FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

seven
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la seven » 27 sep 2011, 14:26

pile87 je napisao/la:
seven je napisao/la:šta sam ja tu sad slagao, jel se može dobiti u nas otkaz ako tražiš da ti gazda plati za tvoj rad il ne može!?
Sto nema veze sa Savicevim slucajem!
pa evo ovaj ajdba, inače njegov blizak rod, nam je to priznao da itekako je to slučaj sa Savićem

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 sep 2011, 14:26

damirfile je napisao/la:Ovo o zabrani gostovanja je stvarno bezobrazno,ni na jednom stadionu do sada nije bilo nereda od strane gostujucih navijaca (Izuzev trebinja al opet nije neka posebna frka bila) opet smo osteceni.To je moje misljenje,u narednim gostovanjima bi imali vise navijaca nego sto bi imao domacin Gabela,Lukavica... **** ovu ligu
slavija, zrinjski, pitari svaki derbi bakljama i t.udarima gadjaju raju na sjeveru itd.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 sep 2011, 14:27

tm8782 je napisao/la:Odmah da kazem, protivim se svim vidovima psovki. Ali kad dodjes u situaciju da pojedini navijaci psuju svojim igracima sve redom, onda ne vidim razlog da ne psujemo drugim igracim i navijacima isto tako. To sto druga skupina nasjeda na takve stvari, to je vec nesto drugo. Ljudi se koriste svim metodama da izbace protivnika "iz cipela". Zar smo trebali navijat VOLIM umjesto ovog j.e.b.e.m. Ne volim da psujem, ali nakon onakvih stvari u BL, mogu slobodno reci: "J.E.B.E.M BORAC, J.E.B.E.M BANJA LUKU!!!"
Ako si pripadnik Tm87 valjda treba da navijas jedino za svoj klub u ovom slucaju Zelju , ali time sto psujete druge gradove ili nekome majke doprinosite samo dodatnoj ekskalaciji nacionalizma,mrznje etc.. Zasto se ne bi moglo normalno navijati ? A ovo za Borac sigurno da ne treba da im se vise daje nekakav aplauz ili sl , ali nema potrebe da se psuje jer se onda spustate na njihov nivo huligana ili sl, svi znamo da je lako biti budala i idiot ali tesko je biti u ovom slucaju jedna odlicna navijacka skupina sto trenutno TM zasigurno jesu , najbolja skupina u BiH sigurno a jedna od najboljih uopste po meni , nema potrebe za psovkama bolje smisljati neke nove pjesme za svoj klub jer to igracima pomaze kada cuju kako se voli sopstveni klub a ne mrzi tudji, sto se tice lesinara oni nisu nikakvi navijaci , samo huligani koji se skupljaju na tribini psujuci sve i svasta i velicajuci ratne zlocince , bas kao i vecina ostalih navijaca iz regije..
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 sep 2011, 14:30

Bundesliga je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Odmah da kazem, protivim se svim vidovima psovki. Ali kad dodjes u situaciju da pojedini navijaci psuju svojim igracima sve redom, onda ne vidim razlog da ne psujemo drugim igracim i navijacima isto tako. To sto druga skupina nasjeda na takve stvari, to je vec nesto drugo. Ljudi se koriste svim metodama da izbace protivnika "iz cipela". Zar smo trebali navijat VOLIM umjesto ovog j.e.b.e.m. Ne volim da psujem, ali nakon onakvih stvari u BL, mogu slobodno reci: "J.E.B.E.M BORAC, J.E.B.E.M BANJA LUKU!!!"
Ako si pripadnik Tm87 valjda treba da navijas jedino za svoj klub u ovom slucaju Zelju , ali time sto psujete druge gradove ili nekome majke doprinosite samo dodatnoj ekskalaciji nacionalizma,mrznje etc.. Zasto se ne bi moglo normalno navijati ? A ovo za Borac sigurno da ne treba da im se vise daje nekakav aplauz ili sl , ali nema potrebe da se psuje jer se onda spustate na njihov nivo huligana ili sl, svi znamo da je lako biti budala i idiot ali tesko je biti u ovom slucaju jedna odlicna navijacka skupina sto trenutno TM zasigurno jesu , najbolja skupina u BiH sigurno a jedna od najboljih uopste po meni , nema potrebe za psovkama bolje smisljati neke nove pjesme za svoj klub jer to igracima pomaze kada cuju kako se voli sopstveni klub a ne mrzi tudji, sto se tice lesinara oni nisu nikakvi navijaci , samo huligani koji se skupljaju na tribini psujuci sve i svasta i velicajuci ratne zlocince , bas kao i vecina ostalih navijaca iz regije..
dobro drug vidi se da nisi navijač :D
DRUG NEBI TI PUNCA

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 sep 2011, 14:31

bagrcavi je napisao/la:dobro drug vidi se da nisi navijač
Haha gdje pise xD :?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 sep 2011, 14:33

bagrcavi je napisao/la:dobro drug vidi se da nisi navijač
Haha gdje pise xD :?
pa nismo tetkice neke da se tako ponašamo ;) ako oni nama govore neke ružne stvari, onda mi sigurno nećemo samo sjediti i biti mirni, nego ćemo odgovoriti,samo ne na njihov način nacionalizmom već običnim navijačkim skandiranjem koje ne donosi ništa loše :D
DRUG NEBI TI PUNCA

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 27 sep 2011, 14:34

ZASLUZENE 3 bobe idemo dalje ...

Jankovic napokon priznao: Imamo poteskoce sa Stozicama

Župan Janković priznava: S Stožicami imamo težavo - http://www.finance.si/322569/%28Hiti-te ... e%C5%BEavo" onclick="window.open(this.href);return false;

Energoplan blokiran vec sedam dana
Drzuba Energoplan, koja je zajedno sa Grupom Gradis gradila sportski park Stozice ima blokirane sve transakcijeske racune.

Energoplan že cel teden blokiran http://www.finance.si/324269/Energoplan ... n-blokiran" onclick="window.open(this.href);return false;
Družba Energoplan , ki je skupaj s podjetjem Gradis Skupino G prek podjetja rep gradila ljubljanski športni park Stožice, ima že en teden blokirane vse transakcijske račune, piše Dnevnik.

Hoce li Stizice pokrenuti bankarski cunami?
Bankari prije posljednjeg prijenosa 30 milijuna kredita za Stožice vagju hoce li oni biti unaprijed predmet revizije

Bodo Stožice sprožile cunami med bankirji? - http://www.finance.si/324832/Bodo-Sto%C ... d-bankirji" onclick="window.open(this.href);return false;

Bankirji pred nakazilom zadnjih 30 milijonov evrov posojila za Stožice tehtajo, ali jim morebitna revizija lahko spodnese stolčke

Uprave banaka i Jankovic, najveci krivci za rupe u Stozicama
U anketi je ucestvovalo 681 čitatelja, a 39 posto vjeruje da bi trebao odgovarati Janković. Na drugom mjestu su banke (33,3 posto), petina čitatelja vjeruju da supervizori banaka krivi. Krive se i mediji sa samo 2,2 posto čitatelja.

'Uprave bank in Janković - največja krivca za luknje v Stožicah' - http://www.finance.si/324860/Uprave-ban ... %C5%BEicah" onclick="window.open(this.href);return false;

V anketi je za zdaj sicer sodelovalo 681 bralcev, 39 odstotkov jih meni, da bi moral odgovarjati Janković. Na drugem mestu stojijo uprave bank (33,3 odstotka), dobra petina bralcev pa meni, da so krivi nadzorniki v bankah. Krivdo medijem je pripisalo zgolj 2,2 odstotka bralcev.

Hvala Bogu pa nam ovi kvazi firma ne pravi stadion. :arrow:

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 27 sep 2011, 14:35

SarajlijaTM je napisao/la:
A sjecas li se ti kako su se nasi navijaci ponasali tad.pusti policiju da radi i cao.niko nije dobio bezeveze,ko trazi taj i dobije

A za sve koji dodju da bodre svoj tim na normalan nacin,Grbavica je najkorektniji i najsigurniji stadion
Ja sam govorio o ponašanju gostujućih a ne domaćih navijača. ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 sep 2011, 14:39

bagrcavi je napisao/la:pa nismo tetkice neke da se tako ponašamo ako oni nama govore neke ružne stvari, onda mi sigurno nećemo samo sjediti i biti mirni, nego ćemo odgovoriti,samo ne na njihov način nacionalizmom već običnim navijačkim skandiranjem koje ne donosi ništa loše
Ma znam da niste tetkice nisam to ni rekao , nego ako pristanete na njihov nacin oni ce jos vise nastavljati s glupostima **** familija,balija,velicanjem ratnih zlocinaca, a ako ne pristanete vidjet ce i oni da nema smisla to sto rade i da ispadaju samo glupi, kao sto meni jedan moderator ovdje rece ne pristaji s provokatorom i upravu je covjek sigruno cim ga ignorises usuti se i pritaji kao mis , a znam ja da ovo sto se desilo u Banja Luci budi u svima nama zelju da vratimo istom mjerom , da ovim pojedinim huliganima j.ebemo sve, ali opet necemo jer jednostavno Bosanci nisu takav narod trenutno a mozda od nas nacine huligane u buducnosti jer tesko da i mi uvijek mozemo da se strpimo ;)

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 27 sep 2011, 14:43

pile87 je napisao/la:0-3 ko je dao golove?
Adilovic zakuco i het i trik :lol:
Uostalom, ova odluka nije nikako postena. Sta ce sad posteni navijaci Borca koji su utrcali na teren sa stijenama? Momci sve posteno odrade, bez trunke fasizma i huliganizma i ovaj Zeljo im uzme 3 boda..Sramota! :D

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 27 sep 2011, 14:46

Amar_TM87 je napisao/la:
a sto mi imamo napadaca :lol: ,kad proradi,bas proradi,jednom udari,a tri gola se pisu :lol: :lol: :lol:

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 27 sep 2011, 14:49

predlazem da glasamo kome pripisati dva gola(jedan je Adilovicev).

Moj prijedlog ja da strijelac dva gola bude Gušo ;)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 27 sep 2011, 14:50

bagrcavi je napisao/la:
dobro drug vidi se da nisi navijač :D
Pripadnik sam TM87. Volim svoj klub, ne mogu opisati. Nagledao sam se svega na BiH terenima. Naslusao takodje. Dozivio i lijepih trenutaka, vise losih. Prijatelju kad tebi neko pocinje da velica ratne zlocince, pjeva Srebrenicu i slicne stvari da ne nabrajam jer bi otisao u nedogled trebas da mu sutis, je li?. Nikada u zivotu gledajuci s navijacke strane necu reci da volim neki klub i BiH, osim jednog. Svi su rivali, cak i neki klubovi koji su iz manjih sredina koji imaju "predznak" muslimanski. Vjeruj mi da su ko grad Banja luka imali bi vise problema s njima nego s tim istim iz Banja luke. Sama cinjenica jeste da 90% simpatizera drugih klubova ne mogu Zelju ni Sarajevo samo zbog cinjenice sto su iz glavnog grada. Nekima smeta i kad damo aplauz njihovoj ekipi. Pojedose se zbog toga. Ne kazem da aplauzom volim taj tim, ali iz postovanja sto je odigrao dobro aplaudiram. Mislim da ni na jednom terenu neces doziviti da ti neko aplaudira sto si nekoga nadigrao, to dozivis na Grbavici. Druga stvar sto je jako bitna, u nekoliko navrata kada je dosudjen penal za nas, a nije bio zvizdali smo. Nismo ni mi cvjecke, u svakom zitu ima kukolja, ali to svodimo na minimum. Sreca u nesreci je sto je cijela Bosna i Hercegovina vidjela sta je bilo u Banja luci, ne moze im niko drugi "zamazati" oci. Sto pokusavaju. Mozda ti smeta sto su manijaci pjevali tekst himne, mozda ti se to ne svidja. Nismo mi krivi sto ljudi vole drugu drzavu, a zive u istoj s nama. Volim Bosnu i Hercegovinu, volim Zelju, a mrzim sve one koji mrze Bosnu... Volim te Zeljo!!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 27 sep 2011, 14:54

SarajlijaTM je napisao/la:
Amar_TM87 je napisao/la:
a sto mi imamo napadaca :lol: ,kad proradi,bas proradi,jednom udari,a tri gola se pisu :lol: :lol: :lol:
Sta reci nego: INSTITUCIJA! :D

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 27 sep 2011, 14:59

Pa dobro Borac ce se zaliti,i Apelaciona komisija ce smanjiti kaznu i registrovace 0-1.Salim se Mislim da ce im se u toj Zalbi smanjiti kazne disciplinske komisije,a 0-3 ostaje kao rezultat tog meca.SIpovac je kraj,sad su osim Zelje i drugi klubovi ukljuceni u borbi protiv Borca.Mozda misli na saopstenje Sarajeva ahhaha.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 sep 2011, 15:05

tm8782 je napisao/la:Mozda ti smeta sto su manijaci pjevali tekst himne, mozda ti se to ne svidja. Nismo mi krivi sto ljudi vole drugu drzavu, a zive u istoj s nama. Volim Bosnu i Hercegovinu, volim Zelju, a mrzim sve one koji mrze Bosnu... Volim te Zeljo!!!
Za ovo svaka cast i ja ne volim to licemjerstvo koje se iskazuje mrzi se Bosna i Hercegovina na svakom koraku a ta ista mu drzava daje za kruha iako to mnogi nece priznati , ide se na fazon nama RS daje a taj isti Rs je u BiH mozda se to nekima ne svidja ali tako je zato prestanite pljuvati po drzavi koja vas hrani cim prije to uradite bit ce bolji zivot za sve nas u ovoj nasoj napacenoj drzavi. A ovo sto kazes da kada neko psuje tebi logicno je i da vratis ali moras da priznas da se nekada krene i psovati a da ne budes izazvan , mozda povuce adrenalin ili mozda vodja :D :D , ali bez obzira Forza Zeljo !!

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 27 sep 2011, 15:11

Koji smo sada?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 27 sep 2011, 15:15

ragazzidelsud1987 je napisao/la:Koji smo sada?
imate tabelu, pa pogledajte :mrgreen:
Za zivot cijeli!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 27 sep 2011, 15:18

na diobi 4tog mjesta sa velezom...jel veceras ima trening :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 27 sep 2011, 15:26

Adilovicev gol vrijedi 3.... :D :D

PRAVDA ZA BORAC :lol: :lol: :lol:
:)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 50 gostiju.