, ali ovo za sad je pretanko i dalje se ostavlja hamelj u ekipi umjesto da se radi cistka. Znam da ima kod dosta do kraja prelaznog roka ali kod nas svake godine sve isto, sve nesto kilavo i razvlači se u nedogled. Pobega, Adli, Origi sve je jedan veliki ? kako ce se uklopiti i da li ce napraviti iskorak u karijeri tj postati neki faktor u svijetu nogometa plus proslogodisnju formu mora dosta igrača ponoviti da bi se moglo reci da to nije "trenutno" bilo.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 jul 2022, 15:05

De Katelare je lik kojem novac ne predstavlja bitan faktor jer mu je karijera na prvom mjestu i naravno da bi gledajući sa tog aspekta uvijek izabrao Milan, ali isto tako treba reći da od transfera neće biti ništa ako Maldini ne pošalje 30 miliona. Čitao sam neke belgijance koji su bliski klubu, navodno čitava porodica i agent su skoro u familijarnim odnosima sa Bruggeom, tako da ne bi nikad išao protiv njih i uslovljavao ih na transfer ako im ne odgovara cifra.

Tako da, mislim da mu klub poput Leedsa nije ni opcija, radije će ostati u Belgiji i ganjati mjesto na SP nego srljati.

Al' evo, nešto se kao biva piše da se već čuo za Maldinijem i Piolijem. :mrgreen: Ako ga baš toliko žele i smatraju idealnim igračem, onda očekujem i da će poslati tih 30 miliona, može se to nekako ušminkati sa bonusima i procentom od naredne prodaje.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 06 jul 2022, 15:07

Pa i ne vrijedi više od 25 mil. Druga stvar što danas svaka furda na cijeni...
Ne vidim nešto da se otimaju ko će ga prije dovesti.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 06 jul 2022, 15:13

Nekada takvi igraci bi dosli i niko ih ne bi ni komentarisao. Ciljevi su bili top igraci iz najjacih europskih klubova. Toliko se insan trosi oko igraca za kojega samo nebo zna hoce li postati ono sto svi prizeljkujemo. :kafa:

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 06 jul 2022, 16:10

meskalin je napisao/la:
06 jul 2022, 15:13
Nekada takvi igraci bi dosli i niko ih ne bi ni komentarisao. Ciljevi su bili top igraci iz najjacih europskih klubova. Toliko se insan trosi oko igraca za kojega samo nebo zna hoce li postati ono sto svi prizeljkujemo. :kafa:
ostaje zal za tim vremenima, tad si svake godine pucao na sve trofeje, svi igraci htjeli u Milan itd...a sad :crazy: igraca tupavog po marketu ne mogu dovesti, krenu od plana A zavrse na Pizza majstoru plan Z....

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 06 jul 2022, 16:19

A zamislite titula se osvojila, ja onako samo kazem

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 06 jul 2022, 16:27

tad su se osvajale titule i titule, tad je bilo normalno titule uzimati, osvajati klempu, a ne spominjati u 11 godina jednu...svaka cast i na ovoj tituli ( do neki dan sam modar bio scipajuci se, ne vjerujuci da smo prvaci ), al Boga mi sa ovkvom politikom teskooo, ne znam mozda sam pesimistican sto bi neki rekli, ali kod nas u Zenici se kaze " nesto ovdje damfa ( smrdi )…Amin Boze da sam u krivu….

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 06 jul 2022, 17:42

Memaga je kralj pesimizma :)
Njemu da najbolja riba na svijetu legne gola na krevet i kaže tvoja sam do jutra on bi cijelu noć proveo smisljajujci način kako da zaustavi izlazak sunca
Il Club più titolato al mondo!

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 06 jul 2022, 17:46

de ti nju ubaci u krevet, lako cemo sta pesimisticno smisliti...hahahhaha

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 06 jul 2022, 18:04

Hahahahhahahahaha vala baš memo :mrgreen:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 06 jul 2022, 18:14

memaga je napisao/la:
06 jul 2022, 16:27
tad su se osvajale titule i titule, tad je bilo normalno titule uzimati, osvajati klempu, a ne spominjati u 11 godina jednu...svaka cast i na ovoj tituli ( do neki dan sam modar bio scipajuci se, ne vjerujuci da smo prvaci ), al Boga mi sa ovkvom politikom teskooo, ne znam mozda sam pesimistican sto bi neki rekli, ali kod nas u Zenici se kaze " nesto ovdje damfa ( smrdi )…Amin Boze da sam u krivu….
Jesmo bas osvajali evo bas smo osvajali, sa onakvon ekipom jedva skudeto uzeli jednom, juve se pisao po ligi svake godine kao i zadnjih 10, pa onda Juve ispao pa se Inter pisao po nama a ki kao imali sila igrace

Osvojili smo titulu manite se pesimizma

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 06 jul 2022, 18:47

- Abate trener mladih
- Messias potpisao ugovor

Očito oni vide nešto što (siguran sam) većina nas ne..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.