Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Ma dobro, Siamo je u pravu kad kaže da bi Džeko došao kao treći napadač. To je činjenica, ne mora ga se osporavati.
Ali dosta toga zavisi od toga kako se karte poslože, može se desiti neka povreda ili nečija loša forma, gdje bi Džeko uletio. Niko to ne može predvidjeti.
Svakako bi trebao imati finu minutažu čak i kao rezerva, shodno njegovim godinama.
Pod uvjetom da se ovaj transfer uopšte desi, nešto mi je to sumnjivo i od strane Intera i Rome.
Ali dosta toga zavisi od toga kako se karte poslože, može se desiti neka povreda ili nečija loša forma, gdje bi Džeko uletio. Niko to ne može predvidjeti.
Svakako bi trebao imati finu minutažu čak i kao rezerva, shodno njegovim godinama.
Pod uvjetom da se ovaj transfer uopšte desi, nešto mi je to sumnjivo i od strane Intera i Rome.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kolkko zellji ide ako predjeOsim13 je napisao/la:Conte mrzi znamo već koju naciju, imam predosjećaj
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Po tei svaki napadac mora da uzme loptu na centru, sve ostale igrace sam predribla i da gol.SiamoNoi je napisao/la:Vise se raspravlja o mogucem dolasku Dybale nego o nekakvom Dzeki iz sestoplasirane ekipe Serie A koji je dao 9 golova u ligi prosle godine i koji bi trebao biti backup opcija.Previse si dajete na relevantnosti ovdje,izađite malo u svijet.JavierBosnia je napisao/la:Dzeko dolazi kao prvi i glavni napadac i imat ce najvise minuta od svih napadaca
To sto je Roma karna od ekipe i sto ne bi ni bili tu da nema Edina nije bitno.
I da, naremtisesustau.
0, ostaje u istoj Ligi.ItsRamiz je napisao/la:Kolkko zellji ide ako predjeOsim13 je napisao/la:Conte mrzi znamo već koju naciju, imam predosjećaj
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kad je zadnji rok da predje da ne citam vise ove nebuloze.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Koje pretjerivanje. Pojedini bi ovdje trebali shvatiti da Edinu nije više 27 godina već 33. Čovjek je van bilo kakve ozbiljne forme. Prošla sezona za zaborav. Očito da više ni nema motiva za nešto više, a i kako bi imao.
Očekivati da Džeko bude prvi izbor ispred Lukakua koji je plaćen 70+ miliona ili Lautara koji je u strašnoj formi je smiješno. Koliko god mi voljeli Edina i cijenili ga treba ipak biti malo realan.
Očekivati da Džeko bude prvi izbor ispred Lukakua koji je plaćen 70+ miliona ili Lautara koji je u strašnoj formi je smiješno. Koliko god mi voljeli Edina i cijenili ga treba ipak biti malo realan.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Koliko ozbiljno racunaju na Lautara, dovoljno govori to sto su doveli Lukakua, a zele i Dybalu i Dzeku.
njih dovode za 4. i 5. opcije:-)jasmin10 je napisao/la:Koliko ozbiljno racunaju na Lautara, dovoljno govori to sto su doveli Lukakua, a zele i Dybalu i Dzeku.
da nema one sponzoruše amre bilo bi opet para, ali snjom je teško, previše joj se đasvi u italiji.... đe baš nju nađeOsim13 je napisao/la:0, ostaje u istoj Ligi.ItsRamiz je napisao/la:Kolkko zellji ide ako predjeOsim13 je napisao/la:Conte mrzi znamo već koju naciju, imam predosjećaj
Lautaro nije ni igrao LP,tek je stigao sa drugog kontinenta u Europu sa 21 godinom.Toliko o tvojoj informiranosti o ičemu.Ima jedva 50ak odigranih minuta.I opet je uspio biti jedan od najboljih protiv Barcelone u ono malo minuta,zaslužan za remi na Meazzi.jasmin10 je napisao/la:Interu treba Dzeko zbog lige prvaka. S Lautarom grupe nisu mogli proci, dok je Edin Romu odveo do polufinala.
Neka se mali Lautaro istrci po Talijanskim pasnjacima, dok ce babuka igrati vaznije utakmice .
Dzeko je sa 21 godinom natjeravao krpenjaču po češkim pašnjacima nakon što su ga amateri iz Željezničara šutnuli iz kluba kao da je trećeligaški napadač.
Inter doveo Lukaku, zeli jos Dzeku i Dybalu. I gdje je tu prostor za megatalenta Lautara ?SiamoNoi je napisao/la:Lautaro nije ni igrao LP,tek je stigao sa drugog kontinenta u Europu sa 21 godinom.Toliko o tvojoj informiranosti o ičemu.Ima jedva 50ak odigranih minuta.I opet je uspio biti jedan od najboljih protiv Barcelone u ono malo minuta,zaslužan za remi na Meazzi.jasmin10 je napisao/la:Interu treba Dzeko zbog lige prvaka. S Lautarom grupe nisu mogli proci, dok je Edin Romu odveo do polufinala.
Neka se mali Lautaro istrci po Talijanskim pasnjacima, dok ce babuka igrati vaznije utakmice .
Dzeko je sa 21 godinom natjeravao krpenjaču po češkim pašnjacima nakon što su ga amateri iz Željezničara šutnuli iz kluba kao da je trećeligaški napadač.
Zavrsit ce kao onaj Gabigol.
Jesi li svjestan da ste jedino ti i kolege ti istomišljenici ovdje do sada nazvali Lautara megatalentom?
Armin Hodzic= Lautaro Martinez.
-
jasko_juve
- Kontakt:
Kakav yt link i kakvi potezi..strahota.. Predasistencija, pozdrav sa Icardijem i nabijena lopta u zrak..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Zar nije Lapadula=Lautaro Martinez?

Bio je 5 minuta u igrijasko_juve je napisao/la:Kakav yt link i kakvi potezi..strahota.. Predasistencija, pozdrav sa Icardijem i nabijena lopta u zrak..
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 10 avg 2019, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
Lapadula ce imat bolju karijeru.
Tim još žalosnije po Dzeku što će grijat klupu novom Hodzicu.
Conte Srbine!Osim13 je napisao/la:Conte mrzi znamo već koju naciju, imam predosjećaj
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bio Dzeko prva,treca,peta ili sedma opcija idalje je bolji igrac za klasu od Panjdzukica
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Možda je,možda nije.Koga briga.Svakako se nije to potrudio dokazat kroz karijeru osvojenim trofejima za razliku od ovog drugog.