Postao/la Los*Blancos » 12 avg 2010, 20:55
pres.konf..R.Carvalho kao igrac Real Madrida:
Napokon mogu igrati za Real Madrid, kao dijecak sam zelio obuci bijeli dres, a sa 32 godine osijecam se super moje fizicko stanje tijela mi ulijeva jos vise zelje za igranje.
Dosao sam u Madrid da svojim iskustvom dam mir u odbrani,sigurnost sa mojim kolegom u paru Pepe-om nadam se da cu uspijeti i da ce razultati to pokazati.Odusevljen sam sto cu igrati u istom klubu gdje igra C.Ronaldo, inace nikad nismo pricali kao osobe, bezobzira sto igramo u istoj rep.Portugala...Vijerujem da cu se priveci brze na fudbal spanjolski, jer kad sam u London/ Englesku stigao bilo mije vrlo tesko, i na pocetku je bilo puno kritike na moj racun sto je normalno za nekog novog u ligi/klubu, nadam se u Madridu da cu to izbijeci vise na pocetku, takodjer nadam se da cu izbijeci povrede.
J.Mourinho" Ricardo ima 32 godine ali unutar sebe se osijeca kao momak od 27,8 godina,njegovo tijelo je dobro ocuvano i u tim godinama, znam sta je takodjer uspijeh njegovog fizickog stanja, on nije tip osobe koji ostaje do 5 ujutru, on slobodno vrijeme provodi sa svojom familijom sto je vrlo bitno kad igrac udje u 30te godine"
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..