AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

OldFashioned
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la OldFashioned » 25 jan 2021, 13:15

I ja čisto sumnjam.
Ibra je rođeni pobjednik, ne postoji za njega razlika kup/liga, čovjek igra za trofeje i svaku utakmicu sa 100% naboja.
No, vidit ćemo šta će Pioli na kraju odlučiti.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 25 jan 2021, 13:42

Sampionska ekipa mora igrati za svaki trofej i taj mentalitet treba usaditi, njihovo je samo da treniraju i igraju utakmice, ako mogu svi drugi ne vidim zasto ne bi i oni. Ne treba praviti tetkice od igraca, placeni su za to sto rade i ako ne mogu 2 utakmice odigrati, sta onda ocekivati naredne sezone kad bude LP i tezi protivnici.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 25 jan 2021, 13:43

:tokralju:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 25 jan 2021, 14:34

Imal sta za Benaccera, bil mogo bit na klupi protiv Bologne?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 25 jan 2021, 14:55

meecko je napisao/la:
24 jan 2021, 20:15
A ne škode ni trenutni rezultati i igra. Ukazivanje povjerenje mladim igračima sa kojima imaju se dobri rezultati. Naravno Maldini ima ime koje vrijedi u Evropi i šire

Fikayo Tomori gave his first interview as a Milan player to Milan TV. Among the things he talked about was his phone call with Paolo Maldini. This is what he said:

“When they called me for the first time I was surprised, then I spoke to Paolo Maldini, the best defender in the history of football, he asked me to come here. From there I understood that this is where I wanted to be, where I wanted to come and play. Also to learn from him. Now I’m very happy to be here.”

:tokralju: :salut: :thumbup:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 jan 2021, 18:08

Pioli: "As for the injured Bennacer he is better but will be available for next Saturday's match against Bologna. Hakan is not yet available and we have had a couple of issues with Mandzukic ,Kalulu and Tonali "

"Only tomorrow morning will we know if they will be available for tomorrow night's match."

Dakle dobra vijest je da bi Bennacer mogao odigrati par minuta protiv Bologne. I da će se tad vratiti u tim. Hakan ako bude imao negativan test sutra ili preksutra, mogao bi protiv Bologne također biti na klupi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 25 jan 2021, 18:28

Romagnoli13 je napisao/la:
25 jan 2021, 18:08
Pioli: "As for the injured Bennacer he is better but will be available for next Saturday's match against Bologna. Hakan is not yet available and we have had a couple of issues with Mandzukic ,Kalulu and Tonali "

"Only tomorrow morning will we know if they will be available for tomorrow night's match."

Dakle dobra vijest je da bi Bennacer mogao odigrati par minuta protiv Bologne. I da će se tad vratiti u tim. Hakan ako bude imao negativan test sutra ili preksutra, mogao bi protiv Bologne također biti na klupi.
Ma samo neka svi budu dostupni u februaru protiv intera , a kasnije protiv Rome i Napolia i no sikiriki. :thumbup:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 jan 2021, 18:56

Samo da se Benaser više vrati u tim. Čast Tonaliju, ali nije mu ni do koljena. :salut:

Mandžukić isto ima nekih sitnih problema tako da neće biti pozvan sutra. Za njega je ovo i očekivano, trebati će mu par sedmica da uđe u takmičarsku formu jer nije igrao maltene godinu i više dana.

Hakan je imao prave simptome gripe tako da kontam da će mu trebati nešto duže vremena da se organizam oporavi, čak i ako test bude negativan. Ali sreća pa slijedi niz nešto lakših utakmica pa će se valjda moći izgurati i bez njega.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 25 jan 2021, 20:14

Zapata Ibrahimovica pitao je li mu tesko sto nije dobio penal da zabije 13 gol u sezoni. Ibra mu odgovorio da ima vise postignutih golova nego Zapata meceva u karijeri.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 25 jan 2021, 20:16

meepo je napisao/la:
25 jan 2021, 20:14
Zapata Ibrahimovica pitao je li mu tesko sto nije dobio penal da zabije 13 gol u sezoni. Ibra mu odgovorio da ima vise postignutih golova nego Zapata meceva u karijeri.
Pročitao sam haha, a baš me zanimalo kada sam gledao prijenos utakmice o čemu to pričaju...
Zlaja legenda u svom stilu. Što kaže M.J, lako je pričati kada vodiš...

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 jan 2021, 20:21

Zlatan je više golova dao lijevom nogom nego Zapata u karijeri. Dobar igrač ali za klubove gdje nema pritiska. Jedini igrač iz Atalante koji je mogao igrati za velike klubove u Italiji je Papu ali da je 2-3 godine mlađi. Magija od igrača.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 25 jan 2021, 20:23

Romagnoli13 je napisao/la:
25 jan 2021, 20:21
Zlatan je više golova dao lijevom nogom nego Zapata u karijeri. Dobar igrač ali za klubove gdje nema pritiska. Jedini igrač iz Atalante koji je mogao igrati za velike klubove u Italiji je Papu ali da je 2-3 godine mlađi. Magija od igrača.
Meni je Ilicic mnogo bolji.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 25 jan 2021, 20:24

Iz Atalante meni lično:

1. Gomez
2. Iličić
3. Duvan.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 25 jan 2021, 20:32

Steta je sto Iličić nije zaigrao za našu repku. Lik je u 374 utakmice igrajući za timove iz Seria A kao veznjak postigao 115 golova i assistirao 71 put. :tokralju:

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 25 jan 2021, 20:36

Ne mogu vjerovati da je liku već 32 godine.
Kasno procvao ali zato procvao kako treba :D

Čitam na transfermarktu da mu je trenutna vrijednost 10 milki.
Ne bi imao ništa protiv da ga Paolo kontaktira (iako vjerujem da ga Atalanta ni u ludilu ne bi pustila).

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 jan 2021, 20:37

Iličić je mentalno krhak, fudbalsko umijeće nije upitno, ali njegovo podnošenje pritiska itekako jeste. Zapata je isto probao se već u Napoliju, ništa posebno. Papu je klasa za obojicu.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 25 jan 2021, 20:41

OldFashioned je napisao/la:
25 jan 2021, 20:36

Ne bi imao ništa protiv da ga Paolo kontaktira (iako vjerujem da ga Atalanta ni u ludilu ne bi pustila).
Uvijek je brate on dobro igrao. Ne znam sjecas li ga se iz Palerma ? Ni u Fiorentini nije bio los.

Gledaj statova :

Fiorentina 138 utakmice 37 golova 18 assistencija
Atalanta 128 utakmica 53 gola 35 asistencija
Palermo 107 utakmica 25 golova 18 asistencija

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 25 jan 2021, 20:42

Ja ne bih to gledao tako.
Recimo na posljednju situaciju sa njegovom bivšom, meni je samo dokazao da je čovjek prije svega i da ga stvari kao što je ta tište kao i svakog drugog običnog čovjeka na svijetu.
Fudbaleri mogu imati bilo koju ženu na svijetu i to stoji ali niko nije imun na ljubavnu izdaju.
Neki će se od njih bolje snaći jer im je samo do lakih žena i slave, Iličić očito posjeduje nešto što se zove srce i od mene veliki respekt!

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 25 jan 2021, 20:44

meepo je napisao/la:
25 jan 2021, 20:41
OldFashioned je napisao/la:
25 jan 2021, 20:36

Uvijek je brate on dobro igrao. Ne znam sjecas li ga se iz Palerma ? Ni u Fiorentini nije bio los.

Gledaj statova :

Fiorentina 138 utakmice 37 golova 18 assistencija
Atalanta 128 utakmica 53 gola 35 asistencija
Palermo 107 utakmica 25 golova 18 asistencija
Da ali mislio sam više da igra u konkurentnoj ekipi što Atalanta svakako jeste dokazano + odlično.
Zadnja izmjena: OldFashioned, dana/u 25 jan 2021, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 jan 2021, 20:46

Dobar igrač ali ne za najveće klubove. Da nije tako sigurno ga ne bi promašilo da zaigra u Italiji za najveće, s obzirom na sve.

Kao što reče jednom neko od legendi Milana: "Onaj bedž sa brojem 7, nije teret koji može svako da nosi."

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []