AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Pozvani igrači za meč sa Bate-om
"Rossoneri" su jucer u Milanellu u 16:00 odradili pretposlednji trening pred duel Lige Šampiona sa Bateom sutra u 20:45.
Sa timom nisu trenirali od ranije povređeni Pato kao i Gattuso i Flamini čiji povratak se ne očekuje baš brzo, i Seedorf koji je pred meč sa Palermom zadobio povredu kolena.
Allegri će za sutrašnji meč moći da računa na Boatenga, koji nije imao pravo nastupa u Seriji A, dok je brazilac Thiago Silva izostavljen sa spiska zbog modrice koju je zadobio nakon udarca na meču sa Palermom.
Thiago Silva je trenirao sa timom ali Allegri je odlučio da ga odmori za meč sa Lecceom.
Nakon obavljenog treninga Allegri je objavio spisak 20 pozvanih igrača sa predstojeći meč:
Golmani: Abbiati, Amelia.
Defanzivci: Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mexes, Nesta, Taiwo, Zambrota, Yepes.
Vezni: Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino Van Bommel.
Napadači: Cassano, Ibrahimović, Robinho, Ganz.
"Rossoneri" su jucer u Milanellu u 16:00 odradili pretposlednji trening pred duel Lige Šampiona sa Bateom sutra u 20:45.
Sa timom nisu trenirali od ranije povređeni Pato kao i Gattuso i Flamini čiji povratak se ne očekuje baš brzo, i Seedorf koji je pred meč sa Palermom zadobio povredu kolena.
Allegri će za sutrašnji meč moći da računa na Boatenga, koji nije imao pravo nastupa u Seriji A, dok je brazilac Thiago Silva izostavljen sa spiska zbog modrice koju je zadobio nakon udarca na meču sa Palermom.
Thiago Silva je trenirao sa timom ali Allegri je odlučio da ga odmori za meč sa Lecceom.
Nakon obavljenog treninga Allegri je objavio spisak 20 pozvanih igrača sa predstojeći meč:
Golmani: Abbiati, Amelia.
Defanzivci: Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mexes, Nesta, Taiwo, Zambrota, Yepes.
Vezni: Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino Van Bommel.
Napadači: Cassano, Ibrahimović, Robinho, Ganz.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
između redova (izjave gallianija, allegrija...) može se očekivati da bi se pato mogao vratiti i prije nego je očekivano. znači već možda naredne sedmice.
nego kad se spomene bate borisov. pade mi na pamet jedna ajmo reći anegdota. zadnji put kad su igrali milan i bate tamo prije 10-ak godina jedan je igrač bate-a očarao italijane igrajući protiv milana i odlučili su da ga odmah dovedu. bio je to vitali kutuzov
jbg nije uspio, poslije je kuburio po parmama i sl. ekipama ali eto to mi se nešto urezalo u pamćenje. valjda išli logikom doveli kralja sa istoka jednog i jedinog shevchenka evo nam još jednog talenta iz SSSR-a. ko zna možda i ovaj puta braida i ćelo dovedu sličnog 'talenta'
nego na milannews.it jedna od vijesti je anelkina moguća sljedeća destinacija milan
bit će da dugo nije mijenjao klub pa se ucrvao, malo ih je naredao.
nego kad se spomene bate borisov. pade mi na pamet jedna ajmo reći anegdota. zadnji put kad su igrali milan i bate tamo prije 10-ak godina jedan je igrač bate-a očarao italijane igrajući protiv milana i odlučili su da ga odmah dovedu. bio je to vitali kutuzov
jbg nije uspio, poslije je kuburio po parmama i sl. ekipama ali eto to mi se nešto urezalo u pamćenje. valjda išli logikom doveli kralja sa istoka jednog i jedinog shevchenka evo nam još jednog talenta iz SSSR-a. ko zna možda i ovaj puta braida i ćelo dovedu sličnog 'talenta'
nego na milannews.it jedna od vijesti je anelkina moguća sljedeća destinacija milan
bit će da dugo nije mijenjao klub pa se ucrvao, malo ih je naredao.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Boateng_27
- Kontakt:
1h do utakmice niko ništa ne piše
Uglavnom Boateng u prvoj, Robinho na klupi. Taiwo u prvoj
Montolivo gotova stvar, naš u Januaru
EDIT :

Uglavnom Boateng u prvoj, Robinho na klupi. Taiwo u prvoj
EDIT :

Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
ima li negdje prenos utakmice?? ili neki stream?? unaprijed hvala 
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- Boateng_27
- Kontakt:
izvolton http://atdhenet.tv/40297/watch-ac-milan-vs-bate-borisov" onclick="window.open(this.href);return false;betton je napisao/la:ima li negdje prenos utakmice?? ili neki stream?? unaprijed hvala
- senad_flamin
- Kontakt:
Ocekujem nekoliko minuta za Mexesa, drago mi je zbog Taiwa.. Sta reci? Bonera
ajd nije bio los protiv Palerma..
Valjda nece grijesiti...
Forza Milan !
Valjda nece grijesiti...
Forza Milan !
-RIVALDO-
MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Bonera, Taiwo, Aquilani, Van Bommel, Nocerino, Boateng, Ibrahimovic, Cassano.
Je li stoposto sigurno ...gdje si to procito ?Boateng_27 je napisao/la:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Boateng_27
- Kontakt:
milannews.itmeho-medo je napisao/la:Je li stoposto sigurno ...gdje si to procito ?Boateng_27 je napisao/la:
- senad_flamin
- Kontakt:
znaci da je napokon doveden jedan veznjak koji moze da napravi razliku.
evo ovaj je stream dobar kod mene,pa ko hoce
http://www.firstrowsports.tv/watch/8683 ... risov.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ovaj je stream dobar kod mene,pa ko hoce
http://www.firstrowsports.tv/watch/8683 ... risov.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Boateng_27
- Kontakt:
Adilović stativa 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
za sada jako dobra igra samo neka ovako nastave
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Boateng_27
- Kontakt:
Ibra 
ibraaaa!!!!!!
cekao i docekao!

cekao i docekao!
Gol! Domaćin je poveo 1 - 0 zahvaljujući pogotku koji je postigao Zlatan Ibrahimovic.

- Boateng_27
- Kontakt:
Dobro je, ako uđe Robinho primit će još 2-3 komada 
nisam gledao 1. pol kako igraju?
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- senad_flamin
- Kontakt:
Dobro,ja najzadovoljniji Aquilaniembaresi#6 je napisao/la:nisam gledao 1. pol kako igraju?
-RIVALDO-
- Boateng_27
- Kontakt:
al baš je zakuco
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.