Kupe zidovske fore ove budale, cudi me da se nije potpisao na kraju imenom i prezimenom taj veliki radikalbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 11:22Čuj pošaljite 10 BTC, pa nije Harvard jbte.
Ovo su garant oni skemeri iz Lagosa, prije bilo naslijedio si imovinu, sad počeli škole targetovati.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Velika vecina utakmica izmedju jakih ekipa (top 5) su u playoff mode. Logicno da od 82 utakmice da ce 80% igrati formalno. To je sasvim normalno, nece Borac igrati istim intezitetom protiv Posusja i Zrinjskog.AshburtonG je napisao/la: ↑17 dec 2025, 23:39Pa nije to daleko od istine, 90% utakmica u regular season su bas negledljive. Gledas ljude kako dzogiraju s kraja na kraj terena i ispucavaju trojke. Najbolji dokaz stavljanja takmicarskog duha u drugi plan je All Star. Mene je sramota gledat cak i highlightse.
PO je najvisi nivo kosarke na svijetu. Oko toga nema ni sekunde dvojbe. Medjutim, da se lome 80+ utakmica tim tempom, vjerovatno bi karijere trajale maksimalno do 32. godine.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ma yandex mail, 99% rusi/bjelorusi/ukrajinci ili kinezi.nerkolfc je napisao/la: ↑18 dec 2025, 11:54Kupe zidovske fore ove budale, cudi me da se nije potpisao na kraju imenom i prezimenom taj veliki radikalbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 11:22Čuj pošaljite 10 BTC, pa nije Harvard jbte.
Ovo su garant oni skemeri iz Lagosa, prije bilo naslijedio si imovinu, sad počeli škole targetovati.
Prešaltali se sa imamo virus u tvom kompjuteru i snimali smo te kako drk.aš na stavili smo vam bombu u dvorište. Ovakve poruke u EU i ne otvaraju više u mailu čim vide yandex.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
27 maraka povecanje minimalne plate 
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Nedavno dobio odbijenicu na pošiljku pisama, neke rođendanske čestitke malo stilizirane. Slao iz Hrvatske. U Austriji su mi rekli da ne šaljem džaba jer će mi biti vraćeno. Tipa mogu se slati samo dokumenti.alan_kardec je napisao/la: ↑17 dec 2025, 21:12Da li je neko u skorije vrijeme slao nešto poštom za USA??
Dal je yebeno moguće da u yebene USA ne mogu poslati poštu? Pa ne šaljem u Sjevernu Koreju![]()
Ja htio poslati preporučeno danas neke sličice i kartice u Illinois, ova ženska na šalteru u pošti mi kaže da se iz BiH pošta više ne šalje u USA, ni pismo ni razglednica, ni dokument, baš ništa se ne može poslati. Pitam od kad to, kaže unazad dva tri mjseca, otkad je Tramp uvo one neke carine blabla...
Kaže jedini način je DHL, a to je pretpostavljam papreno...
Tih 27 maraka odmah večeras na Duranta preko 24.5 koševa
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 66 gostiju.